Düğün stresi :(

Selam yardimci olun bana lütfen nişanlımla başa çıkamıyorum resmen daha evlenmeden romantik sevgili canavar bi kocaya dönüştü düğün günü yaklastikca daha da gerginlesiyo terslemeler karamsarliklar hat safhada üstüne gitmiyim diyorum ama bende stresliyim sonuçta ne yapicami nasıl davranicami şaşırdım

Ayni durumdayiz hemde tipa tip canim :KK43:

Allah yardimcin olsun seninde o zaman suan bile kavga ettik konuşmuyoruz yav 1 Buck ay sonra düğünümüz var o hala beni didikliyo :KK43:

Bizde kavga ediyoruz hep stresli çalışıyor zaten ayri sehirledetz goruseniyoruzda her konu kavgaya baglaniyor bende altan almaktan yoruldum :KK43:

Allah yardimcin olsun seninde o zaman suan bile kavga ettik konuşmuyoruz yav 1 Buck ay sonra düğünümüz var o hala beni didikliyo :KK43:

AMİN kuzum seninde

bziim dugune 5 ay var daha dusun bole kavga ede ede bugunler nasi gecicek blmiyorum :KK43: hayrli ugurlu olsun buarada canim INŞALLAH artik kavga etmeyiz :KK43:

canım aynı bizimde öyle 2,5 senedir beraber bu sürenin içine birde 6 aylık askerlik dönemi girdi herkes o zaman diyordu askerdeyken kawga olur alttan al stresli olacak o dönem bile hiçççç etmedil kawga ama 3 aydır nişanlıyız abartmıyim ama 2-3 büyük kawgamz oldu onu dışındaki gerginlikleri saymırom bile. ama herkesin böyle inan çevremde bu süresi stressiz veya tartışma olmadan atlatan yok gibi her kafadan bir ses çıkıyor maalesef orta yolu bulmaya hep biz çalışıorz saygısızlık olmasın ailene sana önemli olan o. biz kawga etsek bile nişanlım akşam ailemi arar hatır sorar çok şükür o konuda çok hassas.

Selam yardimci olun bana lütfen nişanlımla başa çıkamıyorum resmen daha evlenmeden romantik sevgili canavar bi kocaya dönüştü düğün günü yaklastikca daha da gerginlesiyo terslemeler karamsarliklar hat safhada üstüne gitmiyim diyorum ama bende stresliyim sonuçta ne yapicami nasıl davranicami şaşırdım

Canım çok normal, biz de yaşadık aynı şeyleri hatta hemen hemen yaşamayan yoktur. Stresli bir dönem, birbirinize karşı biraz daha anlayışlı olursanız rahatlıkla üstesinden gelebilirsiniz.

bunlar normal şeyler biz resmen ayrılıyorduk stresten :eek: en son çareyi konuşmamakta bulduk. düğüne son gün kala dğün hakkında tek detay konuşmadık eşimle. :eek:sende herşeyi anlatma boşver kafana göre takıl :KK69:

benim o zamanlarda beynim uyuşmuştu resmen aklı başında birinin desteği şart

bunlar normal şeyler biz resmen ayrılıyorduk stresten :eek: en son çareyi konuşmamakta bulduk. düğüne son gün kala dğün hakkında tek detay konuşmadık eşimle. :eek:sende herşeyi anlatma boşver kafana göre takıl :KK69:
Bende öyle yapıcam sanırım fazla konuşmamak en iyisi düğünden sonra bol bol konuşuruz :confused:

X