Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye yapmayayım kına gecesini, benim de hayallerim var sonuçta
kızlar nişanlım hiç çalışmasa bile ailesi her türlü evimizi geçindirir, o yüzden işsiz olmasına çok takılmadım ben sonuçta babamda çalışmıyor
Bir kadinin bu kadar sacma sapan bir zihniyete sahip olmasi kabul edilir bir sey degil. Hazira dag dayanmaz kardes, hazira dag dayanmaz. Bu konu insallah fake dir.küpe konusuna gelince set almamışlar kolye almışlar bana, bana sorsalar set isterdim ama sormadılar oyüzden küpe istedim ne var bunda
Genelde genç kızların hayali babası gibi insanlar bulmaktır ya buda cut diye bulmuş işte... 2 side çalışmaz aileden bir şey bekleyen insanlar.Konunuz her açıdan değişik geldi.
Küpe almayacaklar mı kısmı biraz komik olabilir.
Hiç çalışmamış bir adamla nasıl evlenebiliyorsunuz.
Para var orasını anladım ama işte sadece para var benim nazarımda.
Adam olarak göremiyorum malesef.
yani hayatını 37 yaşına kadar bi baltaya sap olmamış, kariyersiz boş boş gezmiş aile parası yemiş adamamı emanet etceksin ..sonuçta baban sizi belli bi seviyeye kadar getirmiş bak onun bile sıfatı var çiftçiydi diyosun eskiden...eşin olucak adam ne iş yapıyor dediklerinde ne diyeceksin ..maddi açıdan rahat ediyim derken hayatını mahvetme bak sen çalışıp kendi ayakları üzerinde duran birisin anladığım kadarıyla bence nişanlına sorumluluk sahibi olması gerektiğini anlatmalısın ve bi yerden başlamalı ve kendi hayatınızı kendiniz yönetmelisiniz.. ailesinin parasını alıp seni durmadan ezmelerini mi istiyorsun..akıllı olkızlar nişanlım hiç çalışmasa bile ailesi her türlü evimizi geçindirir, o yüzden işsiz olmasına çok takılmadım ben sonuçta babamda çalışmıyor
yalnız sizin evi sen geçindiriyorsun.kızlar nişanlım hiç çalışmasa bile ailesi her türlü evimizi geçindirir, o yüzden işsiz olmasına çok takılmadım ben sonuçta babamda çalışmıyor
Siz peki damada alınacakları aldınız mı? Mesela saat gibi? Damadın kolu boşmu dursunama küpe almadılar kulağım boş mu olacak
O kendini biliyor, bundan sonra kurallara uyacağını umuyorum, ben bana yakışanı yapıp susuyorum ama tabii banlılık süresinde yine gelir de konu açarsa gözünün yaşına bakmam.
Game over...
2. üyelik yasaktır, kurallara uymadığınız için ana üyeliğinizin ban süresi uzadı.