- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Geri almaya calisin 1 saat 1 saatdir bence ileride pisman olursunuzfarklı memleketlerdeniz. ben yasaklardan da önce kendi memleketimde sadece nikah istedim. onun memleketinde de kır düğünü olsun kapalı alan olmasın dedim, öyle ayarlanmıştı.
düğün saatleri bir saate düşürüldü.
nişanlım dünki haberden sonra çok üzüldü ve sinirlendi. biz önlemimizi alacaktık, önlem almayanların düğünlerini durdursalardı diye baya morali bozuldu. o kadar hevesliydi ki düğün için, resmen hayalleri yıkıldı.
gerçekten de tuttuğumuz yer harika bir yerdi. kır düğünü konsepti çok güzel fiyatına göre de çok lüks bir yerdi.
şimdi biz bir saat için başka bir şehre yolculuk yapacağız. bana kalsa düğünü komple iptal etmek istiyorum. bir saatte ne olabilir ki? ama nişanlım bu durumu istemeyebilir zaten çok üzgün. yıllarca bugünün hayalini kurardı biz sevgiliyken. ben düğünleri sevmediğim için fazla etkilenmedim durumdan. o ise bir erkeğe göre fazla nahif.
bir de düğün salonunun yarısı ödenmişti. 4 bin gibi bir rakam. geri de alamayız sanırım.
Yalnız tüm düğün ve etkinlikler dün yasaklanmadı mı tekrar? Bi araştırın.farklı memleketlerdeniz. ben yasaklardan da önce kendi memleketimde sadece nikah istedim. onun memleketinde de kır düğünü olsun kapalı alan olmasın dedim, öyle ayarlanmıştı.
nişanlım dünki haberden sonra çok üzüldü ve sinirlendi. biz önlemimizi alacaktık, önlem almayanların düğünlerini durdursalardı diye baya morali bozuldu. o kadar hevesliydi ki düğün için, resmen hayalleri yıkıldı.
gerçekten de tuttuğumuz yer harika bir yerdi. kır düğünü konsepti çok güzel fiyatına göre de çok lüks bir yerdi.
şimdi biz bir saat için başka bir şehre yolculuk yapacağız. bana kalsa düğünü komple iptal etmek istiyorum. bir saatte ne olabilir ki? ama nişanlım bu durumu istemeyebilir zaten çok üzgün. yıllarca bugünün hayalini kurardı biz sevgiliyken. ben düğünleri sevmediğim için fazla etkilenmedim durumdan. o ise bir erkeğe göre fazla nahif.
bir de düğün salonunun yarısı ödenmişti. 4 bin gibi bir rakam. geri de alamayız sanırım.
seneye erteleseniz olmaz mı
yapın nikahı sizin şehirde
seneye de orada düğün yaparsınız
bir saate düşürüldü, kına vs yasak bi de sokak düğünleri yasakYalnız tüm düğün ve etkinlikler dün yasaklanmadı mı tekrar? Bi araştırın.
Ya gerçekten bu kadar katı ve at gözlüğü ile bakabildiğinize gerçekten inanamıyorum.Valla şu süreçte düğününü iptal etmemişlere mustehak diyeceğim belki linç yiyeceğim.
Düğünlerde asıl mesele kırda olması veya oyun olmaması değil zira. Uzaktan yakından bir sürü insan düğün evine geliyor. Ordu'daki düğüne İstanbul'dan giden bir kişinin makyaj malzemesiyle 20 küsür kişi korona oldu. Bunu nasıl akıl edemiyor insanlar, nasıl bu kadar gözükara anlamıyorum. 6 aydır şu süreçteyiz. Evini kurmuş, kira ödeyen insan da nikahını yapsın geçsin evine otursun. Kimi takı gelmeyecek ama öyle olursa diye de düşünüyor ama takı takası olan size sonra da takdim eder takıyı.
erteleyin düğününüzü seneye..yani seneye olması sorun olurmu bılmıyorum ama ya nikah yapacaksınız sadece ya da ertleyeceksınız ben düğün yapanlara çok kızıyorum ama biryandan da empati yapıyorum sizin gibilere de üzülüyorum aylarca bekle hayaller emekler vs nasip ..farklı memleketlerdeniz. ben yasaklardan da önce kendi memleketimde sadece nikah istedim. onun memleketinde de kır düğünü olsun kapalı alan olmasın dedim, öyle ayarlanmıştı.
Sorun sizden kaynaklı değil paranızı alırsınız bizde geçen hafta aynı şartlarda yaptık yemekliydi düğünümüz 18bin odemistik yasak kararı alınmadan 1gun önce ama hiç birşey olmayacagi ve nikahta salonda olacağı için 1 saatlik nikah merasimine 2bine anlaştık geri kalanını iade ettiler yine fotoğraf çekimi ilk dans falanda oldu düğün gibi değildi ama yinede dugunmus gibi fotoğraflarımız var.memleketteki nikahı iptal edip düğünü yapacağınız yerden alın tarih salonunuzda kiydirin hiç değilse nikah merasimi gibi olsun.farklı memleketlerdeniz. ben yasaklardan da önce kendi memleketimde sadece nikah istedim. onun memleketinde de kır düğünü olsun kapalı alan olmasın dedim, öyle ayarlanmıştı.
Tek dert düğün demiyoruz ama düğün dert orası kesinYa gerçekten bu kadar katı ve at gözlüğü ile bakabildiğinize gerçekten inanamıyorum.
Adı düğün olduğu için bu bukadar ağıza sakız oldu değil mi?
Bir avm de kapılmış olan virüsün sorumlusu bilinemeyeceği her bir birey avm ziyaretcisi olacağı için birbirinden bağımsız olduğundan sorumlusunu bulamıyoruz.
Ama düğün? Düğün öyle mi sizin gözünüzde düğün algısı 10 sıra halay,uzun takı kuyrukları, gelin yere yatmış break dance falan yapıyor gerçekten algınız bu mu?
Diyarbakırda maskesiz 5-10 sıralı ağızlarının içine girile girile çekilen halay vs bundan bahsetmiyorum denetim yapılsın sonuna kadar ve kurala uyulmuyorsa orada olan her bir bireye tek tek ceza kesilsinki insanlar birbirlerini uyarsınlar ve engel olsunlar.
Plajda,camide,mitinglerde,cafelerde insanlar ağız ağıza otururken tek dert gerçekten düğünler mi?
Hepsi kapatılsın,herşey yine en başa dönsün gerekirse sokağa çıkma yasağı gelsin ama herşeyi düğüne bağlamayın düğün yapmak isteyenleri öcü gibi görmeyin,
Hele ki oradan gelen yardımlarla yuvaların destek olmayı düşünen gençlere bu saçma yaftalamayı yapmayın. Siz bekarsanız sade nikah yapar oturursunuz yok evliysenizde durumun içinde değilsiniz bilip bilmeden oturup yorum yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?