• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Stresi sardı beni :(

Ben hangi konuda görüş bildirip hangi konuda bildiremeyeceğimi
pek ayırt edemiyorum affet bence ajhsgdd

Hayatımda gördüğüm en sahte mahçubiyet de seninki :KK70:
Ev alındı, küçük ama..
Dünya kadar altın aldılar , küpe yok, kulağım boş mu kalsın :'((
Sülaleme onun yolu bunun yolu, çeyizime kıyafet almadınız aşkıııım alacakmısınız :'((
Hallederiz ahahahhah

Babam da çalışmıyor nolmuş yani alajsdhgdjs
Ailesi geçimimizi sağlayacak çok şükür bin şükür.

Ama surat asıyorlar işte :'((

Çok mahçup oluyorum çook öyle böyle değil. Hıhı
adam değil dediğin abi olunca dokundu tabi :)

Bazen bu dünyada ne kafalar ne insanlar var diye kitlenip kalıyorum bu forumda? Siz gerçek misiniz?

Aklinca gelin gozuyle konuyu yazip buradaki kadinlarin gelini gazlayacagini sanmis:D
Sonra gelip bu konuyu ornek gosterip "Butun gelinler nankor!" diyecekti sanirim :D

Valla bi sürü eksisi var bu işin.37 yasında nekadar zengin olsada hiç çalışmamış bi insandan ben hoşlanmam açıkcası.sonra senin ailen takı takamıyorken senin bi kupenin lafını yapman olmamış.yada madem okadar durumu iyi yatak odasınıda alsa eline yapışmazmış bukadar sıkıntı çekiyorsunuz madem.ben nefret ediyorum böyle düğün zamanı Yok bohça Yok hediye pazarlıklarından çok sıkıcı :işsiz:

Kusura bakmayin ama aileniz yolunacak kaz bulmus yoluyorlar. Baldiz yuzugu ney hayatimda duydugum en sacma sey. Siz de az degilsiniz 6 bilezik ve set almislar daha kupe derdindesiniz. Erkek tarafi sadece mirildanmaya basladiysa az bile yapmis yani. Dayilara kadar bohca nedir ya. İnsan kendi bir sey yapamiyorsa mutevazi olmasini susmasini bilsin.

Öfff umutsuz görümceler kulübü:işsiz:
Gelin konularından kolaj yapmış sağolsun,tek başlıkta değerlendirebildik.

Bende ilk basta bi garipsedim ama hatirlayamamistim :D
Yazik yaa ciddi ciddi dert edinmis burayi
Halbuki baldiz yuzugu dayi yolunu karistirmasa cokta fark edilmezdi :D
Obur konuya nasil bakti buldu hele o cvbi efsane olmus:halay::KK45::sampiyon:

Tamam ailenin durumu yoktur bu normal ama karşı tarafı soymayı biliyorlar.Yok baldız yüzüğü yok bilmemnesi.Ilk defa duyduğum şeyler.Bazı aileler sırf maddi menfaat için kendi kafasından adetler çıkarıyor.Evladını koca tarafına mahçup etmekten başka bir işe yaramıyor bunlar.

Küpe almayacaklar mı? dan sonrasını okumak istemedim. 25binlik altın alınmış küpe soruyosunuz. Ailenizi gömmeyin boşuna. Hepiniz aynı kafadasınız demek ki.

Bende ilk basta bi garipsedim ama hatirlayamamistim :KK70:
Yazik yaa ciddi ciddi dert edinmis burayi
Halbuki baldiz yuzugu dayi yolunu karistirmasa cokta fark edilmezdi :KK70:
Obur konuya nasil bakti buldu hele o cvbi efsane olmus:halay::KK45::sampiyon:

:KK70::KK70:O değil de küpe almıyorlar kulağım boş mu kalacak demesi beni benden aldı.Biz konu açma demiyoruz.Hobi olarak yine açsın ama çok belli etmesin fake olduğunu:KK70:

Back