Arkadaşlar bu ekonomide evleneceğim çok sade bir düğün yapmak istiyorum o da ailem razı olsun diye sohbetli olacak yani düğün salonunda yemek vs dağıtılacak müzik vs olmayacak ki kendim istemiyorum ne oynamayı bilirim ne de millettin içinde oynarım bu şekilde yapan var mı yaparsak böyle çok garip olmaz dimi
Arkadaşlar bu ekonomide evleneceğim çok sade bir düğün yapmak istiyorum o da ailem razı olsun diye sohbetli olacak yani düğün salonunda yemek vs dağıtılacak müzik vs olmayacak ki kendim istemiyorum ne oynamayı bilirim ne de millettin içinde oynarım bu şekilde yapan var mı yaparsak böyle çok garip olmaz dimi
Sohbetli dediğiniz dini şekilde yapılan düğünlerden mi bahsediyorsunuz? Bence çok güzel olur siz istemiyorsanız kimsenin keyfi için ayrı para dökmeye gerek yok mutluluğunuz daim olsun
Okumalı sohbetli düğünde kimse dinlemiyor. Yemekli düğünde pahalı he mahallede yemek verecekseniz tabldot onu bilemem. Paranız yoksa evlenmeyin hiç güzel olmuyor her şey içinizde kalır. Hassasiyet varsa dini olarak güzel kadınlar arası kına ve düz nikah yapın. Arkadaşım böyle yaptı camiide etkinlik yeri vardı mevlid için oraya sandalye vs kiraladı duasını okuttu. Bizde de düğün ve eşyaya karışmadılar daha doğrusu elimize altın verdiler eşimin abisiyle aynı zamanda evlenme kararı aldık. Benim param bu ister hepsini tutun ister harcayın dedi. Biz de altını tuttuk eşyaları vs 1 sene önceden taksitle aldık düğün salonuna kredi çektik. Kınayı da ben aileme yaptırtmadım öğretmen evinde yaptık ona da takılan paralardan verdik. Hiç pişman değilim