Biz dış çekim bile ayarlamadık ama bu hoşuma gitti biraz,yine de biraz düşüneyim o zaman.Yapmadım içimde de kalmadı, gereksiz olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Eline fotoğraf makinesi alan kendini profesyonel sanıyor o yüzden instagramdan bulmayacağım. :) benim dediğim gelinin hazırlanması,düğün klibi yani. Düğündeki şarkılarla danslarla bir alakası yok,hatta ben düğünü çektirmeyeceğim sadece after party çekilecek,düğün ıyyy yani :)Altı yıllık evliyim. Düğün videosunu baştan sona sadece bir kez oturup izledim. Fotoğrafları da bastirmadik hiç de eksiklik hissetmiyorum :)) ama tabi istiyorsan yaptir ne olacak. Çok moda bu aralar bu çekimler. Ama gözünü seveyim Instagram dan bilmem ne photography diye hesaplardan uzak dur. Etraftan memnun kalınan biriyle anlas.
Yok benim dediğim o değil.başlığı okuyup ‘en nefret ettiğim’ dedim.
hele şu sonrasında toplanıp nişan düğün kına videolarını izliyolar ya. asla ama asla kendimi görmek istemem. ay hayır ya.
Yok benim dediğim o değil.
Sadece gelinin hazırlanması evden çıkmasını içeren video,klip yani düğün klibiymiş ismi.
Düğünde kınada falan çektirmek istemiyorum,sadece after party'i çekecekler.
ben hiç izlemedim ahahaaAltı yıllık evliyim. Düğün videosunu baştan sona sadece bir kez oturup izledim. Fotoğrafları da bastirmadik hiç de eksiklik hissetmiyorum :)) ama tabi istiyorsan yaptir ne olacak. Çok moda bu aralar bu çekimler. Ama gözünü seveyim Instagram dan bilmem ne photography diye hesaplardan uzak dur. Etraftan memnun kalınan biriyle anlas.
Biz dış çekim bile ayarlamadık ama bu hoşuma gitti biraz,yine de biraz düşüneyim o zaman.
Fikir belirttiğin için teşekkür ederim.
Yo hayır tepkinde haklısın,bende düğünü zoraki yapanlardanım.bakmayın; benim tepkim biraz abartı olabilir. 20-30 sene sonra izlemek için bence güzel anı olabilir.
ben gerek duymazdım o ayrı.
Ay ben her şeyi formaliteden yaptım. Gelinliği aldigima hala pişmanım. Kiralama fırsatım yoktu ne yazık ki öyle gelişti. Hic sevmem öyle şeyler. Zaten harala gürele hazırlandım. Basit bir başörtüsü yaptırdım. Gelin başım yarım saat bile sürmedi. Porselen makyaj da yaptirmadim. Fotoğraf çekimi de bir yerde yapıldı. Öyle diyar diyar gezmedik. Hala da düğün fotoğrafı işi bana saçma geliyor. Ne bileyim ben düğüne ve düğün geleneklerine inanmıyorumEline fotoğraf makinesi alan kendini profesyonel sanıyor o yüzden instagramdan bulmayacağım. :) benim dediğim gelinin hazırlanması,düğün klibi yani. Düğündeki şarkılarla danslarla bir alakası yok,hatta ben düğünü çektirmeyeceğim sadece after party çekilecek,düğün ıyyy yani :)
İdolümsün o zamanben hiç izlemedim ahahaa
sen de benimİdolümsün o zaman
Albüm istemiyoruz biz canım,nikahta çekildiğimizi büyütmüştük biz bir o var elimizde.Eğer albüm olmayacaksa bu tarz çektirebilirsin hatıra kalır güzel olur. Ben ne düğünümü ne kınamı oturup izlemedim kimseye de izletmedim. Ama albümüme arada ben bile bakarım hatta kızım bile açıp inceler 8 aylıktan beri :)
sen de benim
Albüm istemiyoruz biz canım,nikahta çekildiğimizi büyütmüştük biz bir o var elimizde.
O yüzden heves var biraz sadece benimle eşimi kapsayacak bize özel bir video fikri hoşuma gidiyor :)
Ben düğünü zoraki yapanlardanım. Gelinlik kiralamasına dünyanın parasını verdim,içim acıyor hala :) gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum ama aile ve arkadaşlar kalabalık olunca,yapılmaya ikna edildik. Dış çekim düğün çekimi olmayacağı için bende düğün klibimiz olsun bari dedim,sadece beni ve eşimi kapsayan güzel bir anı.Ay ben her şeyi formaliteden yaptım. Gelinliği aldigima hala pişmanım. Kiralama fırsatım yoktu ne yazık ki öyle gelişti. Hic sevmem öyle şeyler. Zaten harala gürele hazırlandım. Basit bir başörtüsü yaptırdım. Gelin başım yarım saat bile sürmedi. Porselen makyaj da yaptirmadim. Fotoğraf çekimi de bir yerde yapıldı. Öyle diyar diyar gezmedik. Hala da düğün fotoğrafı işi bana saçma geliyor. Ne bileyim ben düğüne ve düğün geleneklerine inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?