Düğün öncesi yaşanan kötü durumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altının gramı ne kadar olmuş babanızın haberi var mı ?? İnsanlar o kadar almaya bütçeleri yetti demekki. Bunun kaç tane kaç tane söyle diye diretmek bi babaya asla yakışmaz. Anneniz yapsa gene neyse ama babanın bi ağırlığı olmalıydı. Böyle cirkinliklerle aranızı açmanıza değdi mi ? Mutlu yuva kurmak icin çabalayın altınlar mutluluk vermeyecek. Bu devirde hala şunu istiyorum bunu istiyorum demek bana çok ayıp geliyor. Değerini düşürdün boylelıkle.

Insanlar durumum yok diyor su devirde anlayış zor değil ya vallahi sizin ailenin kafasıyla bedavaya gitmişim 2 duz bilezik ile ve ben de sade nikah yaptim aile ici yüzük taktik 1 mevlana etek almıştım onu da kendim aldim:)kina evde oldu kuzenimin bindallisini giydim.gelinlik kiralikti ve 1000 tl idi./kiraya eşimin 2+1 70 m2 balkonsuz oturduğu eve geçtim yeter bize dedim.beyaz eşya ,L koltuk ve yatak odasını sporculardan aldık 10 bin tutmuştu 2 aile buluştu 5 er bin odediler.perde tava tencere tv esimin bekarlık eşyaları daha doğrusu annesinin memleketten getirdiği en az 20 yıllıktı ..benim tabak takımım vardi birde bornoz ve yatak örtüsü takımım. Hali zaten yoktu3 yıl hali kullanmadım.halâ kiradayım herşeyimizi zamanla yavaş yavaş yaptık ne kırdık ne kırıldık

Son düzenleme:
Sizin aileniz kaç bilezik takıyor acaba? Bu olaylardan sonra kahınvalidenizle düzgün bir ilişkiniz olacağını da sanmıyorum

Babama sorduklarında' benim kızım mal mı şu kadar bilezik eder diyeceğim "dedi .çok haklıydı bence takı muhabbetleri çok cirkin. Bu neyin inadı .n'olacak iki bilezik eksik takılsa...huzur önemli evlenince huzur size gelince yapmasaydiniz o kadar fedakarlik...gelinlik yerine sade elbise felan..bunu tercih etmişsiniz..insanın hayatında bir kere giydiği birşey için de böyle bir fedakarlık yapilmaz

Kv niz cok hakli herseyiniz para olmus. Bi omur butun sulaleye sizden sonra gelen gelinlere torunlara herkese anlatilcak malzeme vermissiniz. Bizde boyle seyler asla konusulmaz cok ayip. Kendi oturacaginiz esyalar icin de blof yapmaniz cok sasirtici. Ben ogluma bole bi ailenin kizini istemezdim. Allah karsilastirmasin

Kayınvalide haklı. Babanız bilezikler ona takılacak gibi tutturmuş. Birbirinize uygun aileler değilsiniz. Ayrıca ceplerinde 1 bilezik parası varsa 1 bilezik takarlar tabii. Böbreklerini satacak halleri yok ya. İşler bu kadar çirkinleştikten sonra devam etmezdim ben olsam. Bunlar unutulmayacak. İki aile ve siz nasıl birbirinizin yüzüne bakacaksınız?

Baba ne alaka kac bilezik takılacagına karıssın ya?
Baba düğün sonu bilezikleri toplayacak galiba?Bunun konusulması bile ayıp,takı hediyedir ne münasebet kac hediye takılacagına karar versin kız babası.

Karsı taraf sıze ev alıyor bır ev kac para bır arastır.Aılen ne alıyor pekı mobilyaların bır kısmını nıye almıyorlar ne kadar ayıp konuşmalar senın ustunden pazarlık yapılıyor farkında mısın bız de evlendik babam ne yapabiliyorsan dedı bız karışmayız ona dedı mobilyaları ortak aldık evı de evlendikten sonra baban cok ayıp ediyor.Adamların durumu bu evet dıger ogluna ne yapıyorsa onu yapmak istiyor anne hak gecmesın demıs haklı.

aileniz ve siz yanlış davranmışsınız
altın da altın diye tutturmuşsunuz
adama bu kadarını yapabiliyoruz diye ne yapsın çalsın mı çırpsın mı kaldı ki durumları olsa bile niye ağzınızla istiyorsunuz gönüllerinden kopuyorsa yaparlar yapmazlarsa boşverin siz altın için mi evleniyorsunuz
önemli olan nişanlınızla huzurunuz mutluluğunuz birlikte bi ömrü geçirmek değil mi
ki bu taraftan bakınca hiç bu değil gibi duruyor

Nişanlımın ailesiyle birlikte aldığı evde yaşıcaz kardeşiyle ortak almış oldukları arabası var kiraya cıkmıycam yani.

ben o zaman kiraya çıkarım evinizde oturmiyim kiracıdan kirayi almaya devam edin ama mobilyaları ben ödemem o zaman dedim ve bir hışımla kv dem kalk kalk gidiyoruz bunların herseyi para olmus diyip çıkıp gitti.

O 1 tane bilezik alınmazsa incilerin dökülecek gibi duruyor. Kira vermeden oturacağın ev varken, sırf 1 tane daha bilezik almak için kiraya çıkmayı göze alıyorsun öyle mi? Aferin sana...

Eviniz var arabanız var takılar da sizr kalacak anladığım kadarıyla sadece mobilya borcu ödeyeceksiniz. Babanıza dur demeniz lazımdı bilezik 4 olsa ne olacak 5 olsa ne olacak yıllarca ev kredisi ödemeyeceksiniz diyemediniz mi bana 3 bilezik de yeter baba uzatma bu konuyu diye yaptığınız sizin ve ailenizin adına itibar kaybından başka bir şey değil babanızın gücü imkanı varsa o taksın istediği kadar karşı taraf üstüne düşeni zaten yapmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…