- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dua ediyorum tek yapabildiğim o Beni sevdiğini biliyorum, ama davranışlarını çok kafama takıyorum cevap yazmadım duygu sömürüsüne geçiyor. benim sıkıntım sevgisini hiç bir şekilde bana yansıtmaması.canını sıkma lütfen.oluruna bırak dua et sürekli.unutma evli olmadığın için bilemezsin evlenince bu söylediğin davranışlar çekilmez oluyor.şimdi yaşadığın acının kat katb fazlası çekilyor.sen ne hissediyosun bu adam seni gerçekten seviyormu.
Bence bu iş yaş
kaba Saba bencil bir adam bu
hayat böyle geçer mi
canım bazen sevmek yetmiyor
oturup konuştun mu?
suçlayıcı şekilde değil
benim bir yanlışım mı oldu
niye böyle davranıyorsun nişandan sonra
gibi konuş bu böyle gider mi rahatsız olduğun konuyu söyle
ve hala inatlaşıyorsa bu iş böyle olmaz de
değişir diye uğraşma değişmiyorlar canım
dahad rahatlıyorlar
Hayır. .benim yazdıklarım gayet açıklayıcı değil mi? takıntılılıkta yapmamışım dimi?
konuştum kaç kere benim yanlışlarım kısa kollu tşiört giyme dedi düşünün yani giymedim bi kere giymiştim gün boyu surat astı.. bunu söylüyor bana her defasında üste çıkmaya çalıştı psikolojisi mi bozuk diye düsünüyorum bazen. haklısınız değişeceğini sanmıyorum kardeşiyle olan iletişimi daha iyi inanın
Evlenecek her erkek zaten hemen hemen bu fedakarlıkları yapar ki,yaptıkları çok özel birşey gibi anlatması yanlış.streste olabilir ama bu seni seviyor demesine ve sana saygı göstermesine engel olmamalı.Evlendikten sonra çok geç olabilir pişman olmak için,yolun bşındayken iyice düşünüp kara verin derim.Eğer gerçekten sana değer vermiyorsa,bunu hissettirmiyorsa olması için zorlama bazı şeyleri.
canım sana yazık olur
zararın neresiden dönersen kardır
sevgiyi koruyan saygınlıktır.
evet çok haklısınız değişir mi acaba diye ümit ediyorum ama olmayacak sanırım
Bunu sence yalnizmi yazmis ??? Sank8 bi kadin gibi detayina kadar dikkat edip yazmis biri yardimci olup yada yaninda oturup onunla beraber yazmis olabilirmi ? Cocugun gunahini almak istemiyorum ama erkekler bu kadar dikkatli ve dateyci degil biz kadinlar gibi. Cunku oyle bi yazmiski bunu bi erkekmi yazdi demekten kendimi alikoyamadimKİMSE YOK MU ÇALIŞIYORUM KAFAMI TOPARLAYAMIYORUM