Dügün öncesi panik

Açıkca yazayım seks olacak diye bacım.
Bu kadar mı cahilsin? Bihabersin?
Yeni evliler sence neden tek kalmalı evde?
Ay cidden bunu soruyorsan evlenme.
Vajinanın yerini biliyor musun?
İşediğimiz yerle aynı değil mesela.
Evliler neden yalnız kalmalı diye soruyorsan bunları da bilmiyorsundur.

Not: Evlenme.
Evet biliyorum ney nerde yeri. ama niye dalga geciyorsunuz ? Soruyorum cünkü kimseye soramadigim soru. .ve kimse de acik konusmuyor sadece yanliz kalmalisin diyorlar

Ben aksine sasirmadim maalesef , cunku hala boyle insanlar var bolca. Hakkiniz ds hayirlisi olur umarim iyi bir insanla karsilasirsiniz.yani genel anlamda . Evlilik kolay degil kotuyse zaten cekilmez ama iyiyse de tadindan yrnmez.
👐Evlilik kolay degil herkesten duyuyorum ama hepsi de mutlu resimler paylasiyor . Kötü biri olunca da Döverse fln

O gece yabancılık hissedersem ne demek ya?
Tabii ki hissedersiniz adam tamamen yabancı çünkü
Yok artık, pes…

Verdiğin cevapların saçmalığından başarısız bir troll olduğun belli oluyor.
Konuya inanmadım, madde etkisinde gibi yanıtlar ve bakış açısı
Özelden mesaj atabilirseniz belki anlarsiniz Troll olmadigimi . Cevapta gayet normal yazmisim Kuzenimde Beklediler salon da .ve kendi tarafından bile birileri sabahladi.

Boynum kasıldı yorumları okurken.. Tutuldum resmen. Hayretler içerisindeyim.. Gerdegi merak ediyor başka bir telaşı yok . Siz on syf anlatmışsınız ne anlattınız bı önemi yok.. 6 ay sonra altın bebek kaynana görümce konularıyla gayet özgüvenli bir şekilde yazar diye düşünüyorum. Allah kötü gün göstermesin ne diyeyim.

Evet biliyorum ney nerde yeri. ama niye dalga geciyorsunuz ? Soruyorum cünkü kimseye soramadigim soru. .ve kimse de acik konusmuyor sadece yanliz kalmalisin diyorlar
Bacım dalga geçmiyorum
Ama nesini soracaksın bunun
Bu soru değil ki?
İlk gece evli çiftler neden yalnız kalmalı sence mantıklı bir soru mu?
Cevabı ne olabilir? Sabaha kadar sarma saracak diyecek değiller ya

Merhaba , Suan cok bunalimdayim artik ne yapacam bilmiyorum . Bana akil verin lütfen. 6gün sonra dügünüm olacak tanisma firsati olmadi sadece yazarak.. Kendi cok uzaakta oldugu icin 2 yil önce 1 kere eve geldi görücü olarak görüstük . ve bugün istemeye geldiler 2 gün sonra nikah. Cumartesi dügün olacak.Ben ona karsi yabancilik hissediyorum yanliz kalmak istemiyorum aklima dügün ve o gece ve sonrasi geliyor. Telefonda görüsürken cok baskaydi hislerim. Dügüne okadar heycanlanmistim. Suan sadece korku panik aglamakliyim .
Dügün den sonra o gece nasil olur yabancilik cekersem Sorun mu olacak. ..onunla yanliz kalmak ve ayni yatakta yyatma düsüncesi bana tuhaf geliyor. utaniyorum da..bu korku her kizda varmi dügün den önce? Ve ettaftan kimse evde olmasin dügün gecesi dediler. . Ama olacak , neden olmasin diyorlar ne gibi zorluk olur ?
llk gece zor mu gecer cok aci hissedermiyim? Moralim cok bozuk geri dönus yok .Tek kacis ölüm olur birtek. Ama bu durumu nasil atlatabilirim.
Selam lar
Tanımadığın biriyle nasıl ve neden evleniyorsunuz

