• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Düğün öncesi bakım

altinapa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
151
0
96
İstanbul
Bununla ilgili bir forum yada altbaşlık yok. Yeni bir forum nasıl açılır bilmiyorum ben de konu olarak gireyim dedim.

2010 gelinleri düğün öncesi ne gibi bakımlar yaptırmayı düşünüyorsunuz önerilerimizi paylaşalım lütfen ?

Kastettiğim güzellik merkezlerinin gelin paketleri falan oluyor. Cilt bakımı vücut bakımı içeren. Yaptırtan ya da yaptırtmayı düşünen var mı? nerede yaptırdığınızı paylaşırsanız hepimize fikir olur

Güzellik merkezine değil ama hamam'a gidip ölü deriden kurtulmayı düşünüyorum. Güzellik merkezlerinde uygulanan şeyleri pek beğenmiyorum. Zaten yeterince evde buna benzer spa ,kür vs var.. ama ölü deriden kurtulmak yeni bir cilt ile pırıl olmak önemli diye düşünüyorum...

Evet ben de gelin hamamı gibi birşey istiyorum aslında 5-6 arkadaşımla. Düğüne yakın stresten cildimin pek hoş olmayacağını düşündüğüm için ne bileyim şöyle stresten toksinlerden arındıran birşeyler yapmak lazım

benimde düğünüm hazranda kızlar bende önce düğüne yakın hamamma gitmek istiyorum ölü deriyi atıcam. sonra bi güzellik merkezine gidip yüz temizliği yaptırmak istiyorum nede olsa evde siyah noktalrı sıkmak yada farklı şeyler yapmak pek işe yaramıyo güzelllik merkezinde yaptıracagım peelingten sonra cildime dikkat etmeyi düşünüyorum düğüne kadar. sonra mayıs ayı güneşte var ben eskişehirdeyim şöle afyon taraflarına aydın termal diye bi yer var oraya güü birlik gidip güneşlenmek ve biraz bronzluk kazanmak istiyorum.sizinde şehrinizde versa otel vesayire böle güneşlenebileceginiz bi yer bronz tenle daha farklı olursunuz düğün günü.ben sadece bayanların gittigi yer oldugu için afyon aydın termale gidicem.ama her şehirde mutlaka vardır diye düşünüyorum havuzlar.benim güzellik öenrilerim bu kadar kızlar:)

hamam bencede ii fikir yani güzellik merkezine gidip farklı ürünlerle uğraşana kadar hamamı tercih ederim

beni iş arkadaşlarım götürmüşlerdi ohhh sıcak su gırgır şamata hiç bi güzellik merkezine değişmem ayrıca şimdi hatıra kaldı kesinlikle tavsiye ederim..

Back