Düğün stresinden mi acaba

iyi güzel yazmış da yazdığı şeyler hep somut şeyler.sizin davranışlarından rahatsız olduğunuzu anlamamış gibi ,çok yoğunum işim gücüm var sana gerekli özeni gösteremiyorum diyor.ama bu bir kılıf sadece.huyu o ve işlerini yoğunluğunu bahane ediyor.gerçekten biraz düşünceli iyimser biri olsa ne durumda olursa olsun size tavrı pek değişmez.karşınıza alıp her zaman hayatımız yolunda gitmez.her sıkıntıda bana kaba saba mı olacaksın? bahanelerin arkasına sığınma bana sevilmediğimi hissettiriyosun sevdiğinin önemi kalmıyor deyin.biraz daha konuşun ki kavrasın durumu.yoksa sizin dediklerinizi anlamayacak,çok başka yerden bakıyor dediklerinize.

Reactions: anu
Gercekten bencil bir nisanlin var! Simdi boyleyse evlenince yandin... Bence bir daha dusun!

Terslemeler hakkında onunla konuşma yap düzelmesi gerektiğini söyle Bu davranışların bizim geleceğimiz ve senin bana olan sevgin hakkında aklımda soru işaretleri oluşturuyor de , ailesine düşkün erkeği genelde kızlar kötü bulur ama inan anne babasını kız kardeşini saymayan insan sana neler yapar birde böyle düşün ailesine iyi davranan insan ilerde iyi bir aile babası olucak demektir unutma

adama bak sanki sadece sen evleniyorsun dugun icin yaptigi herseyi abartmis sonucta ikiniz icin bunlar tabi kosturacak.
bide sevgi gostermek demek olmadik yerde opmek sarilmak demek mi yaa.... bi bakis olur, bi cumle arasinda kibarlik olur, fikir sorma olur, ricali konusma olur yada eliyle omzuna dokunmasi olur.... masallah herseyi evlendikten sonraya birakmis gorunen o ki evlenince ilgisinden sikilacaksin

Evlenince hareketlerini duzeltecegini mi saniyorsun. Bunlar daha nisanliyken. Hele bi evlen burnundan getirecek. Bak gor. Ve sende buraya yazacaksin eminim. Ask sevgi diye ölme arkadas düşün mantigini kullan. Askla 40 gun, huyuyla 40 yil yasayacaksin. Bu adam cekilmez. Hoş sen alttan alan biriysen seni sinek gibi daha cokkkk ezer bilesin.

Açım da açım demiş ya, bir ekmek arası da yiyemez insan.. Offf abartmış, duygu sömürüsü... Suçlamalar...
Siz bilirsiniz ama daha çooook uğraşırsınız bu zihniyetle.

dün olanlrı anlatayım

canım naptın merak ettim seni.

dün olanlar anlatayım

Dün annesiyle bize geldiler hiç bişey olmamış gibi benle konuşmaya çalıştı ben yüz vermedim kendi kendine ilgi göstermeye başladı canım cicim falan umursamadım, iki gündür mesaj o da bende atmıyoruz. bbu hafta böyle deneyeceğim haftasonuna kadar ama haftasonu net şekilde konuşacağım bilmiyorm kendini düzeltir mi

ÇOĞU HUYU BENİM ESKİ NİŞANLIMA BENZİYOR BENİM AİLEM HEP İKİNCİ PLANDA HER SEYDE ONUN AİLESİ VARDI.. birini düzeltmek imkansız biz bile bazı kötü huylarımızıdüzeltemezken. he benımki işine gelmeyen olunca kufut de ederdi ayrı bir modeldi benım eskisi şimdi nişanı bin şukur cok rahat mutluyum biliyordum ki oo bencilliği o saygısılığı ile bir omur gecmezz boşanırdık iyi ki de ayrıldım tavsiyem iyi ndüşün ve konuş nişanlınkla rahatsızlıklarını çü nkü ileride bunlar artacak..

evet ben mi abartıyorum diyorum bazen ama düşünüyorum düşünüyorum kendimi haklı buluyorum ailesine toz kondurmuyor malesef

Sanmam duzeltecegini. İnsan neyse o dur. Karakter ve huy kisiye gore degistirilmez. İleri ki hayatini düşün. Kendini batakliga sokma. Kac kadin var kocasindan muzdarip burada. Kendi degerini kendin ver. Ben senin nisanlini hic begenmedim. Sana deger vermiyor. Aklini kullan arkadasim kalbini degil. Yoksa ileride sen ceker sen üzülürsün.

Sakın stres falan dıye dusunme alakası yok
evlenmek ıcın ıyı dusun tasın

aynı evde bu davranışlara nasıl katlanılır bilmyiroum

Senin pohpohlanman lazim hic hos degil dugunden sonra daha kotu olur
dimi olması gereken o? ben öyle dediğimde sen hep gülelim istiyorsun diyor bana

Sakın stres falan dıye dusunme alakası yok
evlenmek ıcın ıyı dusun tasın
biz herseyimizi ikimiz alıyoruz bıraz borcumuz olacak ona mı takılıyor acaba diyorumda

cogu cıft benzer sekılde evlenıyor fakat anlattıgına gore bunlarla alakası olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…