• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri dugun sonraki sac modelim;))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
seninki iyi ben saçımı uzatmaya çalışırken erkek arkadaşım sürekli 'yüzün çok güzel saçlarını kazıtalım' diye ısrar ediyorrr:96::96::96:

bu isteği şaka demi???yani gülsemmi diye kararsız kaldım daha doğrusu bu isteğine şaştım kaldım:))nasıl ya gerçekten sizi kelmi istiyor??erkeklere genelde uzun saç cazip gelir kadında ama ne diyimki saygı duymak lazım onada..ciddiyse bu dediğiniz sizin kararınız ne merak ettim şimdi:)çok ciddiyim ama sorumda..

bu saç kesimi nasıl sence fikir olur diye ekledim

burada fönlü hali sanırım
$cnntrkfebruary03055826mtde.jpg

selin şekerci
$44996_3.jpg

Alıntı

Son düzenleme:
şimdiden hayırlı olsun cnm.Saçların için düşündüğün köklü bir değişiklik sen yenilikleri seviyorsan ve sevgidiğin içinde değeceğine eminsen kestirebilirsin cnm.Ben ikinci modeli beyendim daha bir canlı hareketli geldi.mutluluklar...

seninki iyi ben saçımı uzatmaya çalışırken erkek arkadaşım sürekli 'yüzün çok güzel saçlarını kazıtalım' diye ısrar ediyorrr:96::96::96:
yaa sana bisi diyim mi, bizimkide bazen tuturuyo illa bir gun kazitalim diye, neymis efendim beni oylede merak ediyomus:53:

açıkcası uzun saçı birden kestirmekte cesaret istiyor yani:)bende kalçama kadar saçımı kısacık kestirmiştim yıllar önce onun pişmanlığı hala az bişi var içimde sakın yapma..inan yanından uzun saçlı çokta bakımlı bri geçse bakıp saçlarına nasıl kıydın diye için gidecek...bari o kadar kısa yaptırma orta olsun..ya yakışmazsa,yada sıkılırsan kısa saçtan.en azından uzundan sıkılınca topuz yapar örer şekilli dolaşırsın ee kısacık saçta hep aynı sen.............
haklisin canim, bazen bende dusunuyorum ya sikilirsam diye, ama icimdede var kesmek, hem koku bende degilmi uzatirim yine:)

bence 1.model olsun,2.model oyle herkese gıtmez,rıhanna bacının yuzu gozu cok guzel ben kendımı dusunuyorum 2.modelde cok cırkın olurum ya...
yaa evet ikinci model risk istiyo, bilmiyorum ama yuzum kisacik saclara musait gibi, yani bana gidecegini dusunuyorum, sadece ikinci modele cesaretim yok:49:

bu saç kesimi nasıl sence fikir olur diye ekledim

burada fönlü hali sanırım
Eki Görüntüle 187567

selin şekerci
Eki Görüntüle 187568

Alıntı

canim yaa bende bu modeli gordum netten, ve begendimde, saclarimin kivircigi aslinda buna cok benziyo, sanirim boyle biside olabilir:61:

şimdiden hayırlı olsun cnm.Saçların için düşündüğün köklü bir değişiklik sen yenilikleri seviyorsan ve sevgidiğin içinde değeceğine eminsen kestirebilirsin cnm.Ben ikinci modeli beyendim daha bir canlı hareketli geldi.mutluluklar...
canim degisikligi cok severim ve saclarim uzun suredir hep uzun, kendimde biraz farklilik istiyorum. saclarimi suan kestiremedigim icin ikide bi boyuyorum zaten.
tsk ederim canim:61:

bu isteği şaka demi???yani gülsemmi diye kararsız kaldım daha doğrusu bu isteğine şaştım kaldım:))nasıl ya gerçekten sizi kelmi istiyor??erkeklere genelde uzun saç cazip gelir kadında ama ne diyimki saygı duymak lazım onada..ciddiyse bu dediğiniz sizin kararınız ne merak ettim şimdi:)çok ciddiyim ama sorumda..

arada sırada söyler ama bana ciddi ciddi ısrar ettiği yok. zaten o da biliyor ben uzun saç seviyorum,uzatmak istiyorum. ama yine de aklına gelince söylemekten de geri durmuyo. ben de ciddiye çok almıyorum. böylece sorn olmuyo benim için.

rihanna'nın saç modeli biraz fazla iddialı gibi. ama yüzüne gideceğini düşünüyorsan tercih edebilirsin. örneğin ben, saçlarım belime kadardı ve dün omuzlarımda kestirdim çok kırıklar diye. pişman mıyım? evet. :) beğenmezsen de kökü bizde uzaar :1:

rihanna'nın saç modeli biraz fazla iddialı gibi. ama yüzüne gideceğini düşünüyorsan tercih edebilirsin. örneğin ben, saçlarım belime kadardı ve dün omuzlarımda kestirdim çok kırıklar diye. pişman mıyım? evet. :) beğenmezsen de kökü bizde uzaar :1:
evet sac model cok iddiali, ama bana yakisacagini bende dusunuyorum, bakalim bi kestirimde.
evet canim kok yerinde oldugu surece sorunumuz olmaz:34:

2. model daha kullanışlı yazın sıcaklarda rahat edersin :)
haklisin canim yaa, o sicakta insan ugrasamaz sacla felan.

bn de ilk modeli beğendim canım. bu arada ben de saçlarım baya uzunken kısa kestirenlerdenim. hiç de pişman olmadım walla iyi bi değişiklik oluyo sıkılana kadar da uzamış oluyo zaten içinde kalmasın bence denemelisin =)

rihanna yı çok çirkin buluyıorum :) ama sana yakışır umarım kısa saç :)

yaa aslinda bende rihannaya gicigim, eskiden cok begeniyodum ama nisanlim yuzunden sinir oluyorum bu kadina:95::95: (rihannanin resmini sadece fikir olsun diye koydum)

rihanna yı çok çirkin buluyıorum :) ama sana yakışır umarım kısa saç :)

tsk ederim canim bende bana yakisicagini dusunuyorum, zaten kestirim saclarimi gececem nisanlimin karsisina baksin bakalim kim guzelmis ben mi o mu???:27:

tsk ederim canim bende bana yakisicagini dusunuyorum, zaten kestirim saclarimi gececem nisanlimin karsisina baksin bakalim kim guzelmis ben mi o mu???:27:

bende merak etmiyor deglim doğrusu bi uzun saçlı halini birde kısa saçlı halini koyaacan mı buraya yada albüm yap bakalım değerlendirelmi :52:

bende merak etmiyor deglim doğrusu bi uzun saçlı halini birde kısa saçlı halini koyaacan mı buraya yada albüm yap bakalım değerlendirelmi :52:

hehe olur yazdan sonra saclari kestirince koyarim, eski ve yeni halim diye:1:

canim saclarinin kivircik oldugunu okudum.. benimkilerde kivircik.. benim yengem kuaför... böyle bazen oluyo cok SIKILIYORUM kendimden cünkü hep ayni model hep uzun.. kisa kes diyorum.. gitmez diyo.. cok kabarir diyo.. kivircik saclarda kisa modeller olmaz diyo..
bilmiyorum yinede senin bilecegin bisey...

Back