nişanlının sorunu ailesiyle senin yerini ayıramaması.kardeşini kardeşi gibi görse yani sana da sorsa napalım dısarı cıkalım mı hayatım diye eminim farkına bile varmazsın kardeşiyle olan iletişimine.hatta eminim hayatım falan da demiyodur o o odunlukla.yapman gereken ailenle benim yerimi karıştırma demek.seviyordur seni ama belli edemedikten sonra napacaksın öyle sevgiyi.
ilerde evlenince daha beter oluyor bu modeller .ablana gitmek isteyince yorgunum der yatar kendi kardeşine koşarak götürür seni.düzelmiş olanına rastlamadım.
inanın kafam çok karışık bunları ona söyleyince hemen ne istediysen yaptım moduna geçiyor. dünden beri konuşmuoyrumHayatini karartma canim benim balik bastan kokar. Iyi dusun. Nisanlilik doneminde bunu yapiyor sana Allaha dua etmelisin gercek yuzunu sana simdiden gosterdigi icin
Boyle dugun stresi olmaz adam sana saygi duymuyor
Peki sen neden israrla evleniyorsun?
Tabi ne istediysen yapicak yuzsuze bak yaptigi iyiligi soyluyor bide. Yapilan herturlu iyilik fedakarlik (ask fedakarlik ister) bunlari yuzune vuramaz resmen terbiyesizlik etmisinanın kafam çok karışık bunları ona söyleyince hemen ne istediysen yaptım moduna geçiyor. dünden beri konuşmuoyrum
E tamam da evlenince ne olacak hic dusundun mu? En iyi ihtimali soyleyeyim bu tarz kaba erkekler evlenince hic yuzune bakmazlar benden soylemesiseviyorum kalbime söz geçiremiyorum
Cocuk simdiden bakmiyoki. Kiz kardesine nisanlisinin yaninda iyi davranip nisanlisini unutuyo. Sanki kardesiyle evlencekE tamam da evlenince ne olacak hic dusundun mu? En iyi ihtimali soyleyeyim bu tarz kaba erkekler evlenince hic yuzune bakmazlar benden soylemesi
Su erkek beynini sanirim hic cozemeyecegiz yaCocuk simdiden bakmiyoki. Kiz kardesine nisanlisinin yaninda iyi davranip nisanlisini unutuyo. Sanki kardesiyle evlencek
Nişanlandiktan sonra böyle olduğuna göre, adam nasılsa artık evleniyoruz deyip kendini saldı gerçek yüzünü gösterdi. Senin ailene saygı duymayan adam sana da saygı duymuyordur ilerisini de düşün derim, hakkında hayırlısı olsun
Kaba...tersliyor ...
Sanki seninle evlenmeyi lutfedecek beyzade.
Nisanlisin...senin bu dönem kelebek gibi uçuşman gerekir mutluluktan.
Kaba...off hiç çekilmez.
dugun stresı degıl bu
adamın gercek yuzu
düğün için birlikte alışveriş yapıyoruz ben senin için koşturuyorum diyor sanki ben bişey yapmıyroumTabi ne istediysen yapicak yuzsuze bak yaptigi iyiligi soyluyor bide. Yapilan herturlu iyilik fedakarlik (ask fedakarlik ister) bunlari yuzune vuramaz resmen terbiyesizlik etmis
Oyle saniyo cunku daha cahil. Simartmayim dusuncesiyle karsisindakini kiriyor halbuki insan gercekten sevdiyse incitmeye kiyamazki.dolduruyorlardır sana karşı onunda gözünde sana karşı ipleri vermemek hatta seni ve aileni hiçe saysınki tepkiyi baştan koysun modunda öle örgütlemişler basacan tekmeyi olgunlaşmamaış odun.güya baştan sıkı tutuyo seni şımartmıyo
evet haklısınızdolduruyorlardır sana karşı onunda gözünde sana karşı ipleri vermemek hatta seni ve aileni hiçe saysınki tepkiyi baştan koysun modunda öle örgütlemişler basacan tekmeyi olgunlaşmamaış odun.güya baştan sıkı tutuyo seni şımartmıyo
evet sevdiğini biliyorum ama niye böyle davranıyor anlayamıyorum.Oyle saniyo cunku daha cahil. Simartmayim dusuncesiyle karsisindakini kiriyor halbuki insan gercekten sevdiyse incitmeye kiyamazki.
Onun seni gercekten sevip sevmedigini anlayabilirsin. Yoruldum artik ilgisizliginden, umursamazligindan bana verdigin degeri gördüm. herseferinde yaptigin alisverisi iyilikleri yuzume vurmandan, Kiskanmiyorum ama kiz kardesine bana davrandigindan dahada farkli ve candan davranmandan. Ask fedakarlik ister seviyorum demekle sevgi olmaz caba emek ister o sevgiyi gostermek gerek. Yoruldum artik....evet sevdiğini biliyorum ama niye böyle davranıyor anlayamıyorum.
ona son bir mesaj atıp peşimden koşmasını istiyorum ne yazabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?