Merhabalar ,
9 Mayıs'ta düğünüm olacak erkek tarafının istediği gibi Semazenli bir düğün.Ancak nişanlım takıları masraflar içinbizimkiler alır dıyor.
Böyle birşeye izin veremem sonucta kız tarafının masrafı daha çok ve benim ailem herşeyi kendi yapıyor.
Düğün salonunun parası takıda toplanan nakitlerle ödenebilir ona tamam diyorum ama bilezikler hariç takıların alınması saçma değil mi ?
Sizce nasıl olmalı veya sizde nasıl olmuştu?
kesinlikle takılarını verme onlar eşinle sana ait..benimde almıslardı durumları cok iyi olmalarına rağmenMerhabalar ,
9 Mayıs'ta düğünüm olacak erkek tarafının istediği gibi Semazenli bir düğün.Ancak nişanlım takıları masraflar içinbizimkiler alır dıyor.
Böyle birşeye izin veremem sonucta kız tarafının masrafı daha çok ve benim ailem herşeyi kendi yapıyor.
Düğün salonunun parası takıda toplanan nakitlerle ödenebilir ona tamam diyorum ama bilezikler hariç takıların alınması saçma değil mi ?
Bileziklerimi almamislardi, kendi taktiklari setleri falan ellemediler...ceyrek altinlari ve Paralari aldilar,bende ses etmemistim.Eninde sonunda erkek tarafi aliyor,güya masraf yapiyorlar,düügün yapiyorlar.E ne anladim ben o isten ?
Merhabalar ,