Düğün Düğün Zamanı

sea.1013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
842
1
116
43
Herkese Merhaba,
ben aranıza yeni katıldım.birşey danışmak istiyorum sizlere.
nişanlıyım.Seneye ocak ayında veya temmuz ayında evleneceğim Allah nasip ederse.
Ama kışın mı düğün yapmak iyidir, yoksa yazı mı bekleyeyim mi karar veremedim.fisfisfis
Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum..:uhm:

bence en güzeli bahar düğünü. ben hep mayısta evleneyim derdim, 30 mayısta düğünüm olacak inşallah.

bence en güzeli bahar düğünü. ben hep mayısta evleneyim derdim, 30 mayısta düğünüm olacak inşallah.

Mayısda nişanlım burda değil.
Kıbrısda okuyor.ya sömestrede olacak yada yaza işte :1no2:
senin düğün içinde çok sevindim.Bir ömür mutluluklar dilerimm..:1hug:

bence yazın daha güsel olur arkdaşım . . . çnkü gelicek olanlar yazın gelmkte güçlük çekmezler bece .kışın daha sorunlu olabilir . malum hava şartları .

bence de beklemek istemiyorsan kışın evlen ama yok düğünüm güzel olsun diye hayallerin varsa yazın yap canım

Mayısda nişanlım burda değil.
Kıbrısda okuyor.ya sömestrede olacak yada yaza işte :1no2:
senin düğün içinde çok sevindim.Bir ömür mutluluklar dilerimm..:1hug:

çok teşekkür ederim canım darısı başına. o zaman yazın daha güzel olur diyorum bende yerimseniben

yazı kışı teferruat bunların mutlu olacağına inanıyorsan en kısa zamanda evlen.. yok biraz daha düşüneyim tartayım dersen yaz en iisi.. 10 yıl deme bazen son sürprizler çıkabiliyo. Allah vermesin de..

bnce kısın evlen yaa 6 ay daha beklemeye ne gerek var

Nişanlım alnından öpcek senin yerimseniben
o hemen en akın zamanda istiyorda.ben işte kararsız kaldım.
6 ay daha bekleyip mi kır düğünü yapsak.yoksa kışa bitirsekmi işi diye :1rolleyes:

düğün diyince aklıma yaz geliyor...temmuz-ağustos gibi..bunaltmayan güzel bir yaz akşamı...açık hava,havuz başı ya da kır düğünü..denizi olan bir şehirde yaşayanlar daha da şanslı..istanbul heleee..ay çok mu romatikim nea.s.

bende hep yaz düğünü isterdim ama inşallah nişan 14 kasımda olacak sevgilimin doğum günü e bende ozaman kendi doğum günümü düğün günü istiyorum 1 nisan
ama havaların tam kararsız olduğu zaman. en güzeli içine sinen güzel bir zaman. ben doğum günümde olması için kır düğününden vazgeçtim. herkes üşür o havada diye. hazırlıkların seni zorlamayacaksa kışın evlen kurtul :)

kısın yap canım evlılııgın ılk zamanlarının kısa gelmesı ıyıdır tabı ama guzel balayı olsun e gezim toziim dugunum de dıllere destan olsun dıosan o zaman yazın olsun

aslın hemen kışın evlenip bitsin bu çile diyorum.Bir yandan da güzel bir düğün olsun diye özeniyorum..
Off ne ozr birşeymiş yaa

canım Allah hayırlsını nasip etsin önceliklea.s.
biz de nişanlımla bu sene eylül sonu istiyoduk ama kayınpederimin emeklilik sorunu nedeniyle 12 Arallık a aldık...nikah yapacaktık, düğüne karar verdik misafirler soğukta zorluk çekmesinler diye...hem sırf hava şartları yüzünden 2010 a kadar beklemek manasız geldi bizea.s

ama diyorum ya, herşeyin hayırlısı öncelikle

bende yazın dügünüm olsun isterdim yaz dügünleri güzel oluyo ve olcak inş a.s.
27 temmuz dügün günüm :asigim:

bizde ikimizin de doğum günü olan 8 eylülde kıyıcaz nikahımızı kısmetse.sonra bayram geçsin çeyiz serme falan dedik düğünümüz kasıma kaldı =) kısmetse 1 kasımda evleniyoruz umarım havalar iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…