HaIeBacım dalga geçmiyorum
Ama nesini soracaksın bunun
Bu soru değil ki?
İlk gece evli çiftler neden yalnız kalmalı sence mantıklı bir soru mu?
Cevabı ne olabilir? Sabaha kadar sarma saracak diyecek değiller ya
Hayir biliyorum ne olacagini ama kendileri yanliz birakmali o halde benmi gidin diyecem

Boynum kasıldı yorumları okurken.. Tutuldum resmen. Hayretler içerisindeyim.. Gerdegi merak ediyor başka bir telaşı yok . Siz on syf anlatmışsınız ne anlattınız bı önemi yok.. 6 ay sonra altın bebek kaynana görümce konularıyla gayet özgüvenli bir şekilde yazar diye düşünüyorum. Allah kötü gün göstermesin ne diyeyim.
😮

Yaşadığınız yer dağ başımı?
Hiç tanımadığın biriyle öpüşebilirmisin?
Çocuk da değilsin evde kalırsam kalayım deseydin görüntülü sohbet etseydin adam da hiç aramadi mi zeka seviyesinde bir anormallik mi var acaba ?

Hayir Tek o degil , ama dügün sonrasi yanliz kalmak ve sonrasi
Sen bunu konuştun mu nişanlınla. Bak kaç gündür konun açık devam ediyor. Ben seninle baş başa kalmaktan çekiniyorum çünkü hiç başbaşa kalmadık, hemen çocuk sahibi olmak istiyor mu, bizim ayrı bir evimiz olacak mı gibi şeylerden hiç bahsettin mi? Bunlar kendi içinde çözebileceğin meseleler değil, muhatabın var.

Biliyorum ama bu Konuuyu hic acmadi konusmadik

Vajinismus zorlayinca ve korkunca mi olur ve ilac alinirmi sakinlestirici gibi
Sağlık ocağına gidip bağlı olduğun ebeyle mi konuşsan bunları, sakinleştiririci gerekeceğini sanmıyorum çünkü tam bir teslimiyet insanısın, olacakları izleyeceksin.
Özelden mesaj atabilirseniz belki anlarsiniz Troll olmadigimi . Cevapta gayet normal yazmisim Kuzenimde Beklediler salon da .ve kendi tarafından bile birileri sabahladi.
Bu nasıl kafa ya, kanlı çarşaf gelince ellerinde çarşafla halay da çektiler mi? Offff tam delirmelik zihniyet.
Hayir biliyorum ne olacagini ama kendileri yanliz birakmali o halde benmi gidin diyecem
Sen demeyeceksin, nişanlınla konuşacaksın bunları, o da herkesi yollayacak evden. Hatta adam isterse çarşaf da göstermez. Hiç kanamayan kızlar var, o zaman çarşaf da olamıyor. Öyle bir şey olursa ne yapacaksınız. Bunları konuşmalısın.

Tanidilklarim diyor en azindan gördün görmeden gerdek gecesinde ilk defa görüsen var. Abartma diyorlar
Bu zamanda, 29 yaşında koca kadının bu kadar cahil olması bana pek inandırıcı gelmedi. Elinizin altında internet var. Herkes böyle evleniyor mu sanıyorsunuz gerçekten?Çevrenizde de mi normal insan yok? Ya da ne bileyim hiç mi dizi film izlemiyorsunuz?

Tanistirildik, yani araci ile kendi beni istedi .. peki yeni evli olunca nden yanliz kalinsin ? Misafir gelir diye mi

Carsaf koyacaklar ama görmek icin mi biliyorum

Dalga degil.gerçekten bilmiyorum. Bu Konu lAr önümde acilsa bile Ben Ortami terk ediyordum ayip diye. Ilk geceyi gelince kimse dögruyu demiyor bitek rahat olmasiniz diyorlar onu anlamiyprum yani odada kendimmiz olacaz
Afedersiniz nolur kusura bakmayın ama bir çeşit zeka geriliğiniz mi var? Gerçekten hakaret amacıyla sormuyorum.

Korkma güzel şeyleri düşün bol bol dua et evliliğim güzel olsun diye, müstakbel eşinle konuş hemen çocuk istiyonmu filan, evlendikten sonra hemen yaklaştırma 1 hafta 10 gün , bir birimizi tanıyalım alışalım de , hakkında hayırlısı olsun İnşallah mutlu olursun

X