• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün stresinden mi acaba

iyi güzel yazmış da yazdığı şeyler hep somut şeyler.sizin davranışlarından rahatsız olduğunuzu anlamamış gibi ,çok yoğunum işim gücüm var sana gerekli özeni gösteremiyorum diyor.ama bu bir kılıf sadece.huyu o ve işlerini yoğunluğunu bahane ediyor.gerçekten biraz düşünceli iyimser biri olsa ne durumda olursa olsun size tavrı pek değişmez.karşınıza alıp her zaman hayatımız yolunda gitmez.her sıkıntıda bana kaba saba mı olacaksın? bahanelerin arkasına sığınma bana sevilmediğimi hissettiriyosun sevdiğinin önemi kalmıyor deyin.biraz daha konuşun ki kavrasın durumu.yoksa sizin dediklerinizi anlamayacak,çok başka yerden bakıyor dediklerinize.

• Beğen
Reactions: anu
Gercekten bencil bir nisanlin var! Simdi boyleyse evlenince yandin... Bence bir daha dusun!

Kızlar selam

Nişanlımla bu aralar sürekli kavga ediyoruz eylülde düğünümuz var. Nişanlim aşırı kıskanç ve sinirli biri geçinmek oldukça güç. Tamam bir dediğimi iki etmedi bugüne kadar ama davranışları çok kaba mesela yüzüme bakıp seni seviyorum demez kibar davranmaz. Ailesine çok duskun özellikle kız kardesine mesela bugün bizim eve gidiyorduk kardesinide aldık kardeside üzerimize ona göre giyince akşam çıkar miyiz dedi nisanlimda sen nasıl olmasını istiyorsan dedi tabiki kardeşi kiskanmiyorum ama bana hayatta sormaz. Neyse ben ablami ararım esyá alırken falan ona oflayip puflar. Radyo açıksa ablamla konuşurken falan aynı yüksek sesle açık kalır. Ama ben gorumcem le konuşayım radyoyu kısar ve hoşuna gider aramam. Bunlar ufak şeyler tabiki ama ben kendimi ikinci plana atıldığımi düşünüyorum. Güzel söz isitmiyorum hep tersleme işitiyorum. :KK43: :KK43: çok tersliyor beni ne yapabilirim Allah aşkına esas sıkıntı o .

Terslemeler hakkında onunla konuşma yap düzelmesi gerektiğini söyle Bu davranışların bizim geleceğimiz ve senin bana olan sevgin hakkında aklımda soru işaretleri oluşturuyor de , ailesine düşkün erkeği genelde kızlar kötü bulur ama inan anne babasını kız kardeşini saymayan insan sana neler yapar birde böyle düşün ailesine iyi davranan insan ilerde iyi bir aile babası olucak demektir unutma

adama bak sanki sadece sen evleniyorsun dugun icin yaptigi herseyi abartmis sonucta ikiniz icin bunlar tabi kosturacak.
bide sevgi gostermek demek olmadik yerde opmek sarilmak demek mi yaa.... bi bakis olur, bi cumle arasinda kibarlik olur, fikir sorma olur, ricali konusma olur yada eliyle omzuna dokunmasi olur.... masallah herseyi evlendikten sonraya birakmis gorunen o ki evlenince ilgisinden sikilacaksin:KK48:

