- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 29
- Konu Sahibi Zorlumacera
Eylülde düğünümüz var . İlk dans şarkısı önerileriniz neler . Türkçe istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben de seviyorum o şarkıyı secenek cok olunca kafa karışıyor :)Benim ki Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut idi sözleri nedense beni çok etkilemişti hala da dinlediğim de aynı şekilde etkiliyor
Çok zarif bir şarkı evet :) ama vals tarzı bi dans olması gerekiyor gibi o da bizde yok :)Ben, fikrimin ince gülü şarkısını çok yakıştırıyorum
İlla vals yapmaya gerek yok bence sade bir dansa bile yakışır :)Çok zarif bir şarkı evet :) ama vals tarzı bi dans olması gerekiyor gibi o da bizde yok :)
Benimde ilk dans müziğim buydu, giriş müziğimde kiralık aşkın jenerik müziğiydi tüylerim diken diken olmuştu çok iyiydi :)Benim ki Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut idi sözleri nedense beni çok etkilemişti hala da dinlediğim de aynı şekilde etkiliyor
Ayyy çok iyi ama ben nikahtan evlendim kına gecemde içimde kalmasın diye eşimle dans ettim arnavut olduğum için kına da giriş müzikleri hep Arnavutçaydı :) Ama kiralık aşkın jenerik müziği ile giriş yapmak çok farklı olmuş kimsede duymadım. Yüreğimden tut şarkısına bayılıyorum her dinlediğim de hala tüylerim diken diken olur :)Benimde ilk dans müziğim buydu, giriş müziğimde kiralık aşkın jenerik müziğiydi tüylerim diken diken olmuştu çok iyiydi :)