Düğün videosu

Ama kamera açısı vs bunlar önemli değil mi? Sonradan montajlamasını yapabilecek biri istiyorum aslında.

gelinliğe binlerce lira vermedim araba süsletmedim kına gecesi nişan yapmadım abiye almadım pahalı ev eşyası almadım yemekli düğün de yapmadım .O paralara bm.. araba aldım keyifle senelerce kullandım
Herkesin hayali bir olmuyor ki.
Bende düğün istememiştim ama aile baskısı mesela,herkesim gönlü olsun diye yapmaya çalışıyoruz birşeyler.
Zaten düğün gelinlik kına için bizden bir tl para çıkmadı hepsini aileler yaptı,biz evimizi kurduk o kadar.

yok yapanlara karşı değilim ben isteyen istedığı gibi kutlasın .benim tarzım değildi sevmem düğünleri o yüzden kendime de harcamadım fazla

yok yapanlara karşı değilim ben isteyen istedığı gibi kutlasın .benim tarzım değildi sevmem düğünleri o yüzden kendime de harcamadım fazla
Yani bi bakıma haklısın bende sevmem.
Hayatımda bir daha görmeyeceğim insanları ağırlamak için 100-200 bin neden harcayayım. O parayla 1 ay yurdışında krallar gibi tatil yaparım ben

Kızlar sıkılmadınız mı yaa o yapti bende yapayım herkes yapıyor islerinden artık...

hosunuza gidiyorsa yaptirin tabiki.
abim ve yengem yaptirdi. akiciligi olan sıkmayan guzel bir videoydu.
kuforde makyaj yapilirken falan da goz kirpmis onlari falan da eklemisler hostu.

Ben de sonsuz gereksiz buluyorum.
Kim ne yapsın sizin düğünde evden cikarken olan videonuzu, siz bile izlemezsiniz bir iki seferden sonra. Boşuna para...
Ama yaptıran arkadasim vardı. Gelin evden çıkmasında bando takımı getirmişti, bir de klasik model düğün arabası vardı. Onlarla klip gibi çekmişlerdi, ailesiyle sarilmasi falan... Fotoğrafçıyla anlaşırken düğün öncesi çekim+ düğünden bir hafta sonra dış çekim olarak anlasmislardi.

Yok benim dediğim o değil.
Sadece gelinin hazırlanması evden çıkmasını içeren video,klip yani düğün klibiymiş ismi.
Düğünde kınada falan çektirmek istemiyorum,sadece after party'i çekecekler.
Bencd cok guzel bir ani olur
Mutlaka yaptir.
Kisacik ama herseyi kapsiyor ani olarak

Benim hayalim sade bir nikahtı hep ama istemediğin olur ya hep 2 düğünüm oldu. Başta çok vızıklansamda güzel oldu eğlenmiştik. Benim için en önemli kısım dış çekimdi dünyanın parasını bayıldım ama içime sindi istanbulu tavaf etmiştik çok ama çok eğlendik :)) instagramdaki bilmem ne fotocularından değildi büyük bir fotoğraf firmasıyla anlaştık dış çekim klibini hediye etti bize kuaför şu bu. Kısaca en özel ve en güzel günümdü hiç pişman değilim :) kuaförümde tanıdıktı 2 düğün 1 dış çekim ve kına toplam bin tl ödemiştim makyajlarımın hepsi porselendi. Gelinliğimide satın aldm ama çok pahalı değildi onda da anlaşmıştık. Kendini çok kasma anı yaşamaya bak çok uçuk rakamlar olmadığı müddetçe giden paraya acıma. Dış çekim mutlaka yaptır ama bayık bilmem ne kasrında filan olmasın şile ağva tarzı yerlere gittik biz.

Tam bunu yazacaktım.
Bizim dugun öncesi 4 arkadaşımız hep yanımızdaydı.
çekilen videolar, fotoğraflar çok eğlenceli.
Tanımadığım biri çekse bu kadar malzeme çıkmazdı :) ki zaten bu kadar rahat da olamazdık. Şimdi hepsi ‘gerçekten’ eğlendiğimiz ve güldüğümüz anlar. :)

Bir arkadaşım var sıkıldıkça açar izler, hatta izletir 5 yıllık evli. Benim bile 3 kere izlemişliğim var onun düğününü yani kim kimdir ne giydi ne oynadı öğrendim. Sizin ne istediğiniz önemli bence.

Bence biri bişey yapsın diye çektirmiyorum o anılarımı. Bana eşime çocuklarıma güzel bi anı olsun diye çektiriyorum,tutup bando getirecek halim yok.

hosunuza gidiyorsa yaptirin tabiki.
abim ve yengem yaptirdi. akiciligi olan sıkmayan guzel bir videoydu.
kuforde makyaj yapilirken falan da goz kirpmis onlari falan da eklemisler hostu.
Aynen benimde düşündüğüm gibi aynen o :))
Kuaför,damadın giyinmesi falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…