Kızlar selam

Nişanlımla bu aralar sürekli kavga ediyoruz eylülde düğünümuz var. Nişanlim aşırı kıskanç ve sinirli biri geçinmek oldukça güç. Tamam bir dediğimi iki etmedi bugüne kadar ama davranışları çok kaba mesela yüzüme bakıp seni seviyorum demez kibar davranmaz. Ailesine çok duskun özellikle kız kardesine mesela bugün bizim eve gidiyorduk kardesinide aldık kardeside üzerimize ona göre giyince akşam çıkar miyiz dedi nisanlimda sen nasıl olmasını istiyorsan dedi tabiki kardeşi kiskanmiyorum ama bana hayatta sormaz. Neyse ben ablami ararım esyá alırken falan ona oflayip puflar. Radyo açıksa ablamla konuşurken falan aynı yüksek sesle açık kalır. Ama ben gorumcem le konuşayım radyoyu kısar ve hoşuna gider aramam. Bunlar ufak şeyler tabiki ama ben kendimi ikinci plana atıldığımi düşünüyorum. Güzel söz isitmiyorum hep tersleme işitiyorum. :KK43: :KK43: çok tersliyor beni ne yapabilirim Allah aşkına esas sıkıntı o .
Evlenince hareketlerini duzeltecegini mi saniyorsun. Bunlar daha nisanliyken. Hele bi evlen burnundan getirecek. Bak gor. Ve sende buraya yazacaksin eminim. Ask sevgi diye ölme arkadas düşün mantigini kullan. Askla 40 gun, huyuyla 40 yil yasayacaksin. Bu adam cekilmez. Hoş sen alttan alan biriysen seni sinek gibi daha cokkkk ezer bilesin.

Açım da açım demiş ya, bir ekmek arası da yiyemez insan.. Offf abartmış, duygu sömürüsü... Suçlamalar...
Siz bilirsiniz ama daha çooook uğraşırsınız bu zihniyetle.

evlendikten sonra düzelir diye asla ama asla düşünme ,daha da beter olur.
nişanlılık işte birbirinizi tanıyın diye var ki, bizimkiler onu çeyiz alış verişi olarak görüyorlar.
sanma ki, herkesin nişanlısı eşi böyle kaba.ben olsam böyle biriyle yapamazdım.Ama sen iyice düşün karar ver.İlgisiz biriyle ömür geçmez.Sen şikayet edince, o dır dır yapıyosun deyip arkadaşlarının, ailesinin yanına gidecek.tüm bunları düşün

Ben pişmanım nişanda atacaktım ailem ikna etti
bazen güzel yanları var ama biz yanlışı bulmadan doğruyu bulamıyoruz
ailesini dinleyen adam yuvasına sahip çıkamaz bunu unutma canım
kendin diyorsun sen 2. plandasın ailende dahil
DEĞİŞMEYECEK VE DAHA KÖTÜ OLACAK
7.de neyse 70.de olur diye buna derler
kaç kurtar kendini
ne demek kısa kollu giydin diye karışmak
sen mutlu değilsen şimdi
iler de daha çok mutsuz edecek bunu da unutma

Bunu sence yalnizmi yazmis ??? Sank8 bi kadin gibi detayina kadar dikkat edip yazmis biri yardimci olup yada yaninda oturup onunla beraber yazmis olabilirmi ? Cocugun gunahini almak istemiyorum ama erkekler bu kadar dikkatli ve dateyci degil biz kadinlar gibi. Cunku oyle bi yazmiski bunu bi erkekmi yazdi demekten kendimi alikoyamadim

dün olanlrı anlatayım

Mesajını ve nişanlının mesajını okuduğumuzda onun da haklı yanlarının olduğunu düşünüyorum...

Ne kadar suçlayıcı yazmışsın, oturup düşün, ölçüp biçin ve duygularını hislerini anlat derken tam da bu duruma düşmeni istemediğim için bunu yazmıştım....

Bak güzel kardeşim, böyle önemli konular asla mesajla veya telefonla halledilemez... Yüz ifadesi, mimikler, ses tonu hepsi kelimelerinin tamamlayıcısıdır.

Sadece yazdınız mesajları görünce eşimle nişanlılık dönemimde yaşadığım benzer sorunları gördüm. Ha biz elhamdülillah mutlu bir beraberliği 1,5 yıldır yürütüyoruz. Sorunumuzu oturup konuşarak aşmıştık. o yüzden oturup konuşun dedim. Blöfün veya onun canını acıtmak için yazdığın mesajın bir işe yaramadı değil mi??? Her üyeden bir cümle alıp çok genel ve suçlayıcı bir mesaj yazılır mı, aşk olsun....

