Düğün videosu

Bir arkadaşım yaptırmıştı , ne kadar izledin diye sorsan bir kere izlemiştir ama içinde kalmasın , internette şehirindekileri araştır , git bi kaç örnek gösterirler diye tahmin ediyorum , onları gör ...

Hevesleniyorsan yaptır , sonra keşke kalıyor içinde , izlemesende dursun kenarda , nelere para harcanmıyor ki ...

Kusura bakmayın ama eni sonu damat halayı Ankara havası çalacak bir düğüne nedime felan bana çok komik geliyor
Düğünde 1-2 horondan,kemençeden başka birşey olmayacak. Nedimelerde bizim arkadaşlarımız,kız grubu olarak biz düğünde ve after partyde aynı giyineceğiz,aynı şekilde damat grubu da öyle. Düğün kısa olacak zaten,önemli olan düğün değil bizim için.

Makyajım öyle kötü olmuş ki düğünde, ben fark etmemişim, kimse de uyarmamış. Düğünden sonra fotolar elime geçince gördüm, şok oldum ve düğün videomu hiç izlemedim bu yüzden. Cd’si nerede, onu bile bilmiyorum yani!

Aynen öyle. Ama dış çekim ve düğünde çekilenlerden daha güzel olacağını düşündüğüm için anı olsun dedim. Senin dediğin gibi yapıp bi bakıp araştırayım. :)

Var çok ünlü birine çektirdik harika oldu
Ama güzel ve auranız olması lazım herkese gitmiyor

Düğün videosunu da zaten aile büyükleri kim ne takmış diye izliyor konu komşu da ben çıkmış mıyım nasıl oynamışım diye izliyor

Aynen öyle. Ama dış çekim ve düğünde çekilenlerden daha güzel olacağını düşündüğüm için anı olsun dedim. Senin dediğin gibi yapıp bi bakıp araştırayım. :)
Kesinlikle yaptır o zaman , dilerim çok güzel bir evliliğin olur ve Arada açar açar bakarsınız ... fotoğraf da anı ama video daha başka bir şey ...

Düğün videosunu da zaten aile büyükleri kim ne takmış diye izliyor konu komşu da ben çıkmış mıyım nasıl oynamışım diye izliyor
Benim dediğim düğün klibi :) hani gelinin ve damadın hazırlanmasını falan çekiyorlar ya o. Düğünde takı zamanı olmayacak masaları dolaşmayı düşünüyorum,herkes takısını oraya atsın sonra rahat rahat oturalım kafasındayız biz.

Sen nasıl alırsan al o altınları düğün salonunun kameramanı dibinizden ayrılmadan çeker

Arkadaşımın kankası yaptırmıştı bunu. Öncelikle bir resimci olarak seçeceğiniz kişinin yaptıkları işlere, belgelerine ve internet sitelerine bakın ve araştırın. Video art dersi çok zordur. Onu kullanmak yürek ister ufak 3 saniyelik videonun hazırlanışında bile binbir çeşit emek verilmesi gerekiyor ve kendimden biliyorum. Piyasada bu işi yapabilen kaliteli, profesyoneller elbette var. Birini önerebilirsem şu kişi olur, arkadaşın kankası da buna yaptırmış. Ve izlediğimde “işteeee buuuu!!!” dedim. Efektlendirmeleri ve video geçişlerini oldukça güzel kullanıyor instagramı bu.

Eklentiler

• 4AEB4C86-EBA6-4B89-9405-FEE95D7D8750.jpeg
    42,4 KB · Görüntüleme: 40
Hiç istemiyorum aslında,milletin ne takıp takmadığını çekip sonradan eleştirmek saçma geliyor :)
Onu zaten büyükler takip ediyor siz boşverin , bol bol eğlenin , aklınızda hiçbirşey kalmasın , düğün sizin ne istiyorsanız yapın valla

Ay o daha da kötü travma olmuş resmen.

Benim komigime gidiyor cok. Hoslanmiyorum. Ama sizin hevesiniz varsa yaptirin elbette. Ben bu islerde profesyonelden cok amator cekimleri begeniyorum. Yerinizde olsam bir arkadasima ve ya kuzenime yaptiririm,onlarin cektikleri daha guzel ve esprili oluyor cunku.

Önerin için çook teşekkür ederim. Bakınıyordum ama bulamıyordum profesyonel biri. Bir iletişime geçelim o zaman,çünkü dediğin gibi çok emek isteyen bir iş ve rezil olmasını istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…