- 26 Eylül 2018
- 760
- 2.118
- 34
ocak mı ?Konuyu takipteyim
29 ocakta düğünüm var ben korkuyorum düğünüme kimse gelmez diye
Kuzenimin kizinin Mayıs sonunda düğünü vardı...önden evi de tutup döşemeye de başlamışlardı ...ev kiraları dört binin üstünde..şimdi düğün belirsiz bir tarihe iptal oldu ,eşyaları yerleşmiş dayanmış döşenmiş evin kirasını ödüyorlar
İnsanları şimdi salgın olduğu halde evde tutamıyorlar temmuzda agustosta salgın geçerse yasak kalkarsa neden düğün olmasın ben anlamadım.gelen olmaz falan denilmiş de salgın yoksa bal gibi de gelen olur. Bence, temmuz ağustosta düğünü olanlar mayıs sonunu beklesinler o zamanki duruma göre erteleme işine bakarlar.haziran başında arkadaşımın düğünü var henüz ertelemedi mayısı bekliyor. uzmanlar haziranda hayatın normalleşeceğini sonbaharda tekrar salgın oluşabileceğini söylüyorlar. İnşallah tez günde hemen biter.
Bilemiyorum su an için düğünü belirsiz bir tarihe ertelediklerini duyurdular ...nikah kiyilio aynı eve geçip bellirsiz süre bir arada yaşarlarsa sonrasında kutlama yapmak garip geliyor.Nikah yapsınlar , mis Gibi sessiz sedasız olmaz ?
Bu durumlar bitince bir kutlama yaparlar.
Bekletmek gereksiz bence.
Yasak kalkarsa salgın bitmişse ben giderim.Ben gitmem, yakınlarımı da göndermem. Bu sene düğün dernek, parti, konser, oyun, sinema vs. her türlü toplu etkinlik bitmiştir bizim için. Maksimum gideceğim yer piknik, orman, sahil, belki küçük bahçeli restoranlar. Yasaklar kalksa dahi...
Bu görüşe asla katılmıyorum, herkes düğünü olsun ister, hepimizin hayalleri vardı, bir güne anlamlar sığdırdık, hayaller kurduk.Insanlar cani ile ugrasiyor tum dunyada bizimkiler dugun derdinde