canım bende öyle düğünlerden hoşlanmıyorum,nikah yapıp gencler bir mekan kapatıp fasıllı eğlence yapıcaz..
benim sana önerim şu; benim nişan yaptığım yer çok güzeldi,havuz başında etraf ağaçlık,ışıklandırıyorlar havuzu çiçeklerle süslüyorlar,masa sandalyeleri herşeyi çok güzeldi.merdivenden volkanlar eşliğinde iniyorsun.gelin odasında duşuna kadar herşeyi vardı,pastada marka sorunu yasatıyor ama ya divan ya pelit yada venüs olucak diye şart koşuyor,dj illaki çırağan sarayındaki baron mu ne öyle bir şeydi galiba o müzik şirketiyle anlaşıyorsun eğer dj yada orkestra tutmak istersen.geçen sene ışık sistemleriyle birlikte bir milyara tuttuk.tanıdık vasıtasıyla ve ayın ekim olması nedeniyle kişi başı 50 milyondu ama yemekleri çok güzeldi,sınırsız içkide içindeydi.dj le zaten önceden konuşup nasıl müzikler istediğini söyler,düğününüde ona göre yönlendirmiş olursun buarada mekan tarabyada
yani fyatı zaten söylemişsin de nişan ve düğün arasında fark oluyor. baya giydiriyorlar düğünde. düğün için sormuştum, bi de tanıdıksız tabi :)