pekii bekleyin bulucam insallah olmadı eve gidince yarın falan gönderirim :)Banada gonderrr gercekten cok merak ettim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pekii bekleyin bulucam insallah olmadı eve gidince yarın falan gönderirim :)Banada gonderrr gercekten cok merak ettim..
abiye kuzuyamı özendi ne yaptı sizde beni güldürdünüz bu güzel yorumlarla göbeğinizdeki tombiside öptüm :)Turk mali diye dizi vardi, orada Abiye Kuzu karakteri misafirlige giderken gelin tacini takiyordu, eltinizi gozumde oyle canlandirinca ben ve gobegimdeki tombiko zip zip hoplayip guluyoruz gece gece.
Allah da sizi guldursun.
Kıza da Şuranur falan detoygunc cok iyiymis
amiiiiiiinnnn:)Boylesiyle anca oyle mucadele edilir galiba Allahim akil fikir ver.
Gece gece zahmet olacak, isterseniz sonra da olabilirhahaha peki tamam simdi arıyım o zaman facebooktan falan annemdeyimde eski bilgisayarımdan girmiştim burda yok fotoğraf
Ben de kendimi sizin nüfusa geçirteyim gelinin kız kardeşi kontenjanından ortalığı velveleye vereyim üçümüz birden bu eltiye haddini bildirelimkv.ye bi erkek kardes daha yaptırıp sizide ona alsak iki elti diğeriyle o zaman bas edebilirmiyiz
ay allah korusun gercekten psikolojisi iyi degil belli olmaz onaAy seyi merak ettim.
Sen cocuk yapicaz diyip o hamile kalip cocuk dogduktan snra : "cocukta basa bela biz cocuk yapmiycaz" desen napar acaba bu eltin?
Evlatlik verir diye korktum birden.
Aman aman sakin diyim hamileyken boyle bi cumle kurma inat olsun diye.
Yavrucagin canina kiyar kurtajla o manyak kari
haklısınız istediği gibi yasadı EN ÖZEL GÜNÜnü hickimsede bisey demediValla bize eltinin salaklığı komşk geliyor ama kız napmış etmiş istediğini yapmış...rezil olmak gibi bir kafası yok ki ızguven tavan beni çekemiyorlar demiş şizofren..deli desen kaç yazar kız o duğunu hayallerinde kendi duğunu yapmış...en özel gunun diye inletmiş...kaynın boşamıyosa böyle bir salağı kayın ailenden bir allahın kulu maymuna dondun demediyse herkes ikili oynamış olmuş işte..hadi gülmeye devam et ,eltin de yaşattıklarına guluyor zaten.
buyrun gelin valla hep birlikte mutlu mesut elti hanıma yürürüzBen de kendimi sizin nüfusa geçirteyim gelinin kız kardeşi kontenjanından ortalığı velveleye vereyim üçümüz birden bu eltiye haddini bildirelim
yok canım oturduğum yerden bakınıyorum işte bulamazsam yarın aksama kendi bilgisayarımdan gönderirim :)Gece gece zahmet olacak, isterseniz sonra da olabilir
Hiç de acımam valla ben olsam söylerim. Sinirinden ağlasın.ay allah korusun gercekten psikolojisi iyi degil belli olmaz ona
E yani bu durumda yenge fenomen gelin out kak git şimdi diyesim geldi sanahaklısınız istediği gibi yasadı EN ÖZEL GÜNÜnü hickimsede bisey demedi
Peki o zaman, teşekkür ederim şimdiden :)yok canım oturduğum yerden bakınıyorum işte bulamazsam yarın aksama kendi bilgisayarımdan gönderirim :)
o kadar acık konusamıyorum ama alttan minik laf sokmalarım olabiliyo :)Hiç de acımam valla ben olsam söylerim. Sinirinden ağlasın.
Ayrıca siz söyleyin ''Maymuna dönmüştün herkes arkandan güldü kaynanan da seni avuttu'' diye lafını esirgeme bu şizofren bundan anlar.
Herkese yay ''Akli dengesi yerinde değilmiş yazık, kendi düğünü sanmış'' de rezil et onu görsün dünya kaç bucak !
tabi gönderirim fenomen olan elticim zaten ben kimimki buralardaE yani bu durumda yenge fenomen gelin out kak git şimdi diyesim geldi sana
Not:ya bende çok pis merak ettim bu eltiyş bana da atsana beeee
Hayırlı uğurlu olsun eltinle ekşın dolu yeni hayatın
Bi konuşsan rahat edeceksin ama neyseo kadar acık konusamıyorum ama alttan minik laf sokmalarım olabiliyo :)
ne demek :)Peki o zaman, teşekkür ederim şimdiden :)
ben 1 desem o kac der allah bilirBi konuşsan rahat edeceksin ama neyse