Bonbocum, peki senin müzik zevkinden dolayı çevrendekiler olumsuz tepki verirse ne yapmayı düşüyorsun??
Ben de düğün hiç sevmem zaten 10 yıldır falan hiç bi düğüne gitmedim şakkıdı Bizim çevrede davul zurnasız düğün olmaz ve ben hiç dayanamıyorum, zurnanın sesi bi yana, davulun güm gümü kalp krizi geçirtcek gibi geliyor. Böyle bi gelenek varken, milletin sıkılma tripleri bitmez diye tahmin ediyorum, o yüzden düğün istemiyorum. İnsan ne kadar kendi özel günü diye düşünsene, millet sıkıntıdan patlarken de eğlenemezsin ki... Bi taraftan da 30 dk da bitsin de istemiyorum, gelinlik giyceksem bıkana kadar giyeyim ama değil mi bayanssulusmile Kına yapmayacam ama, o konuda eminim sempatiksalakcinni
Ayy pardon, ben de baya dertliymişim bu konuda
canımcığım aynen öyle. sonuçta çevremiz belli. ailemiz, geleneklerimiz belli. kalbi davulla, zurnayla atan adama sen tekno müziği dayarsan patlıyor adamlar. laf aramızda en güzel de o göbekli dayılar oynuyor ha. kafaları hafiften güzel falan. bunlara kendi müzik zevkimle sıkıntıdan patlatırım ben. böyle ortama gaz veren bi şarkıcı olabilir düğün olursa. her telden çalıcak. romantik müziklerde ingilizce falan söyleyebilecek yeri gelince herkesi oynatacak tarzda. artık mecburen kolbastı delikafadulden