• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün videosu

Birşey soracağım dert değil ama karar vermem gerekiyor,size danışmak istiyorum.
Aranızda hiç düğün öncesi hazırlığı kapsayan bir video çektiren var mı? İnternette örnekleri var açıkçası bu tür videoların adı varsa da bilmiyorum.
Şöyle anlatayım gelinin evden çıkıp kuaförde başlayan hazırlığı,nedimelerin hazırlığı,eve geçip son kez vedalaşma gibi bölümleri kapsayan bir video çektirmek istiyorum,tabi profesyonel olarak çekilecek montajlanacak falan. Daha önce böyle bir deneyimi olan,çektirmiş olan var mı? Böyle şeyler gereksiz mi sizce?
Cok istedimyapsam mi diye
Ama esimle hic paylasmadm malum masraflar cok . sonra baktim gerek varmiydi diye. Bence yok snra iyi ki yapmamisim dedim. Ama illaki yapcan siyosan bak yeni evlenenelerin sohbet alani var burda oraya bak kesin bisilee bulursun. Mutluluklar canm

Cok istedimyapsam mi diye
Ama esimle hic paylasmadm malum masraflar cok . sonra baktim gerek varmiydi diye. Bence yok snra iyi ki yapmamisim dedim. Ama illaki yapcan siyosan bak yeni evlenenelerin sohbet alani var burda oraya bak kesin bisilee bulursun. Mutluluklar canm
Boş bişey ama heves işte canım. Teşekkür ederim :)

Gereksiz bir detay oldgnu düşünüyorum.
Yapmadım ve pişmanda olmadım.
Valla şimdi telefonlar süper foto video çekio.
Kendiniz halledin derim.
Hem stres olmaz.
Ben düğündekini demiyorum ki :) hazırlık videosu istiyorum ben

Neslihan ve Kadir Doğulu'nun düğün klibini çok beğeniyorum
O tarz birşey olabilir.

Back