• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün stresinden mi acaba

nişanlının sorunu ailesiyle senin yerini ayıramaması.kardeşini kardeşi gibi görse yani sana da sorsa napalım dısarı cıkalım mı hayatım diye eminim farkına bile varmazsın kardeşiyle olan iletişimine.hatta eminim hayatım falan da demiyodur o o odunlukla.yapman gereken ailenle benim yerimi karıştırma demek.seviyordur seni ama belli edemedikten sonra napacaksın öyle sevgiyi.
ilerde evlenince daha beter oluyor bu modeller .ablana gitmek isteyince yorgunum der yatar kendi kardeşine koşarak götürür seni.düzelmiş olanına rastlamadım.

gerçekten iyi tespit ettiniz hayatım falan diyor ama sakin konuşamıyor hep sinirli özellikle ailesiyle alakalı bişey desem daha sinirli oluyor :(

Hayatini karartma canim benim balik bastan kokar. Iyi dusun. Nisanlilik doneminde bunu yapiyor sana Allaha dua etmelisin gercek yuzunu sana simdiden gosterdigi icin

Hayatini karartma canim benim balik bastan kokar. Iyi dusun. Nisanlilik doneminde bunu yapiyor sana Allaha dua etmelisin gercek yuzunu sana simdiden gosterdigi icin
inanın kafam çok karışık bunları ona söyleyince hemen ne istediysen yaptım moduna geçiyor. dünden beri konuşmuoyrum

Nişanlandiktan sonra böyle olduğuna göre, adam nasılsa artık evleniyoruz deyip kendini saldı gerçek yüzünü gösterdi. Senin ailene saygı duymayan adam sana da saygı duymuyordur ilerisini de düşün derim, hakkında hayırlısı olsun

Kaba...tersliyor ...
Sanki seninle evlenmeyi lutfedecek beyzade.
Nisanlisin...senin bu dönem kelebek gibi uçuşman gerekir mutluluktan.
Kaba...off hiç çekilmez.

inanın kafam çok karışık bunları ona söyleyince hemen ne istediysen yaptım moduna geçiyor. dünden beri konuşmuoyrum
Tabi ne istediysen yapicak yuzsuze bak yaptigi iyiligi soyluyor bide. Yapilan herturlu iyilik fedakarlik (ask fedakarlik ister) bunlari yuzune vuramaz resmen terbiyesizlik etmis

Nişanlandiktan sonra böyle olduğuna göre, adam nasılsa artık evleniyoruz deyip kendini saldı gerçek yüzünü gösterdi. Senin ailene saygı duymayan adam sana da saygı duymuyordur ilerisini de düşün derim, hakkında hayırlısı olsun

Kaba...tersliyor ...
Sanki seninle evlenmeyi lutfedecek beyzade.
Nisanlisin...senin bu dönem kelebek gibi uçuşman gerekir mutluluktan.
Kaba...off hiç çekilmez.

dugun stresı degıl bu
adamın gercek yuzu

aileme iyi davranır.
bana dünkü kavgamizda dediği şey buydu ben sana çok değer veriyorum ama canım cicim kelimeleri bekleme benden :( :(

Tabi ne istediysen yapicak yuzsuze bak yaptigi iyiligi soyluyor bide. Yapilan herturlu iyilik fedakarlik (ask fedakarlik ister) bunlari yuzune vuramaz resmen terbiyesizlik etmis
düğün için birlikte alışveriş yapıyoruz ben senin için koşturuyorum diyor sanki ben bişey yapmıyroum

acaba ben mi çok takıntılıyım diyorum bazen ama kızkardeşini sürekli övüyor ona çocuğu muamelesi yapıyor

dolduruyorlardır sana karşı onunda gözünde sana karşı ipleri vermemek hatta seni ve aileni hiçe saysınki tepkiyi baştan koysun modunda öle örgütlemişler basacan tekmeyi olgunlaşmamaış odun.güya baştan sıkı tutuyo seni şımartmıyo

• Beğen
Reactions: anu
dolduruyorlardır sana karşı onunda gözünde sana karşı ipleri vermemek hatta seni ve aileni hiçe saysınki tepkiyi baştan koysun modunda öle örgütlemişler basacan tekmeyi olgunlaşmamaış odun.güya baştan sıkı tutuyo seni şımartmıyo
Oyle saniyo cunku daha cahil. Simartmayim dusuncesiyle karsisindakini kiriyor halbuki insan gercekten sevdiyse incitmeye kiyamazki.

evet haklısınız

ben bana ilgi göstermiyorsun şımartmıyorsun diyince bana düğün alışverişi için yaptğı koşuşturmaları sayıyor. o uzun bir mesaj yazmak istiyorum tehditvari ama ne yazsam?

Oyle saniyo cunku daha cahil. Simartmayim dusuncesiyle karsisindakini kiriyor halbuki insan gercekten sevdiyse incitmeye kiyamazki.
evet sevdiğini biliyorum ama niye böyle davranıyor anlayamıyorum. :(
ona son bir mesaj atıp peşimden koşmasını istiyorum ne yazabilirm

evet sevdiğini biliyorum ama niye böyle davranıyor anlayamıyorum. :KK43:
ona son bir mesaj atıp peşimden koşmasını istiyorum ne yazabilirm
Onun seni gercekten sevip sevmedigini anlayabilirsin. Yoruldum artik ilgisizliginden, umursamazligindan bana verdigin degeri gördüm. herseferinde yaptigin alisverisi iyilikleri yuzume vurmandan, Kiskanmiyorum ama kiz kardesine bana davrandigindan dahada farkli ve candan davranmandan. Ask fedakarlik ister seviyorum demekle sevgi olmaz caba emek ister o sevgiyi gostermek gerek. Yoruldum artik....

yaz ve baskada hic bisey deme onu bekle gerekirse defalarca arasin mesaj ceksin biraz burnu sürtsün. Bekle bakalim napicak eger gercekten seviyorsa asla birakmaz seni kosar biraz pesinde. Ama yoook oda tamam der pes ederse bilki bu ask yolunda sadece 1 kisi gercekten sevmis oda sensin.

Back
X