Düğün salonu...

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
Kızlar konyadaki düğün salonlarının fiyatları hakkında bilgisi olan var mı.yakın zamanda düğünü olanlar falan olduysa diye soruyorum.mesela bera oteli olabilir.ya da güzel bir düğün salonu da olabilir.yemekli ya da yemeksiz fiyatlarını merak ediyorum.şu an için gezip öğrenmemiz mümkün olmadı da.bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

canım bende konyalıyım, güzel yerler tarif edebilirim ama nereden istiyorsunuz? çarşı tarafındanmı?
fiyatını öğrenmek sadece bir telefonla hallolur...önemli olan nerden istiediğin

canım bende konyalıyım, güzel yerler tarif edebilirim ama nereden istiyorsunuz? çarşı tarafındanmı?
fiyatını öğrenmek sadece bir telefonla hallolur...önemli olan nerden istiediğin

aslında ulaşımı kolay olsun da yer farketmiyor.fiyat bilgisini de tam olarak telde vermezler gibi geldi.

aslında ulaşımı kolay olsun da yer farketmiyor.fiyat bilgisini de tam olarak telde vermezler gibi geldi.

verirler....
sonuçta herkes salon salon dolaşmıyor ki, telefonda öğreniyor...zaten onlar pazarlık payı var derlerse, sanada cazip gibi gelirse gidersin görüşmeye....
birde her salonun içeriği farklı...
yeşil vadi diye bi salon var...sancak tarafında...ama çok güzel biryer...tavsiye ederim...
şeker düğün salonu var...
alaaddin var....
keçeciler var..
aslında çok var ama telefon etmek lazım işte...
orta halli bişey istiyorsan, alaaddin, keçeciler ve şekeri öneririm...
biraz lüks istersen yeşil vadi çok güzel...bera oteli de güzel ama çok pahalı diye biliyorum..zaten oteller çok pahalı olur...

teşekkür evabın için.aslında ben annemler için soruyorum kardeşim evlenecek de.onlar da daha çıkıp gezemiyorlar annem bizde.babam da şehir dışında gelince gezebilecekler.yeşil vadiye daha önce gitmişler yeri ters diyorlar aslında bence de ters değil ama.tayat ya da onun karşısındaki salonu da düşünüyorlar.bera çok mu pahalıdır ki.rixosu dedemanı falan düşünmedik pahalıdır oralar tabi.ama biraz da güzel bir yer olsun istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…