Düğün stresi :(

hep erkelerin psikolojisini düşünelim zaten kadın kim ki, valla artık devir değişti, oğlan evi naz evi oldu
bence de düğün öncesi gerilim normal, evden darlıyorlardır, herkesin beklentisi ayrı, her beklentiyi gerçekleştirmeye çalış derken olan gelinle damadın psikolojisine oluyor, malesef yansıtıldığı gibi peri masalı olmuyor hiçbişey
umarım geçicidir ama bazen de geçici olmaz, gerçek karakterdir o yüzü, malesef bunu ancak evlendikten sonra anlarsın
bence de en iyisi az görüşmek, az iletişim kurmak

Canım olar öyle şeyler. Bunları kafanıza takıp yıpratmayın kendinizi. Ne güzel evleneceksiniz az kalmış. Az daha sabır :KK51:

[QUOTEağlayıp duruyoruum, post: 39411186, member: 659765"]Hiç sorma bunaldm iyice hazirliklarin tadını bile çıkarmaz oldum artık :KK61:[/QUOTE]
Bende aglayip duruyorim :KK43: iste is benle ne heyecan paylasyio nede dugunle ilgili bi soz yoruldum :KK43:

Selam yardimci olun bana lütfen nişanlımla başa çıkamıyorum resmen daha evlenmeden romantik sevgili canavar bi kocaya dönüştü düğün günü yaklastikca daha da gerginlesiyo terslemeler karamsarliklar hat safhada üstüne gitmiyim diyorum ama bende stresliyim sonuçta ne yapicami nasıl davranicami şaşırdım
Nasıl davranıyor mesela size karşı ? Hangi durumlarda tersliyor sizi?

Selam yardimci olun bana lütfen nişanlımla başa çıkamıyorum resmen daha evlenmeden romantik sevgili canavar bi kocaya dönüştü düğün günü yaklastikca daha da gerginlesiyo terslemeler karamsarliklar hat safhada üstüne gitmiyim diyorum ama bende stresliyim sonuçta ne yapicami nasıl davranicami şaşırdım
Aynı ben

Şu sayfadaki makaleler bana çok yardımcı oldu. Bir göz at istersen http://inciorganizasyon.com/makaleler.php

X