dugunde basima gelenler

madem haklısın, eşine de ailesine de haddini bildir.
geçmişte sana yaptıklarını hatırlat ve o zaman ne kadar adil değillerse şimdi de o kadar hayal kırıklığı yaşattıklarını söyle.
belki de boşanmamakla hata yaptığını filan anlat.

sonuçta sen orada onların aile üyesisin. neden ele güne karşı seni küçük düşürüyorlar ki?

Ailesiyle mı yaşıyorsunuz ? Eğer öyleyse evi ayırın önce. Ev ev üstüne olmaz gerçekten sadece siz huzursuz olursunuz

Böyle bir şey olabilir mi? Daha siz bir şey demeden çocuğun annesi müdahale etmeliydi. Onu bırak bari dedikten sonra müdahale etseymiş ama tam tersi üste çıkmış. Keşke siz karşılık vermeseydiniz, o biraz sinirle yapılmış bir şey olmuş herhalde. Yerinizi değiştirebilirdiniz annesinin o tavrını da gördükten sonra. Kayınvalide ve görümceniz de yanınızda dura çocuğun annesi üste çıkamazdı belki. Ne diyeceğimi bilemedim, gitseniz mi gitmeseniz mi...

Ayni seyi yazdim aksinden bahsetmedim cocuga karşılık mi verdin diyenlere söylüyorum.

canim ben yeni evlendim bu baska aile. esim cok iyi ama ailesi eski bosandgm aileden bir iki tik daha iyiler. ama ogullarinin mutsuzlugu icin varlar malesef ailesi yuvasi olsun istemiyorlar sanki. baskalarina kucuk dusurmeleri umrumda degil ama esime kotu anlatmayacaklardi. esim dahada sinirlendi ben anlattigimda benide anlamamisti. neymis esime birsey anlatmayacakmsim ben hayatimi onunla kurdum o benm bir omurluk arkadasim dostum olacak baska kime anlatim

Çocuğa direk kafa göz dalmışsın gibi ne bu tepki ? Çocuksa öocuk olsun canavar değil.

2. evliliğinmiş üzgünüm bu da yanlış olmuş neden onların yanında kalıyosun ailenin yanında kalsana

İyi yapmışsın pısma sakın konuşmayı bildiğim gibi susucağım yeride ben bilirim diyebilirsin.

Hiç durma ailene anlat arasınlar ben bize eziln diye kız vermedim desinler.

Buarada sen kpin çoçuğuna tokat attığı anne misin ?

Ayni seyi yazdim aksinden bahsetmedim cocuga karşılık mi verdin diyenlere söylüyorum.
ha pardon anlamadigim icin sordum zaten. ama esimde aynisini diyor. bende baska ni cocuk agzima.af edersiniz s.csada susup oturacak kadar degersizmiyim diye dusunuyorum simdi. inanin aglamayim diyorum ama kendimi bu yapilan haksizliktan dolayi aglarken buluyorum

6 yaşında çocuk ne anlar diyenler varda.
Kusura bakmayın anlatınca anlıyolar.
Ana baba neyse çocukta o oluyo.
Kadın resmen senin lafını kendi üstüne alınmış haklı olarak. Alınsın zaten.
Üzüldüm başınıza gelene

Önce o çocuğun annesini doverdim sonra sana kızan kv gorumceyi en sonda sana sahip çıkmayan kocayi ....tabi böyle yapmayı ister gönül ama yapamazdim ....ne terbiyesizmis kadın çocuğundan belli zaten ya kocan ve ailesi onlar ayrı dayaklikmis haklı kv senin susup kv nin laf söylemesi lazımdı kadına ama kv hemen gelinsinya seni haksız çıkarıyor ..ey A ....Allah sizi ıslah etsin deyip uzaklasacaksin böyle insanlardan

Yani 6 yasindaki cocukla cocuk olmussunuz. Ona sen terbiyesizsin dersen daha da simarir. Yapma cocugum, bak sen ne kadar yskisikli ve akilli cocuga benziyorsun, hic bu hareketler sana yakisiyor mu vs vs deseydin o cocuk bir sekilde giderdi ve tum bunlar basiniza gelmezdi. Hele Bir de annesi ile neden muhatap olup da moralinizi bozuyorsunuz ki.

