düğün ve nişanlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
farklı memleketlerdeniz. ben yasaklardan da önce kendi memleketimde sadece nikah istedim. onun memleketinde de kır düğünü olsun kapalı alan olmasın dedim, öyle ayarlanmıştı.
düğün saatleri bir saate düşürüldü.
nişanlım dünki haberden sonra çok üzüldü ve sinirlendi. biz önlemimizi alacaktık, önlem almayanların düğünlerini durdursalardı diye baya morali bozuldu. o kadar hevesliydi ki düğün için, resmen hayalleri yıkıldı.

gerçekten de tuttuğumuz yer harika bir yerdi. kır düğünü konsepti çok güzel fiyatına göre de çok lüks bir yerdi.

şimdi biz bir saat için başka bir şehre yolculuk yapacağız. bana kalsa düğünü komple iptal etmek istiyorum. bir saatte ne olabilir ki? ama nişanlım bu durumu istemeyebilir zaten çok üzgün. yıllarca bugünün hayalini kurardı biz sevgiliyken. ben düğünleri sevmediğim için fazla etkilenmedim durumdan. o ise bir erkeğe göre fazla nahif.

bir de düğün salonunun yarısı ödenmişti. 4 bin gibi bir rakam. geri de alamayız sanırım.

Geri almaya calisin 1 saat 1 saatdir bence ileride pisman olursunuz

Valla şu süreçte düğününü iptal etmemişlere mustehak diyeceğim belki linç yiyeceğim.
Düğünlerde asıl mesele kırda olması veya oyun olmaması değil zira. Uzaktan yakından bir sürü insan düğün evine geliyor. Ordu'daki düğüne İstanbul'dan giden bir kişinin makyaj malzemesiyle 20 küsür kişi korona oldu. Bunu nasıl akıl edemiyor insanlar, nasıl bu kadar gözükara anlamıyorum. 6 aydır şu süreçteyiz. Evini kurmuş, kira ödeyen insan da nikahını yapsın geçsin evine otursun. Kimi takı gelmeyecek ama öyle olursa diye de düşünüyor ama takı takası olan size sonra da takdim eder takıyı.

Yalnız tüm düğün ve etkinlikler dün yasaklanmadı mı tekrar? Bi araştırın.

Yapacak bir şey yok ne yazıkki ya ertelenecek yada bır saate razı olacaksınız. Salon sahıbı ıle görüşün yinede, bizde kaporanın yarısını almıştık. Kardeşimin düğünü 2 defa iptal oldu. 3. De kır düğünüyle evlendiler. Sonrasında zaten yasaklar 1 saate düştü. Mutluluklar dilerim.

Ya gerçekten bu kadar katı ve at gözlüğü ile bakabildiğinize gerçekten inanamıyorum.
Adı düğün olduğu için bu bukadar ağıza sakız oldu değil mi?
Bir avm de kapılmış olan virüsün sorumlusu bilinemeyeceği her bir birey avm ziyaretcisi olacağı için birbirinden bağımsız olduğundan sorumlusunu bulamıyoruz.
Ama düğün? Düğün öyle mi sizin gözünüzde düğün algısı 10 sıra halay,uzun takı kuyrukları, gelin yere yatmış break dance falan yapıyor gerçekten algınız bu mu?
Diyarbakırda maskesiz 5-10 sıralı ağızlarının içine girile girile çekilen halay vs bundan bahsetmiyorum denetim yapılsın sonuna kadar ve kurala uyulmuyorsa orada olan her bir bireye tek tek ceza kesilsinki insanlar birbirlerini uyarsınlar ve engel olsunlar.
Plajda,camide,mitinglerde,cafelerde insanlar ağız ağıza otururken tek dert gerçekten düğünler mi?
Hepsi kapatılsın,herşey yine en başa dönsün gerekirse sokağa çıkma yasağı gelsin ama herşeyi düğüne bağlamayın düğün yapmak isteyenleri öcü gibi görmeyin,
Hele ki oradan gelen yardımlarla yuvaların destek olmayı düşünen gençlere bu saçma yaftalamayı yapmayın. Siz bekarsanız sade nikah yapar oturursunuz yok evliysenizde durumun içinde değilsiniz bilip bilmeden oturup yorum yapmayın

erteleyin düğününüzü seneye..yani seneye olması sorun olurmu bılmıyorum ama ya nikah yapacaksınız sadece ya da ertleyeceksınız ben düğün yapanlara çok kızıyorum ama biryandan da empati yapıyorum sizin gibilere de üzülüyorum aylarca bekle hayaller emekler vs nasip ..

Sorun sizden kaynaklı değil paranızı alırsınız bizde geçen hafta aynı şartlarda yaptık yemekliydi düğünümüz 18bin odemistik yasak kararı alınmadan 1gun önce ama hiç birşey olmayacagi ve nikahta salonda olacağı için 1 saatlik nikah merasimine 2bine anlaştık geri kalanını iade ettiler yine fotoğraf çekimi ilk dans falanda oldu düğün gibi değildi ama yinede dugunmus gibi fotoğraflarımız var.memleketteki nikahı iptal edip düğünü yapacağınız yerden alın tarih salonunuzda kiydirin hiç değilse nikah merasimi gibi olsun.

Tek dert düğün demiyoruz ama düğün dert orası kesin

1 saat 5 saat farketmez. O kadar insan toplandıktan başka şehirlerden arabalara otobüslere bindikten sonra ne mantığı var. Biraz sağduyulu.olup iptal edin bence. bu hafta 12 doktor öldü biz bakkala gidemiyoruz bu kadar uçurum olmamalı ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…