dugunde basima gelenler

Ahahahah kadınla çocuğa kum attığın için seni tebrik ediyorum, iyi yapmışsın.

Bir kova kum al, sana kızan kocan ve akrabalarına fırlat gitsin diyor şeytan ama bunu yaparsan artık deli derler. Ben seni haklı buldum, çocuk kaç yaşında olursa olsun yapmadan anlamıyorsa ben de kızarım. Annesi de bana kızarsa onunla da kavga ederim. Ben seni haklı buldum, kum bir de göze gelse çok tehlikeli.

Aylardan nisan aylarıydı...

ne rahat kadınlar var ya, görüyor çakıl, kum vs attığını ses etmyior, üstüne bi de çirkeflik yapıyor. böylelerine cevap vermezsen kendini bişey sanıyor.. eşinizin ailesi ve eşiniz de ne kadar çok ezmişler sizi.. sizin tarafınızda olmayı geçin, üstüne bi de kızmışlar, pes

Yaa bende diyorum bu kadar aynı olur yaşadıkları tamamen aynı yoksa kadın sindiremedi de aynı şeyi yine mi anlatıyor diycektim ki zaten o konuymuş
:))

dur dedikten sonra durmadıysa annesine çocugunza sahip olur musunuz deseydin. daha iyi olurdu. zaten terbiye almamış bir çocuğa terbiyesizsin demek bir işe yaramaz o arsızlaşmış zaten. hem haksız da çıkmazdın. şu durumda haksızsın demiyorum kesinlikle o annenin sçu herşey ve böyle manyak bi çocuk yetiştiriyor. bi dahakine daha akıllı davran kendini de ezdirme. kaynana görümce kayınpeder eş hepsi de çok kötü insanlarmış. senin yanında durmamışlar.

Öyle anneden böyle çocuk, sen çocuğunu durduracan durduramadıysan çocuktur k. Bakmayın vs alttan alacan. Terbiyesz kadın. Kendi başlarına da birşey gelirse siz hiç sahiplenmeyin onları

6 yaşında çocuk bu bebek değil. Herşeyi anlayacak yaşta,milletin suratına kum atmak nedir?

böyle annelerin böyle çocukları yüzünden bizim çocuklarımız eli yüzü yara geliyor eve.
bu yaşta psikolojik şiddet uygulayan çocuklar var.nasıl bir yetistirmeyse.
dışardan baksan çocuğun özgüven tavan.annesinin ondanda tavan uçmuş artık.

çocukla tartismaniz gereksiz olmuş .yanından uzaklaşıp yada annen nerde diye sormanız daha uygun olurdu.
kadın fazla sert çıkmış.
ama ben olsam çocuğa tatlı dille yaklasirdim.
çocuk sonuçta o zaman tavırları değişiyor.
olay anne de başlıyor ve bitiyor ne yazık ki

Kayinvalidemle gorumcem benden once atlarlardi olaya. Bu nasil aile olmak? Gitmeyin sizde dugune mugune. Esiniz yokken niye gidiyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…