ay kıyamam, dügun günü kendini bilmez biriyle muhatap olmak zorunda kalmıssın. Boşver onu.ama kocana kırılma sen empati yap:öle bi kadını muhatap alacak seviyede olmasaydı keşke demiştir,ama dile getirememiştir. Ama sen haklısın kırılmakta,çunku kocanın sana destek olması gerek,içine atmayıp bu olayı dile getirmelisin ;nolursa olsun bana destek olmanı bekliyorum demelisin.ben çözum odakli oldugum için böyle soyluyorum canım.

Söyleyecek çok şey var ama burada söyleyemem..
Be kadın o çocuğu görüyosunda niye kolundan tutup gel evladım yapma bak teyzenin üstünü kirlettin demiyosun ?
Be kaynana elin beş kuruşul karısı senin geline gelirsem döverim diyorda sen niye ana 'gibi' sen kimi dövüyosun densiz diye kalkmıyosun?
Be görümcek gelininizi küçük düşürüyolar sen niye gelini oradan uzaklaştırmıyosun?
Helee helee sen koca müsfettesi sen bu kadınla aynı yatağı paylaşıyosun evlilik sadece bumu? Karın değil anan o duruma düşse anan haklı olurdu çünkü o yırtıla yırtıla doğurdu seni zevkü sefa içinde yaptı o ne yapsa doğru demi? ALLAH BÖYLELERİNİN ....
Boşan kızz git sığınma evine öküzümü güdeceksin ömür boyu. Çok sinirlendim yaa

zaten cocuga ilk.iki defa yapisinda sizin gibi dedim dur oglum yapma dedim devam etti bunu yapan oyle 3 yasinda biride degil 6 veya uzeri bi cocuk 3uncu 4uncu sefer artik terbiyesizsin dedim cunku kalkacak yerim.yok ve asil sorun annesi arkamda goruyormus uyarmiyormus gordugu halde

esim haric kimin ne dedigi beni uzmuyor ama o arkamda durmazda daha bide evde bana bagirmalarina musade ederse iste o beni bitirir. ailesi kotude olsa ben asla onlara kotu davranmssini istemem. ama benide korumayi bilecek. ben nasil onu Alllah tan kendime edilen bir armagan oldugunu bildigim gibi emanet olarak goruyorsam uzulmesini istemiyorsam oda benimkini istememeli

Alıp kum atmayacaktınız kendi terbiyesizlikleriyle kalacaklardı. Şuanda kimseye haklı ya da haksız diyemiyorum.

Aileniz de size yakıştıramamıştır alıp kum atmanızı muhtemelen o yüzden üzerinize geliyorlar.

madem istemiyorlardi o zamn ben o kdr sinirlenmeden once sen kimsin o benim gelinim diyecekti. taniyorlardi cunku o kadini ben tanimiyorum da... cocuguna sahip cik.diye susturacaklardi. o karsimda cemkirdigi halde gel.kizim sen edepsizlere bakma diye kaynanasi cekiyodu kolundan kadini. ben o zaman kimsenin cocuguna dur yapma demeyim bana cemkirenler hakli ciksin. bide gelirsem yanina doverim diyince ben kendimi kaybettm. hakli gibi konusuyolar

siz konuyu iyi okumadinz herhalde kum atti diye atmadim... annesi gelir doverim seni dedi cocukta annesi korudugu icin devam etti. bende kadindan tarafa attim al bakalim madem is beni dovmeye geldi cocugu da yine yaptigi halde yine bana cemkirdi bende demekki hos birseymis oda ne kadar hos bir durum anlasin diye yaptim. ve ben cocugu kolunun altindaydi bide annesi seni doverim falan diyip destekleyince cocugun ayni durmu annesine sarilarak yapmasi sinirlermi bozdu. o zaman kadin yapmis gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…