Anlıyorum ki üyelerin duygusal anları ile yazdığı mesajlar tek taraflı oluyor. Haklı da olsan yöntemin yanlış. Ayrıl diyemiyorum, çünkü tam olarak anlattığın gibi olduğumdan emin değilim.

Otur düşün bakalım, sana karşı tavırlarını bi idrak et.. Nişanlına de ki böyle mesajla olmuyor bir araya gelelim de, suçlamadan hislerini anlat ona.. Şimdi o da sana karşı tepkili haklı olarak... Kavga etmeden çözebilirsiniz...

Kız kardeşine aşırı ilgisinden mi rahatsızsın, haa kızkardeşine niye o kadar yakınsın, niye onun fikirleri daha önemli dersen adam kardeşimi kıskanıyor der. Kendi akrabasından fikir alıyor benimkine gelince sorun çıkarıyor der.

Tatlım elbette ben de sen de fikir alabiliriz ama kardeşinin yanında böyle davranınca kendimi değersiz hissediyorum. Şöyle şöyle davransan .... de. Nebileyim kadınız biraz da bizim elimizde bazı şeyler..

Ha ilk mesajında anlattığın gibi biriyse onu da ancak sen bilebilirsin. Biz buradan neyi ne kadar bilip yazabiliriz ki.. Saygısız diyorsan ve eminsen ayrılmak en doğal hakkındır.

Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapmamalısın. Sen suçlayıcı olursan nişanlın da kırıcı olur.

Seni anlamadığını düşünüyorsan anlayacağı bir dili bulmalısın..

burda bir arkadaş başka bir konuya yazmıştı çok hoşuma gitmişti ve çok doğru
düğün stresi diye yutturulmaya çalışılan şey aslında kişilerin gerçek kişiliklerinin ortaya çıkmasına uydurulan kılıftır.

Yaw ne dicemi bilemedim ii mi:oops: bazi konularda o da stres altinda olabilir ama yinede daha kibar biri olabilir. Su kisa kollu tisort olayina hic girmiorum zira cok abes gelio bana. Sana tek tavsiyem ne hissediosan su an emin ol dogru olan o dur. Ben evlenince idare edebilirim boyle diebiliosan evlen ama sunu unutma herseyin en kotuusne hazirla kendini ki farkli bisi olumca sok olma

iyi güzel yazmıs da ..sözde var icraatta yoksa hicbir anlamı yok yazılanların söylenenlerin..
sana ne hissettirdiğini,sana yasattıklarını en iyi sen bilirsin..
anlamaya calıs ama davranıslarına bakarak,süslü sözlerin arkasına sıgınmasına müsade etme..

canım naptın merak ettim seni.

Evlenince hareketlerini duzeltecegini mi saniyorsun. Bunlar daha nisanliyken. Hele bi evlen burnundan getirecek. Bak gor. Ve sende buraya yazacaksin eminim. Ask sevgi diye ölme arkadas düşün mantigini kullan. Askla 40 gun, huyuyla 40 yil yasayacaksin. Bu adam cekilmez. Hoş sen alttan alan biriysen seni sinek gibi daha cokkkk ezer bilesin.

dün olanlar anlatayım

Dün annesiyle bize geldiler hiç bişey olmamış gibi benle konuşmaya çalıştı ben yüz vermedim kendi kendine ilgi göstermeye başladı canım cicim falan umursamadım, iki gündür mesaj o da bende atmıyoruz. bbu hafta böyle deneyeceğim haftasonuna kadar ama haftasonu net şekilde konuşacağım bilmiyorm kendini düzeltir mi :(

