Ama kamera açısı vs bunlar önemli değil mi? Sonradan montajlamasını yapabilecek biri istiyorum aslında.Benim komigime gidiyor cok. Hoslanmiyorum. Ama sizin hevesiniz varsa yaptirin elbette. Ben bu islerde profesyonelden cok amator cekimleri begeniyorum. Yerinizde olsam bir arkadasima ve ya kuzenime yaptiririm,onlarin cektikleri daha guzel ve esprili oluyor cunku.
Kesinlikle tecrübeli birilerini bulun , düğün bu , millet yine çekmek istiyorsa çeksin bir de onlardan bi video yaparsınız :)Ama kamera açısı vs bunlar önemli değil mi? Sonradan montajlamasını yapabilecek biri istiyorum aslında.
Profesyonel araştırıyorum şuan,teşekkür ederüm :)Kesinlikle tecrübeli birilerini bulun , düğün bu , millet yine çekmek istiyorsa çeksin bir de onlardan bi video yaparsınız :)
gelinliğe binlerce lira vermedim araba süsletmedim kına gecesi nişan yapmadım abiye almadım pahalı ev eşyası almadım yemekli düğün de yapmadım .O paralara bm.. araba aldım keyifle senelerce kullandım
Zaten düğünüm de hiç istemediğim bir salonda oldu ve saçma sapan terslikler, gıcıklıklarla doluydu. Hatırlayınca bile içim burkulur, sinir olurum.Ay o daha da kötütravma olmuş resmen.
Herkesin hayali bir olmuyor ki.gelinliğe binlerce lira vermedim araba süsletmedim kına gecesi nişan yapmadım abiye almadım pahalı ev eşyası almadım yemekli düğün de yapmadım .O paralara bm.. araba aldım keyifle senelerce kullandım
yok yapanlara karşı değilim ben isteyen istedığı gibi kutlasın .benim tarzım değildi sevmem düğünleri o yüzden kendime de harcamadım fazlaHerkesin hayali bir olmuyor ki.
Bende düğün istememiştim ama aile baskısı mesela,herkesim gönlü olsun diye yapmaya çalışıyoruz birşeyler.
Zaten düğün gelinlik kına için bizden bir tl para çıkmadı hepsini aileler yaptı,biz evimizi kurduk o kadar.
Yani bi bakıma haklısın bende sevmem.yok yapanlara karşı değilim ben isteyen istedığı gibi kutlasın .benim tarzım değildi sevmem düğünleri o yüzden kendime de harcamadım fazla
Ne alakası var? O zaman düğünü de kimse yapmasın sonuçta herkes yaptı biz yapmayalımKızlar sıkılmadınız mı yaa o yapti bende yapayım herkes yapıyor islerinden artık...
Bencd cok guzel bir ani olurYok benim dediğim o değil.
Sadece gelinin hazırlanması evden çıkmasını içeren video,klip yani düğün klibiymiş ismi.
Düğünde kınada falan çektirmek istemiyorum,sadece after party'i çekecekler.
Ay kaynana :)başlığı okuyup ‘en nefret ettiğim’ dedim.
hele şu sonrasında toplanıp nişan düğün kına videolarını izliyolar ya. asla ama asla kendimi görmek istemem. ay hayır ya.
Benim komigime gidiyor cok. Hoslanmiyorum. Ama sizin hevesiniz varsa yaptirin elbette. Ben bu islerde profesyonelden cok amator cekimleri begeniyorum. Yerinizde olsam bir arkadasima ve ya kuzenime yaptiririm,onlarin cektikleri daha guzel ve esprili oluyor cunku.
Bence biri bişey yapsın diye çektirmiyorum o anılarımı. Bana eşime çocuklarıma güzel bi anı olsun diye çektiriyorum,tutup bando getirecek halim yok.Ben de sonsuz gereksiz buluyorum.
Kim ne yapsın sizin düğünde evden cikarken olan videonuzu, siz bile izlemezsiniz bir iki seferden sonra. Boşuna para...
Ama yaptıran arkadasim vardı. Gelin evden çıkmasında bando takımı getirmişti, bir de klasik model düğün arabası vardı. Onlarla klip gibi çekmişlerdi, ailesiyle sarilmasi falan... Fotoğrafçıyla anlaşırken düğün öncesi çekim+ düğünden bir hafta sonra dış çekim olarak anlasmislardi.
Aynen benimde düşündüğüm gibi aynen o :))hosunuza gidiyorsa yaptirin tabiki.
abim ve yengem yaptirdi. akiciligi olan sıkmayan guzel bir videoydu.
kuforde makyaj yapilirken falan da goz kirpmis onlari falan da eklemisler hostu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?