Düğün videosu

Dediğin gibi ama giden paraya ancak kendime gidince acımıyorum.
Düğün masrafına inanılmaz acıyorum,iyiki benim birikimimden çıkmıyor ailelerimiz yapıyor onu.
Düğün,kına,organizasyon ekipleri,kuaför,ıvır zıvır herşeyi ailemiz karşılıyor,bize kalsa biz o paraya 1 aylığına yurtdışına tatile giderdik herhalde,sanırım o yüzden bize bırakmadılar.
Düğünde millet eğlenecek diye dünyanın parasını dökme tarafında değilim tabiki. Senin gibi sade bir nikah istemiştim ama hayaller hayatlar işte :) sen bayağı ucuza kapatmışsın düğün işlerini. Toplam ne kadar tuttu ki?

Benimki düğünün videosu değil düğün hazırlığı klibi :) evden çıkış,kuaför falan. :)

Bence yaptırın. Tatlı bir hatıra kalır elinizde. En telaşlı anlar oluyor o hazırlıklar. Neyi nasıl yaşadığınızı anlamıyorsunuz bile. Sonrasında tadını çıkara çıkara izlersiniz işte.

Evet o komik,güzel anları izlemek tatlı olur diye yaptırmak istiyorum. Hem allah nasip ederse çocuklarım bizim düğünümüzde kim ne takmış diye izlemesin,onun yerine o telaşlı anlarımızla after party'i izlesin o daha güzel :)

Çok masraf yapmak istemedik biz. Evim olabildiğince sade temel şeylerin en iyisini aldık geçtik. Bilmem kaç parça yemek setim falanda yok herşeyim günlük kullanabileceğim şık şeklinde. Sade renkler seçtiğim için şıklık daha kolay oldu. Ev eşyaları düğünler dış çekim balayı falan derken 30 küsür harcadık. Ama bizde aile yardımı yok sıfırdan herşey. Benim için en önemlisi dış çekim ve balayıydı.

Ama kamera açısı vs bunlar önemli değil mi? Sonradan montajlamasını yapabilecek biri istiyorum aslında.
Biz grup halinde arkadaslarla cekmistik,montaji icin programlar vardi,dogaclama sekilde daha guzel oldu,fotograflar da ayni sekilde. Fotografcinin cektikleri asiri yapay duruyordu ama bizimkiler cok daha guzel olmustu.

Kesinlikle benim de amator dugun cekimlerim acayip komedi olmustu, simdi hala izleyip guluyoruz kizlarla,bir defa dogaclama oldugu icin hem videolar hem de fotograflar daha samimi daha sicacik oluyor

Zaten hatira icin yapilan bir olay,yapay ve elin insaninin yaptigiyla benim 20 yillik arkadasimin yaptigi kiyaslanmaz bile bana gore

Sade ev çok seviyorum

Valla nikah sabahı yağmur başlayınca biz dış çekimi bile iptal ettik, nikah saati ve sonrası hava çok güzeldi ama artık olan olmuştu. Sonradan da tekrar yapmadık, içimde kaldı mı? Asla..

Bana bir sor bakalım düğün videonu kaç kez izledin diye ? Bir kez baştan sona izlemedim. Düğün fotoğraflarıma bile bakınca ay kuğu gibiymişim değil tam bir mal gibi çıkmışım falan diyorum İsteğin evet farazi... Ama çektir, içinde kalmasın. Herhangi bir fotoğrafçıya danışsan konu hakkında yardımcı olur

Normalde kalabalığı sevmememe rağmen bu tarz seylerde şöyle düşünüyorum,
Çekim için en az iki kişi +1 ışıkçı.
Neredeyse bizden kalabalık ekip olacak benim özel anımda :)
Madem ortada bir kalabalık olacak o kalabalık benden olsun :))
Kuaförde de aynı şekilde, kuaför çalışanları, çekim yapanlar derken deplasmanda gibi bir çekingenlik
Halbuki biz kuaförde birbirimize makyaj bile yaptık. Kuaförü ele geçirdik falan :)
Damadın yolunu keseceklerdi en son tükan sizin oldu onu da yapmayalım falan dediler.
Muhtemelen gidelim artık diye :))
Hala arkadaşlarım kocamı damat traşı ile gördüğüm anın taklidini yapıyor mesela :) ve tabiki tepkiler çok doğal.
çekimi yapan başkası olsa hayatım ne yakışıklı olmuşsun falan derdim.
15 yıllık arkadaş eeee nasıl diyince, sakallar ne kadar zamanda uzuyor? Makyaj falan kurtarır mı? Bu zamanda sinekkaydı damat mı kaldı falan diye saydırıyorum :)

Düğün nişan gibi törenleri ve benzeri adetleri hiç sevmeyen biri olarak (kendim de nikah sonrası arkadaş arasında yemekli eğlence yaptık zaten düğün dernek sevmediğim için) iyi ki yapmışım dediğim nadir şeylerden biri bu video :) o kadar güzel oldu ki her izlediğimde gözlerim doluyor. Toplam uzunluğu 4-5 dakika kadar ama tüm günü ancak bu kadar güzel özetlerdi. Bence hiç gereksiz değil ben de bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim açıkçası. Bence imkan varsa yaptırın

Biz grup halinde arkadaslarla cekmistik,montaji icin programlar vardi,dogaclama sekilde daha guzel oldu,fotograflar da ayni sekilde. Fotografcinin cektikleri asiri yapay duruyordu ama bizimkiler cok daha guzel olmustu.
Teşekkür ederim ben yine de tercihimi profesyonelden kullanacağım

HAhahah gozumun onunde canlandi resmen,ne guzel olmustur kimbilir. Simdilerde millet iyice abarttigi icin kiz istemeye bile organizasyon sirketinden elemanla gidiyorlar ellerinde kamera. Cok komik ya. Dusun seni istemeye gelmisler elin yabanci herifi kenarda duruyor elinde kamera

Ben düğün videosu demiyorum ama düğün klibi diyorum,hazırlıkları kaplayan video :)

Benim içinde sadece ev ve balayıydı. Ben çeyizimi bile daha yeni yeni tamamladım ve yerleştirmeye başlayınca anladım,3 takım yemek takımı almışım bir sürü tencere kap vs hepsi de çok gereksizmiş şimdi heryer heryerde mutfağımın. Sen yine iyi yapmışsın gereksiz şeylerle doldurup masraf yapmamışsın. Bende düğünden çok balayını önemsiyorum.

Gereksiz bir detay oldgnu düşünüyorum.
Yapmadım ve pişmanda olmadım.
Valla şimdi telefonlar süper foto video çekio.
Kendiniz halledin derim.
Hem stres olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…