• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün problemi

canım bende öyle düğünlerden hoşlanmıyorum,nikah yapıp gencler bir mekan kapatıp fasıllı eğlence yapıcaz..
benim sana önerim şu; benim nişan yaptığım yer çok güzeldi,havuz başında etraf ağaçlık,ışıklandırıyorlar havuzu çiçeklerle süslüyorlar,masa sandalyeleri herşeyi çok güzeldi.merdivenden volkanlar eşliğinde iniyorsun.gelin odasında duşuna kadar herşeyi vardı,pastada marka sorunu yasatıyor ama ya divan ya pelit yada venüs olucak diye şart koşuyor,dj illaki çırağan sarayındaki baron mu ne öyle bir şeydi galiba o müzik şirketiyle anlaşıyorsun eğer dj yada orkestra tutmak istersen.geçen sene ışık sistemleriyle birlikte bir milyara tuttuk.tanıdık vasıtasıyla ve ayın ekim olması nedeniyle kişi başı 50 milyondu ama yemekleri çok güzeldi,sınırsız içkide içindeydi.dj le zaten önceden konuşup nasıl müzikler istediğini söyler,düğününüde ona göre yönlendirmiş olursun buarada mekan tarabyada

yani fyatı zaten söylemişsin de nişan ve düğün arasında fark oluyor. baya giydiriyorlar düğünde. düğün için sormuştum, bi de tanıdıksız tabi :)

adı ne canım? ortalama fiyatını biliyor musun? 200 kişi falan olabilir. pasta kısmına itirazım yok. iyi bi pastam olmasını isterim. yemeksiz de olabilir sorun yok.

kişi sayısı artıkca fiyat daha da ınıyor canım,bız 80 kişiydik..cent koleji tesisleri.teknede de yapabilirsin,kardeşimin sünnet düğününde yapmıştık tekne tutup yemek yiyorsun boğaz turu yapıyorsun falan,hareket etmeden yanımızdaki teknede düğün vardı,onlarınkı yemeksın kokteyl tarzındaydı,eğer yaza denk gelseydi bende öyle yapıcaktım ama sonbaharda benim düğünüm

kişi sayısı artıkca fiyat daha da ınıyor canım,bız 80 kişiydik..cent koleji tesisleri.teknede de yapabilirsin,kardeşimin sünnet düğününde yapmıştık tekne tutup yemek yiyorsun boğaz turu yapıyorsun falan,hareket etmeden yanımızdaki teknede düğün vardı,onlarınkı yemeksın kokteyl tarzındaydı,eğer yaza denk gelseydi bende öyle yapıcaktım ama sonbaharda benim düğünüm

sallanma olmuyo mu canım? bi de ben tekne görmüştüm nette. düğün içindi. ama hiç süslememişlerdi. yani gelin gibi süslense çok güzel olur da, böyle eski püsküydü soğudum ondan da. bi de dar geliyo bana tekne içi. ha düğün için özel tekne varsa süper olur gerçekten. ama normalde taşımacılık yapan şeye iki tane tül bağlıyorlar ne yazık ki. güzelini bulmak lazım. sağol canım. teşekkür ederim.

bu arada mekana da baktım gerçekten çok güzel süslenmiş. güzel bi yer. kişi başı 50+1000 lira demiştin di mi? 15000'e çıkılır bu işten. zaten o kadar da takı gelir. kurtulduk zemuszemus

walla canım konuşup,indirim yaparlar elbet..beğenmene sevindim çok güzel gerçekten,ben nişanımı orda yapmasaydım,düğünümü yapabilirdim belki ama artık düşüncem bir mekan kapatıp fasıllı eğlence yapmak,şarkı bile söyleyebilirim,normal düğünlerden daha eğlenceli olur diye düşünüyorum.tekne olayına gelince hayır çok sallanmıyor,sen kötü bir tekne görmüşsün,bizim tekne 400 kişiye kadar alıyordu ama biz 250 kişiydik o yüzden hiç sıkışmadık,ayrıca parasını ekstra verirsen çok güzel süslüyorlar bizimkinde kırmızı balon demetleriyle süslenmişti,ayrıca palyanco falanda tutabiliyorsun,çocuklarla o ilgilenirken,ortalıkta çocuk olmaz hem..elimden geldikce yardımcı olmaya calıstım,umarım isine yarar.

cnm sonradan pişman olabilirsin o yüzden düğün yapmanızı tavsiye ederim. sevmiyorsunuz tmm ama oynamak zorunda değilsinizki dans edersiniz sadece bir akşam ve birkaç saat katlanacaksınız. ben düğnümü çok farklı hayal ediyordum hep tüm düğün masraflarını kendimiz karşıladığımız için uygununa gitmek zorunda kaldık. şimdi o kadar pişmanımki şu anki aklım olsa kredi çeker yinede istediğim gibi yapardık düğünümüzü. sonradan pişman olacağın şeyleri yapma bu tarz günelr bir defa oluyor bunu unutma. mevlam mutluluk versin gerisi boş zaten

Canım öncelikle başın sağolsun ; ama sana bir şey diyeyim mi anneannen de bence düğün yapmanı isterdi o da o gün orda olacak emin ol.İleride tahminimce pişman olursun çünkü bir kız için en büyük düşlerden biridir düğün...Sen öle çok sevmiyorsan şatafatı oynamayı falan kokteyl tarzı bir şeyler yapabilirsin sade şöyle hoş...Ama mutlaka yap e mi tatlım bence :)

teşekkürler kızlar yorumlarınız için. o anki maddi duruma göre yapmaya karar verdik her şeyi. zaten tayin nereye çıkacak, ne olcak belli değil. tayin başka şehre çıkarsa zaten önceden nikah yapmak zorunda kalacağız. çok eşya falan da almayız, zaten taşındıkça mahvolcak. o zaman güzel bi düğün yapılabilir. eğer istanbul'a atanırsak nikah yapıcaz, şehir dışına bi yere atanırsak atanır atanamaz nikah yapıcaz (gelinliksiz, sadece şahitler ve biz), yaza doğru da istediğim gibi bi düğün. son kararım bu oldu.

bayrampaşa parkadadada açık hava düğün salonu var ama malesef fiyatını bilmiyorum öğrenirsem yazarım canım buraya

Back