düğün yapamayana değişik nikah fikri olan?? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mor3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mor3

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
51
0
6
34
İstanbul
selam arkadaşlar..

ben yardım istiyorum sizden.. bu sene evleniyorum, hayalim güzel, görkemli,eğlenceli kaliteli bir düğün yapmaktı. yapmaktı çünkü artık yapamayacağım ve bunun için inanılmaz üzülüyorum. çünkü anne tarafıda baba tarafıda kalabalık aileler olmasına rağmen son yıllarda tamamen kopan aile bağları yüzünden kimseyi çağıramıyorum. erkek tarafıda bi avuç insan benımde ailem annem babam kardeşim.. bende kuru bi nikahla olsun bitsin istemiyorum. sureklı ağlamaktan düşünmekten yoruldum.. daha farklı ve ozel yapabileceğim bi fikir arıyorum.. en azından yıllar sonra evet düğünüm olmadı ama böyle harıka bı olay yasadık cok güzeldi deyip gülümseyerek hatırlayabileceğim bir şey.. fotoğraflarla anısı güzel kalıcak bir nikah..yalnız bi gelin olucakmışım gibi hissediyorum, içim daralıyo..

lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın, başına gelen var mı? tanıdığında gören? değişik fikirler var mı??

Son düzenleme:
Kokteyl tarzı nikahlar oluyor onu tercih edebilirsin :)

Larissa1907 nikah salonlarında olan kokteyller mi?
yinede 10-15 kişiden fazla olmicakki.. az kişi diilmi kokteyl için?

isteğim helikopterde /sualtında nikah diil tabide.. nebileyim..

Nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama şehirde olduğunuzu var sayarak yorum yapıyorum.

Şehre mesafesi olan bir kır restoranını ayarlayın. Bir organizasyon şirketiyle anlaşın, mümkün değilse süslemelerle kendiniz ilgilenin, internetten araştırmalar yapabilirsiniz. Çok ufak çaplı bir düğün gibi olur ama düğüne kıyasla sıcacık ve samimi olur

Ve böyle konuları dert etmeyin, klişe ama; önemli olan mutlu, huzurlu bi evlilik.

Canım benimde öyleydi. Eşim yabancı olduğu için izinli olduğu dönemde haftasonuna gün bulamamıştık. Hem haftaiçi, hem onun yakın çevresi gelemediği için (sadece anne ve babası gelebildi) çok az kişi vardı.
Nikah bi şekilde geçti. Sonrasında arkadaşlarım canlı müzik ve içkili bir mekan ayarlamışlardı önceden. Yakın arkadaşlarımla oraya gittik 15 kişi falandık. Aileler gelmedi, inan bana çok eğlendik. Yedik içtik, oynadık. O yüzden canını sıkma, az ya da çok kişi. Görmek istediklerin yanında olsun yeter. Benim gibi birşey düşünebilirsin bence.

teşekkür ederim kızlar..

nişanlımda şöyle bi fikir var ama nasıl olur bilemedim, aslında bu tarz bişeyde olabilir sanki.. nikahı bi maç gününe getirelim sonrasına maça gidelim gelin damat olarak dedi.. oda hasta gs li.. :) üretebildiği anca bu.. düşününcede neden olmasın sarı kırmızı bi gelin çiçeği ile beraber :) ama şuan aklıma tam yatmadı açıkçası.. bu tarzlarda fikriniz var mı peki??

birde şunu sormak istiyorum.. siz çevrenizde nikah sonrası 10-15 kişilik bir davet verdinizmi yada katıldınızmı? nikah sonrası yemeği olarak? nasıl oluyor? sakin geçer gibi geliyor bana..

yok yok kesinlikle maç konusunu aklınızdan çıkarın :)
madem çok az kişi gelecek,
o zaman diğer arkadaşların dediği gibi bir yer ayarlayıp nikahtan sonra yemek yenir ve eğlenmeye gidilebilir

Arkadaşım nikah sonrası canlı müzik eğlenceye götürdü bizi aileler gelmedi sırf arkadaşları vardı ve inanılmaz eğlendik. Onemli olan gelecek kişilerin eğlenceli insanlar olması ve mekanın iyi olması.
Bende nikah sonrası öyle yapıcam hangi şehir de yaşıyorsun istanbul avrupa yakası ise fikir verebilirim

Anadolu yakasında oturuyorum ama Avrupa için fıkır alabılırım teşekkür ederım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…