- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Dediğin gibi ama giden paraya ancak kendime gidince acımıyorum.Benim hayalim sade bir nikahtı hep ama istemediğin olur ya hep 2 düğünüm oldu. Başta çok vızıklansamda güzel oldu eğlenmiştik. Benim için en önemli kısım dış çekimdi dünyanın parasını bayıldım ama içime sindi istanbulu tavaf etmiştik çok ama çok eğlendik :)) instagramdaki bilmem ne fotocularından değildi büyük bir fotoğraf firmasıyla anlaştık dış çekim klibini hediye etti bize kuaför şu bu. Kısaca en özel ve en güzel günümdü hiç pişman değilim :) kuaförümde tanıdıktı 2 düğün 1 dış çekim ve kına toplam bin tl ödemiştim makyajlarımın hepsi porselendi. Gelinliğimide satın aldm ama çok pahalı değildi onda da anlaşmıştık. Kendini çok kasma anı yaşamaya bak çok uçuk rakamlar olmadığı müddetçe giden paraya acıma. Dış çekim mutlaka yaptır ama bayık bilmem ne kasrında filan olmasın şile ağva tarzı yerlere gittik biz.
Düğün masrafına inanılmaz acıyorum,iyiki benim birikimimden çıkmıyor ailelerimiz yapıyor onu.
Düğün,kına,organizasyon ekipleri,kuaför,ıvır zıvır herşeyi ailemiz karşılıyor,bize kalsa biz o paraya 1 aylığına yurtdışına tatile giderdik herhalde,sanırım o yüzden bize bırakmadılar.
Düğünde millet eğlenecek diye dünyanın parasını dökme tarafında değilim tabiki. Senin gibi sade bir nikah istemiştim ama hayaller hayatlar işte :) sen bayağı ucuza kapatmışsın düğün işlerini. Toplam ne kadar tuttu ki?