Kızlar selam

ÇOĞU HUYU BENİM ESKİ NİŞANLIMA BENZİYOR BENİM AİLEM HEP İKİNCİ PLANDA HER SEYDE ONUN AİLESİ VARDI.. birini düzeltmek imkansız biz bile bazı kötü huylarımızıdüzeltemezken. he benımki işine gelmeyen olunca kufut de ederdi ayrı bir modeldi benım eskisi şimdi nişanı bin şukur cok rahat mutluyum biliyordum ki oo bencilliği o saygısılığı ile bir omur gecmezz boşanırdık iyi ki de ayrıldım tavsiyem iyi ndüşün ve konuş nişanlınkla rahatsızlıklarını çü nkü ileride bunlar artacak..

ÇOĞU HUYU BENİM ESKİ NİŞANLIMA BENZİYOR BENİM AİLEM HEP İKİNCİ PLANDA HER SEYDE ONUN AİLESİ VARDI.. birini düzeltmek imkansız biz bile bazı kötü huylarımızıdüzeltemezken. he benımki işine gelmeyen olunca kufut de ederdi ayrı bir modeldi benım eskisi şimdi nişanı bin şukur cok rahat mutluyum biliyordum ki oo bencilliği o saygısılığı ile bir omur gecmezz boşanırdık iyi ki de ayrıldım tavsiyem iyi ndüşün ve konuş nişanlınkla rahatsızlıklarını çü nkü ileride bunlar artacak..

evet ben mi abartıyorum diyorum bazen ama düşünüyorum düşünüyorum kendimi haklı buluyorum ailesine toz kondurmuyor malesef :(

Dün annesiyle bize geldiler hiç bişey olmamış gibi benle konuşmaya çalıştı ben yüz vermedim kendi kendine ilgi göstermeye başladı canım cicim falan umursamadım, iki gündür mesaj o da bende atmıyoruz. bbu hafta böyle deneyeceğim haftasonuna kadar ama haftasonu net şekilde konuşacağım bilmiyorm kendini düzeltir mi :KK43:
Sanmam duzeltecegini. İnsan neyse o dur. Karakter ve huy kisiye gore degistirilmez. İleri ki hayatini düşün. Kendini batakliga sokma. Kac kadin var kocasindan muzdarip burada. Kendi degerini kendin ver. Ben senin nisanlini hic begenmedim. Sana deger vermiyor. Aklini kullan arkadasim kalbini degil. Yoksa ileride sen ceker sen üzülürsün.

Sakın stres falan dıye dusunme alakası yok
evlenmek ıcın ıyı dusun tasın

Sanmam duzeltecegini. İnsan neyse o dur. Karakter ve huy kisiye gore degistirilmez. İleri ki hayatini düşün. Kendini batakliga sokma. Kac kadin var kocasindan muzdarip burada. Kendi degerini kendin ver. Ben senin nisanlini hic begenmedim. Sana deger vermiyor. Aklini kullan arkadasim kalbini degil. Yoksa ileride sen ceker sen üzülürsün.

aynı evde bu davranışlara nasıl katlanılır bilmyiroum :(

Senin pohpohlanman lazim hic hos degil dugunden sonra daha kotu olur
dimi olması gereken o? ben öyle dediğimde sen hep gülelim istiyorsun diyor bana

Sakın stres falan dıye dusunme alakası yok
evlenmek ıcın ıyı dusun tasın
biz herseyimizi ikimiz alıyoruz bıraz borcumuz olacak ona mı takılıyor acaba diyorumda

aynı evde bu davranışlara nasıl katlanılır bilmyiroum :KK43:

dimi olması gereken o? ben öyle dediğimde sen hep gülelim istiyorsun diyor bana

biz herseyimizi ikimiz alıyoruz bıraz borcumuz olacak ona mı takılıyor acaba diyorumda
cogu cıft benzer sekılde evlenıyor fakat anlattıgına gore bunlarla alakası olamaz

Back
X