- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 29
- Konu Sahibi Zorlumacera
Eylülde düğünümüz var . İlk dans şarkısı önerileriniz neler . Türkçe istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben de seviyorum o şarkıyı secenek cok olunca kafa karışıyor :)Benim ki Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut idi sözleri nedense beni çok etkilemişti hala da dinlediğim de aynı şekilde etkiliyor![]()
Çok zarif bir şarkı evet :) ama vals tarzı bi dans olması gerekiyor gibi o da bizde yok :)Ben, fikrimin ince gülü şarkısını çok yakıştırıyorum![]()
İlla vals yapmaya gerek yok bence sade bir dansa bile yakışır :)Çok zarif bir şarkı evet :) ama vals tarzı bi dans olması gerekiyor gibi o da bizde yok :)
Benimde ilk dans müziğim buydu, giriş müziğimde kiralık aşkın jenerik müziğiydi tüylerim diken diken olmuştu çok iyiydi :)Benim ki Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut idi sözleri nedense beni çok etkilemişti hala da dinlediğim de aynı şekilde etkiliyor![]()
Ayyy çok iyi ama ben nikahtan evlendimBenimde ilk dans müziğim buydu, giriş müziğimde kiralık aşkın jenerik müziğiydi tüylerim diken diken olmuştu çok iyiydi :)