Yok sadece erkeklik damarlari kabariyo huysuzdur biraz ama çok seviyorum onu bu yüzden evleniyorm ya zatenama saygısızlık yok demi aranızda canım ? hakaret falan
Yok sadece erkeklik damarlari kabariyo huysuzdur biraz ama çok seviyorum onu bu yüzden evleniyorm ya zaten
Selam yardimci olun bana lütfen nişanlımla başa çıkamıyorum resmen daha evlenmeden romantik sevgili canavar bi kocaya dönüştü düğün günü yaklastikca daha da gerginlesiyo terslemeler karamsarliklar hat safhada üstüne gitmiyim diyorum ama bende stresliyim sonuçta ne yapicami nasıl davranicami şaşırdım
Allah yardimcin olsun seninde o zaman suan bile kavga ettik konuşmuyoruz yav 1 Buck ay sonra düğünümüz var o hala beni didikliyoAyni durumdayiz hemde tipa tip canim
Allah yardimcin olsun seninde o zaman suan bile kavga ettik konuşmuyoruz yav 1 Buck ay sonra düğünümüz var o hala beni didikliyo
Allah yardimcin olsun seninde o zaman suan bile kavga ettik konuşmuyoruz yav 1 Buck ay sonra düğünümüz var o hala beni didikliyo
Ağustosta nisanlandik kış düğünü olmasın diye en yakın nisan ayına aldık düğün tarihini ama pişmanım yani kaç aydır bunaldım tabi oda öyle bi gelmiyo şu düğün diyo
Bizde kavga ediyoruz hep stresli çalışıyor zaten ayri sehirledetz goruseniyoruzda her konu kavgaya baglaniyor bende altan almaktan yoruldum
Şoför canim
Taksi mi?
Hayr canim
Selam yardimci olun bana lütfen nişanlımla başa çıkamıyorum resmen daha evlenmeden romantik sevgili canavar bi kocaya dönüştü düğün günü yaklastikca daha da gerginlesiyo terslemeler karamsarliklar hat safhada üstüne gitmiyim diyorum ama bende stresliyim sonuçta ne yapicami nasıl davranicami şaşırdım
bunlar normal şeyler biz resmen ayrılıyorduk strestenSelam yardimci olun bana lütfen nişanlımla başa çıkamıyorum resmen daha evlenmeden romantik sevgili canavar bi kocaya dönüştü düğün günü yaklastikca daha da gerginlesiyo terslemeler karamsarliklar hat safhada üstüne gitmiyim diyorum ama bende stresliyim sonuçta ne yapicami nasıl davranicami şaşırdım
Hiç sorma bunaldm iyice hazirliklarin tadını bile çıkarmaz oldum artıkAMİN kuzum seninde
bziim dugune 5 ay var daha dusun bole kavga ede ede bugunler nasi gecicek blmiyorumhayrli ugurlu olsun buarada canim INŞALLAH artik kavga etmeyiz
Bende öyle yapıcam sanırım fazla konuşmamak en iyisi düğünden sonra bol bol konuşuruzbunlar normal şeyler biz resmen ayrılıyorduk strestenen son çareyi konuşmamakta bulduk. düğüne son gün kala dğün hakkında tek detay konuşmadık eşimle. sende herşeyi anlatma boşver kafana göre takıl