• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügün olmadan evlilik?

Sifir0

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
52
12
8
33
Selam kiular yaza Dogru Evleniyorum Inshallah.
Ve ben dügün yapmak istemiyorum aslinda cünkü herkesin önünde oynayan halay crken biri degilim daha dogrudu oynamayi sevmiyorum ve bu yüzden kendi dügünümde zevk almam diye düsünüyorum ve sadece nikah ve kücük bi kutlama düsünüyorum ve nisanlim da buna onayladi o da benin gibi düsünüyor ama sorun Annem o böyle birseyi kesinlikle kabul etmiyor yine anneme dedim kinayi sen istedigin gibi yap..ama ben sade nikah istiyorum..ama annem tutturfu kendini ucuz mu görüyoesun öyle seymi olur millez laf eder.. ben annemi nasil ikna edebilirim cünkü kesinlikle dügün istiyor..siz nasil yapdiniz? Dügüna okadar masraf vercegime o parayi ya balayina yada evine veririm düsündüm dügünsüz evlilik olut mu? Veya sade nikah olurmu? Böyle evlenenler oldu mu yoksa gerxrkden millet bi kizi bu durumda kücük mu görüyor ?

İkinizin de ilk evliliği mi olacak bu, yoksa ikinci evlilik mi ? Neden düğün istemiyorsunuz .Eğer öyleyse düğün yapın bence bir kere oluyor sonuçta olmuşken tam olsun ben böyle düşünüyorum

Ben yıllardır düğün yapmayacağım diyorum, ikna edebildim sonunda. Sırada kına gecesinden vazgeçirmek var. :KK53:

kayınvaliden annen tüm akrabalarının maalesef klasik nefret ettiğim sözüdür dul avrat gibi mi evlenceksin maalesef insanlar bu konuda düz mantık anlatamıyorsun bende çok karşı çıktım olmadı en son kır düğünü yaptım modern pop müzikli kemanlı açık alan misss onla yırttım tavsiyem odur kır düğünü pop müzik

Nasil ikna ettiniz ?
İstemediğimi sürekli söyleyerek. Kız kardeşimin düğün zamanı şimdi ne istiyorsan yap bende düğün vs olmayacak haberin olsun deyip durdum. Başta kızdı, zamanla alıştı. Nişanlı bile değilim ama düğün mevzuunu hallettim. :rapci:

İkinizin de ilk evliliği mi olacak bu, yoksa ikinci evlilik mi ? Neden düğün istemiyorsunuz .Eğer öyleyse düğün yapın bence bir kere oluyor sonuçta olmuşken tam olsun ben böyle düşünüyorum

Evwt ilk evliligimiz ben dügünleri hic sevmezdim ve evlendigimde sade nikaj yapmak istiyordum hep.. cünkü ben öyle ortada dans etmek oynamayi sevmiyorum sade olsun tek en samimi aileler olsun ben öyle hep istedim

Selam kiular yaza Dogru Evleniyorum Inshallah.
Ve ben dügün yapmak istemiyorum aslinda cünkü herkesin önünde oynayan halay crken biri degilim daha dogrudu oynamayi sevmiyorum ve bu yüzden kendi dügünümde zevk almam diye düsünüyorum ve sadece nikah ve kücük bi kutlama düsünüyorum ve nisanlim da buna onayladi o da benin gibi düsünüyor ama sorun Annem o böyle birseyi kesinlikle kabul etmiyor yine anneme dedim kinayi sen istedigin gibi yap..ama ben sade nikah istiyorum..ama annem tutturfu kendini ucuz mu görüyoesun öyle seymi olur millez laf eder.. ben annemi nasil ikna edebilirim cünkü kesinlikle dügün istiyor..siz nasil yapdiniz? Dügüna okadar masraf vercegime o parayi ya balayina yada evine veririm düsündüm dügünsüz evlilik olut mu? Veya sade nikah olurmu? Böyle evlenenler oldu mu yoksa gerxrkden millet bi kizi bu durumda kücük mu görüyor ?
Ben de düğün istememiştim eşim de istemedi ama iki tarafında ailesi çok istedi biz hiç istemezken ayrı şehirlerde olduğumuz için iki farklı şehirde de düğün yaptık :halay:halay oyun her neyse hiç bilmezken ve oynamayı sevmezken oynadım da halay da çektim gelin çiçeği atarken yalnız dans da ettim dedim incelediği yerden kopsun amaaaan:halay::KK53:

Ben ve nişanlım asla düğün istemiyoruz ikimizinde ilk evliliği olacak. Bunun yanında onun ailesi ve benim ailemde düğün istemiyor. Biz kına gecesi yapacağız hatta belki onu da gelin hamamı şeklinde yaparım. Ertesi güne dış çekim ve nikah olacak. Hep birlikte yemeğe gidilir mi orasına karar vermedik. Bence annen illa düğün diyorsa masrafları siz karşılayın deyin kabul etmezse yapma

Back