• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Stresi sardı beni :(

kızlar nişanlım hiç çalışmasa bile ailesi her türlü evimizi geçindirir, o yüzden işsiz olmasına çok takılmadım ben sonuçta babamda çalışmıyor

küpe konusuna gelince set almamışlar kolye almışlar bana, bana sorsalar set isterdim ama sormadılar oyüzden küpe istedim ne var bunda

niye yapmayayım kına gecesini, benim de hayallerim var sonuçta

hayalleriniz var herkesin vardır ama paranız yok

benim de küçüklüğümden beri Japonya ya gitme hayalim var

geçen bir baktım tur ile 15000 tl üç kişi gidince 45000 edecek
ıvır zıvır 50000 de sen

bankada bu miktarın üzerinde param da var hiç yarını düşünmeyip hemen 50000 tl ye japonya ya mı gideyim yani

kızlar nişanlım hiç çalışmasa bile ailesi her türlü evimizi geçindirir, o yüzden işsiz olmasına çok takılmadım ben sonuçta babamda çalışmıyor

ya resti çeker geçindirmezlerse ya görümcen baskın çıkarsa

baban çalışmıyor sen çalışıyorsun

sizin çalışacak yaşta çocuğunuz olmadığına göre nişanlım çalışmasa ben çalışırım da demediğinize göre bu iş yaş

küpe konusuna gelince set almamışlar kolye almışlar bana, bana sorsalar set isterdim ama sormadılar oyüzden küpe istedim ne var bunda
Bir kadinin bu kadar sacma sapan bir zihniyete sahip olmasi kabul edilir bir sey degil. Hazira dag dayanmaz kardes, hazira dag dayanmaz. Bu konu insallah fake dir. :(

Konunuz her açıdan değişik geldi.
Küpe almayacaklar mı kısmı biraz komik olabilir.

Hiç çalışmamış bir adamla nasıl evlenebiliyorsunuz.
Para var orasını anladım ama işte sadece para var benim nazarımda.
Adam olarak göremiyorum malesef.
Genelde genç kızların hayali babası gibi insanlar bulmaktır ya buda cut diye bulmuş işte... 2 side çalışmaz aileden bir şey bekleyen insanlar.
Bu arada mahcup oluyor küpe de almıcaklar mı diye soruyor. Orası da ayrı bir konu.. 37 yaşındaki yavrucakta kendi parasını hala kazanamadığı için dur aileme sorayım deyip duruyor.. :işsiz:

yani hayatını 37 yaşına kadar bi baltaya sap olmamış, kariyersiz boş boş gezmiş aile parası yemiş adamamı emanet etceksin ..sonuçta baban sizi belli bi seviyeye kadar getirmiş bak onun bile sıfatı var çiftçiydi diyosun eskiden...eşin olucak adam ne iş yapıyor dediklerinde ne diyeceksin ..maddi açıdan rahat ediyim derken hayatını mahvetme bak sen çalışıp kendi ayakları üzerinde duran birisin anladığım kadarıyla bence nişanlına sorumluluk sahibi olması gerektiğini anlatmalısın ve bi yerden başlamalı ve kendi hayatınızı kendiniz yönetmelisiniz.. ailesinin parasını alıp seni durmadan ezmelerini mi istiyorsun..akıllı ol

yalnız sizin evi sen geçindiriyorsun.
çocuk doğuracaksın büyüteceksin de sana bakacak.
ooooo.

Bence seninde ailenden farkın yok, bir şey koparmak anlamında..
Küpeyi sorun edip, gelinliklik kıyafet istemende garip..
Bir avm gidersiniz.. Şu kazağı beğendim alalım dersin.. Ama dümdük gelinlik elbise al küpe al nasıl diyebiliryorsunuz..O yüzden sandığı falan sorun etme..
Gerçek kullanıcı adın ne? "Kızlar Uzun zamandır üye olmak istiyordum ve sonunda üye oldum :) " bi daha bizi kandırma. Çok kırıldım. :KK53::KK53:

Iste bu yuzden erkek annesi olarak bizden ev isteyen gelinden ev, taki isteyen gelinden onun karsiligi kadar dolar isteyecegim.. senin kulagin bos kalmayacak da oglanlarin cebi bos mu kalacak.. o cocugun annesi senin ve ailenin gozunu doyurmak icin calisti yapti o serveti zaten.. yine iyi yapmislar, ben olsam senet imzalatirdim bu ne yuzsuzluk yahu..

Bence sizin ailenizden hiç bi farkınız yok. Ailenizin yaptığı şeylerden, taleplerden de hiç rahatsız değilsiniz. Ailenizde sizde maddi durumları iyi diye herşeyi yapsınlar, onu da alsınlar, bunu da versinler modundasınız.
Ben olsam değil küpenin lafını yapmak aldıkları altınları da asla kabul etmezdim. Hayatınız boyunca zor durumlarda kalmışsınız belliki kıt kanaat geçinmişsiniz. Sizden bi tık daha iyi diye nişanlınızla evlenmek istiyorsunuz. İlk defa bir konuya bu kadar ağır yazıyorum. Siz evlenince ne yapacak aileniz? Eminim ondan sonraki planınız ailenize koltuk çıkmak olacak.
Hayatınız boyunca nişanlınızın ailesi karşısında eksik hissedeceksiniz. Kayınpeder dükkan verecekmiş verdiği ev küçükmüş. İşine gelmezse verdiği gibi de alır.

Neyse sorunuza cevap veriyim. Ailem bana böyle bişey yapsa. O takılar benim hakkım kimse alamaz. 8 yıldır verdiğim desteklere sayın derdim. Baktım hala almak istiyorlar kına gecesi yapmazdım. Belliki kına gecesini de takıları iç etmek için yapıyorlar

yanlıs anlayacaksınız belki ama bu ne pişkinlik.
hem hiç bir yardımları olmuyor hemde karşı tarafdan istekleri bitmiyor ve sizde ben onlara kıyamıyorum diyip arkamı cıkmaya calısıyosunuz. Nişanlınıza üzüldüm açıkcası yapılan büyük ayıp allahtan anlayışlı biride birşey demiyor. Kendimi nişanlınızın ailesinin yerine koydum ben olsam başınıza kakardım yani korktugunuz basınıza gelecek bence evlendikten sonra.

Kizacaksiniz belki ama 37 yasinda calismayan ailesinin parasiyla gecinen biriyle evlenmek neden hersey para mi ? Erkek dedigin hele bu yasta kendi ayaklari uzerinde durmak zorunda bu kadar net. Esimin ve benim ailem de calismasak omur boyu bize bakabilecek durumdalar ama boyle hazirci olmak aklimizin ucundan bile gecmez. Aileniz de size hicbir sey vermezken sizin nisanliniza bana kupe de alinmayacak mi demeniz biraz ac gozluluk olmus..

Back