Düğünde elbise rengi

kisa-dantel-elbise-102640.jpg
Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
üst tarafı benim gelinliğin aynısı nerdeyse (benimki kayık yaka idi tek farkla) bir de uzun diyorsunuz ... maalesef olmaz diyorum ben de. bu boyda olsa yine bir nebze ama.. bu arada benim gelinlik de kremdi.beyaz gelinlik giyen pek yok sanırım artık

valla kimi bilerek yapiyo bunuda duyuruyo. benim kinamda gorumcem beyaz giydi ayy herkes bana gelin gibi olmusun seni gelin sandik dediler haahaaha diyip durdu kac ay, halbuki kucaginda bebegi vardi hirs yapti galiba. ben hic takmadim dugunumde de beyaz giyilse yine takmazdim. elbise ile gelinligin arasinda cok fark var, sizde mecburiyetinizden dolayi onu secmek zorunda kalmisiniz, bebeginizde varmis gelin kiz gibi gorunme amacinizda yok, bi daha da disari cikip elbise bakacak zamaninizda yoksa giyin gitsin ne olacak. kreme mor pembe yesil saks mavisi butun renkler yakisir ten renginize gore bu renklerde bi ayakkabi taki secip renk katarsiniz olur biter.

Sırt dekoltesi bir şalla halledilebilir. Ama modeli gerçekten nikah elbisesi gibi. Eskilerden giyme şansınız da mı yok? Bebeğim var demişsiniz bebeğiniz yok çocuğunuz var 2 yaşındaymış, elbise bakmaya 3-4 saat gidemiyor musunuz ki?

"Çocuğu var 2 yaşında ama ne güzel yakıştırmış balık elbiseyi maaşallah hiç doğum yapmamış gibi" demesinler mi yani şimdi... cık cık cık

Kusura bakmayın direkt olumsuz bakacak kuzeni ise.

Krem olması bir şey ifade etmez,krem kırık beyaz,beyaz gelinlikler var neticede.
Ve elbisenin uzun balık modeli,ben olsam bende hoş karşılamazdım.
Değiştirin o elbiseyi.

Kızın kendi düğününde canı sıkılır ve bunun konusu yapar bunu mu giymiş diye.
Düğünde gelinler beyaz giyer diye dikkat ederiz ve eleştiririz.
Elbise kısa olsa kurtarabilirdiniz ama maalesef gayet kınarlar.

Bence elbiseyi değiştir sonra adın kıskanca çıkar.Gelini kıskandı da hasetlendi böyle giydi derler. Ortalıkta böyle çatlaklar çok,sen önlemini al da sinir bozmasınlar..

siz başka bir ülke kadınısınız zannımca kendi düğününüzde white wedding yaparsınız isterseniz. düğünde beyaz giyilmez diye rus, fransız, ispanyol belki birkaç farklı ülkeden daha arkadaşların olduğu bir ortamda konuşmuştuk ki mühendislik mimarlık fakültesinde lisans ve yüksek lisans öğrencisi arkadaşlardı bunlar. bir sürü renk varken özellikle gidilip krem beyaz gibi bir renk giyip hiç tanımadığım bir insanı germe riskini almam ben şahsen. milletin söylediğinden ondan bundan değil gelin hanımın canını sıkabilir belki diye.

Evet yurtdisinda yasiyorum ve konu bana sacma geliyor zaten bunu da belirttim. Ben genel olarak cumbur cemaat dugun fikrine karsi biriyim, belediye de imza at cik kafasinda bir insanim. Yani dugunlerde sıkıcı ve sacma gelir. Yani white wedding olayi bana gore hic degil. Benim uç noktalarda dusuncelerim bu konuda. Cevremde boyle bir konunun adi hic gecmedi. Benimde yabanci cevrem cok. Beyaz da giyerler, dugune de giderler. O yuzden okuyunca garipsedim sadece.

Ay bişey daha öğrendim bak koyu renk giyinmeyi seviyorum şükür yoksa bilmeden insanların düğününü kesin mahvederdim :KK76: gerçi ben uzun elbise giymeyi sevmiyorum ordan kurtarırdım :63:

yeni elbise almam imkansız diyorsanız elbisenin boyunu kısalttırın, beline renkli bir kemer, renkli ayakkabı çanta kullanın, elbiseyi gelinlik formundan çıkarın özetle.
açıkcası ben takmazdım ama takan çok arkadaş var, sizinki de baya gelinlik modeli bişey.

Boyunu kestirebilirsin model el veriyorsa... düğünün olacağı yer serindir mutlaka üstüne başka renk aksesuarlar takabilirsin.... ya da gidip oturup oturup geleceksin mümkün olduğunca az oyna görmesin gelin seni :))))

Tanisaydin sorabilirdin en azından hislerini çözebilirdin ama o da yokmuş neyse bakalım :KK51:

Ayrıca arkadaşlar uzak birisi değil kocasının kuzeni evleniyor konu sahibi kadınla tanışmıyor diye tanımadığım diyor bence yakın akrabalar ama

kisa-dantel-elbise-102640.jpg
Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
DSC_6847 (2).JPG

işte benim gelinlik ve senin elbise, ben bişey söylemiyorum sen karar ver:KK54:

Evet yurtdisinda yasiyorum ve konu bana sacma geliyor zaten bunu da belirttim. Ben genel olarak cumbur cemaat dugun fikrine karsi biriyim, belediye de imza at cik kafasinda bir insanim. Yani dugunlerde sıkıcı ve sacma gelir. Yani white wedding olayi bana gore hic degil. Benim uç noktalarda dusuncelerim bu konuda. Cevremde boyle bir konunun adi hic gecmedi. Benimde yabanci cevrem cok. Beyaz da giyerler, dugune de giderler. O yuzden okuyunca garipsedim sadece.
görüşünüzün uç noktada olduğunu belirtmişsiniz ki biz genel olarak konuşuyoruz yoksa ne gelin hanımı ne de konu sahibini tanırım. ama size de tanımadığınız bir insandan bir fikir; eğer bir gün saçma bulduğunuz düğünlerden birine katılırken marjinal görünücem diye beyaz giymeden önce, acaba bugünü uzun zamandır planlayan gelini üzer miyim, diye düşünmenizdir. zira bir sürü renk var piyasada

Degistir bence, komik duruma düsersin.
Bana cok itici grliyor, dügünde gelinden
Baska birinin Krem veya beyaz giymesi.
Geline özenmis gibi.

Ben de doğurayım en yakın düğüne krem rengi gelinlik model abiyemle katılacağım :KK70:
Yorumlarınız da artniyet seziyorum, siz gene de inşallah deyin, Allah izin verir de bir evladınız olursa bazı şeylerin zorluğunu görürsünüz, benim için 2 yaşına girmeyen evladım bebektir, siz yetişkin de diyebilirsiniz o sizin algınızla alakalı bir durumdur.

Yorumlarınız da artniyet seziyorum, siz gene de inşallah deyin, Allah izin verir de bir evladınız olursa bazı şeylerin zorluğunu görürsünüz, benim için 2 yaşına girmeyen evladım bebektir, siz yetişkin de diyebilirsiniz o sizin algınızla alakalı bir durumdur.
Estağfurullah. Kötü niyetlik bir durum yok. Sadece sunulan hiçbir çözümü beğenmediniz, artık diğer üyelerin mesajlarına yazıyorum. Bir bebek, bebeklikten 12.ay bitimiyle çıkar algımla değil işimin çocuklarla ilgili olmasıyla alakalı bir durum. Allah izin verirse de 7.5 ay içerisinde doğum yapacağım, Allah hepimizin evlatlarını korusun :)

X