Düğün öncesi gelin makyajı için provaya gidilmeli mi?

patlakmisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
112
0
46
İstanbul
ben gitmek istedim....80 tl istedi güzellik merkezi.kimseye güvenemiyorum neresi iyi yapar hangi yer kötüdür....siz gittniz mi önceden yararı oldumu?bana çok pahalı geldi...:çok üzgünüm:

saç için gidildiğini biliyorum da makyajı ilk kez duyuyorum..şayet varsada o kadar masraf normladir çok lüks geldi bana..öncelikle istanbul da nerdesin ki?? net bir yer söylemek için bunu bilmek lazım..

işte olay da o zaten boshayallersmile
ben bilmediğim yere gitmem kii...80 çok afaki geldi bana..ama dediğin gibi güzellik uzmanı profesyonel biriyse 80 normal duruyor..zira ben pendik te oldukça iyi bilinen bir yere gidiyorum sürekli,bu konuda tecrübeliler ve gerçekten iyi yapıyorlar..orda profesyonel makyak 50 TL..

canım düğün günü olsa acımam...önceden bi deneme olsun diye hem arkadaşımın düğününe gidicektim onun için yaptırıyım dedim kadına 80 diyo:(

Bence gerek yok..zaten prova yapsanda tamamen aynısı hıcbızaman olmaz..sen az cok bılırsın ne ıstedıgını sana neyın yakısıp yakısmadıgını..ayrıca o gun makyajın yapılırken begenmedıgın bısey oldugunda begenmedım deyıp rengını veya eksık fazla herneyse degısır..ınsan dugunden once cok takıyo kafasına ama ınan o gun kendılıgınden gelısır hersey..ayrıca kuafore gıderken o gun mutlaka yanına zevkıne guvendıgın bırını al ve gıt.. O kısı sana sen kararsız kaldıgın an yardımcı olur moral olur! Bence en mantıklısı bu

SONUCTA HADI YAPTIK BITTI DEYIP GONDERECEK DEGILLER SENI..BI MUSTERI OLARAK BEGENMEME HAKKIN HERZAMAN VAR AYRICA GELINSIN O GUN BIRAZCIK KAPRISLI OL CANIM O GUN NE VAR zemuszemus

İçerik nedeniyle konu taşınmıştır.
Bana kalırsa o gün ne kadar rahat olursanız o kadar güzel olacaksınız,
Kuaföre gidip deneme yaptırabilirsiniz, en azından ne renklerin yakışacağı konusunda ön araştırma yapmış olursunuz yerimseniben

ben düğünden önce gittim anlaştım ,zaten 10 yıllık kuaförümdü ,ama hiç makyaj yaptırmamıştım oraya ,hiç lüzum olmamıştı yani ,kendim yaparım çünkü..
neyse kına ve düğün için paket program anlaştım ,ağda,manikür ,pedikür ,saç ,makyaj ve yanımda 3 kişi ,kınada zaten belli oldu nasıl makyaj yaptığı ,süper olmuştu ve düğün için hiç telaş yapmadım doğal olarak ,güvendim çünkü ,düğün günü de sadece Iliner ini beğenmedim ,sildirdim tüm göz makyajımı ,yeniden yaptırdım ,yani telaşa ve provaya lüzum yok ,o gün beğenmediğini sildirirsin ,ayrıca özellikle kullandığın pudran ,fondötenin veya rujun filan varsa yanında götür,belki onlardan kullandırırsın ,çünki ben loreal true match fondötenden başka kullanmam ,onuda götürmüştüm ..

80 tl çokmuş
ben gittim provaya makyaj için.
ama bizim müşteriydi zaten prova için almadı ücret

kına ve düğün makyajına toplamda 100 tl vermiştim:)

Bence gidilmeli ben zaten far falan sevmiyorum.Naturel tonlar tercihim.O zamanda böyle olur herhalde.

Yaptıgı ıs konusunda bır fıkrınız varsa provaya gerek yok
Ama hıc bılmedıgınız bır yerse sadece goz makyajının provası yapılabılır bence
Ama prova ıcın ben 80TL vermem
Olma5ı begenmezsenız sıldırıp bastan yaptırırsınız
O gun sızın en ozel gununuz ve sız ordan mutlu cıkmalısınız

Yaptıgı ıs konusunda bır fıkrınız varsa provaya gerek yok
Ama hıc bılmedıgınız bır yerse sadece goz makyajının provası yapılabılır bence
Ama prova ıcın ben 80TL vermem
Olma5ı begenmezsenız sıldırıp bastan yaptırırsınız
O gun sızın en ozel gununuz ve sız ordan mutlu cıkmalısınız

yaaa adı üstünde provaaaaa onadamı para veriliyor ilk kes duyuyorummm..hemmm o an yaptıgı modelin yada makyajın aynısını tuturması düğün zamanı zorrr..onun için prova gereksiz bence..düğün zamanı en güzleini yaptırırsın bide bildigin kuaföre gitmek şart:)

Posetcay bende ılk defa duydum ama porselen makyajın provasıysa para alabır hakklı olarak

valla cnmmmmmm provaya para verilmiyor ha şöle yapabilirlerrr..normalde makyaj 100 tl ise deisnki makyajımız 180 tl provada var içinde ozman insanınn zoruna gitmes..sonradan çıkan paralar çok sinir ediyo..ben gelinligimi kiralarken saç makyaj gelin çiçegi tacı falan bedava dedi..neyse anlaştık herşey bitti para işi falanda..sonra o bedava dedikleri şeyler paralı olduuuu bende sinir oldum gittim kendi kuaförüme yaptırdımm en güzel takıları aldım..bu insanlar nerden nsl para alcaklarını şaşırmışlar:)

Back