Mesajını ve nişanlının mesajını okuduğumuzda onun da haklı yanlarının olduğunu düşünüyorum...
Ne kadar suçlayıcı yazmışsın, oturup düşün, ölçüp biçin ve duygularını hislerini anlat derken tam da bu duruma düşmeni istemediğim için bunu yazmıştım....
Bak güzel kardeşim, böyle önemli konular asla mesajla veya telefonla halledilemez... Yüz ifadesi, mimikler, ses tonu hepsi kelimelerinin tamamlayıcısıdır.
Sadece yazdınız mesajları görünce eşimle nişanlılık dönemimde yaşadığım benzer sorunları gördüm. Ha biz elhamdülillah mutlu bir beraberliği 1,5 yıldır yürütüyoruz. Sorunumuzu oturup konuşarak aşmıştık. o yüzden oturup konuşun dedim. Blöfün veya onun canını acıtmak için yazdığın mesajın bir işe yaramadı değil mi??? Her üyeden bir cümle alıp çok genel ve suçlayıcı bir mesaj yazılır mı, aşk olsun....
Anlıyorum ki üyelerin duygusal anları ile yazdığı mesajlar tek taraflı oluyor. Haklı da olsan yöntemin yanlış. Ayrıl diyemiyorum, çünkü tam olarak anlattığın gibi olduğumdan emin değilim.
Otur düşün bakalım, sana karşı tavırlarını bi idrak et.. Nişanlına de ki böyle mesajla olmuyor bir araya gelelim de, suçlamadan hislerini anlat ona.. Şimdi o da sana karşı tepkili haklı olarak... Kavga etmeden çözebilirsiniz...
Kız kardeşine aşırı ilgisinden mi rahatsızsın, haa kızkardeşine niye o kadar yakınsın, niye onun fikirleri daha önemli dersen adam kardeşimi kıskanıyor der. Kendi akrabasından fikir alıyor benimkine gelince sorun çıkarıyor der.
Tatlım elbette ben de sen de fikir alabiliriz ama kardeşinin yanında böyle davranınca kendimi değersiz hissediyorum. Şöyle şöyle davransan .... de. Nebileyim kadınız biraz da bizim elimizde bazı şeyler..
Ha ilk mesajında anlattığın gibi biriyse onu da ancak sen bilebilirsin. Biz buradan neyi ne kadar bilip yazabiliriz ki.. Saygısız diyorsan ve eminsen ayrılmak en doğal hakkındır.
Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmamalısın. Sen suçlayıcı olursan nişanlın da kırıcı olur.
Seni anlamadığını düşünüyorsan anlayacağı bir dili bulmalısın..