- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
- Konu Sahibi Deli_zambak
-
200 300 hadi olsun 500 tl lik bir masraf çok mu sıkıntı oluyor bana saçma geldi. Ama tabi her yörenin adeti farklı.kiz tarafinin musafirleri icin erkek tarafi otobus tutmamali ben be kadar zebgin olursam olayim bundan hoslanmam
Kiz Arkadasimin dugunu kirsehirde oldu kendisi izmirde oturuyo. Kiz tarafi icin otobusu erkek tarafi tutmadi kizin annesi odedi (babasi kucukken olmus)
Cok rahatsiz edici birsey aslinda ama arkadasimin ailesi sorun etmedi
Ben olsam hic olmazsa yari yariya olsun isterdim heralde
Yada kinayi kendi memlekinde yaparken gelinliginide giysin. Kuzenim oyle yapacak
Haklısınız da o çok fazla yoğun bu aralar benden rica etti ben de kırmadım ara ara kk'den bahsettiğim için. Çok adet falan da bilmez bohça işleri falan da çok cok uzak onaArkadasiniz kendisi konu acsaydi keske, bir uyelik almak cok zor olmamali, boyle kuzen, arkadas, komsu vs icin acilan konularda kendimi havaya dedikodu yapiyor gibi hissediyorum.
Kiz bende karadenizliyim bizimkilerde oyle ama eskide kaldi ben istemem odemelerini. Kendim oderim yine odetmem. Minnet edermis gibiBizim yörenin adetine göre (karadeniz) erkek tarafi tutar.
Düğünü erkek tarafi yapar bizde. Her masrafi karşılarlar.
Haklısınız sanırım minnet etmmemek lazım ama onun maddi açıdan ne durumda olduğunu bilmiyorum suan.Kiz bende karadenizliyim bizimkilerde oyle ama eskide kaldi ben istemem odemelerini. Kendim oderim yine odetmem. Minnet edermis gibilafini etseler uzulurum
Kiz bende karadenizliyim bizimkilerde oyle ama eskide kaldi ben istemem odemelerini. Kendim oderim yine odetmem. Minnet edermis gibilafini etseler uzulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?