Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir dr eğer bir insan saf degilse temmuz agustosa geçerde tatile giderim diye düşünmesin bu durum 1-2sene sürer dedi bir başka drda bu virüsten sonra insanların yaşam tarzı değişecek konsermiş maçmış kalabalık bir yerde olma durumu kalmıcak dedi bu düşüncelerden yola çıkarsak iki üç yakınla hemen nikah kıyılıp evlenmek şu an mantıklı ama yok illede dügün ben beklerim acelemmi var denilirse ne zaman geçeceği meçhul bir durumda beklemeye devamarkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi
bu sene hem kardesimin hemde kuzenlerimizn bu tarihlerde dügünü var iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldık
bu ille bence bi kac ayda gitmicek gibi
farzedelim temmuzda bitti millet dügüne bile gelmez diye düsünüyorum sahsen ben cok yakınım olmada gitmem bile
yani aranızda nisanını dügününü iptal eden varmı kardesim cok kararsız oda okucak ona göre yorum yazın lütfen :)))
Sonbahar mı ilkbahar mı?Hazirandan sonra yavaş yavaş sokağa çıksak da toplu organizasyonların ancak gelecek bahar başlayabileceğini okudum ben güvendiğim bir enfeksiyon profundan. Yani bu yaz düğün nişan muhtemelen yasaklı olacak, yasaklı olmasa dahi aklı başında insanlar katılmayacak. Ben katılmazdım kesinlikle.
İlkbahar. Yaz ortası gerileme ama ağustos eylül gibi tekrar bir dalga bekleniyor. Aşının piyasaya sürülmesi ocak, hayatın normale dönmesi mart nisan.Sonbahar mı ilkbahar mı?
Aynen bizimkilerde düğünsüz istemez kardesim evlensin bakalim 1 ay daha beklicez ona gore temmuzi iptal edicez bizde ilk haftasi çünküKuzenim ve ailesi için kızlarının düğününü görmek önemli, o yüzden bekleyeceklerini düşünüyorum çünkü bu dönem yapılacak nikah da çok sönük ,toplanmasiz olacaktır tabi yine de ilerleyen günlerde daha bir netleşir ne yapacaklari ..su an için belirsiz tarihe ertelendiğini duyurdular
Ooo mayıs cok erken ya ben sahsen mayista en yakin arkadssimda dugunu olsa gitmem yani bence yaz arkadasina iptal etsin27 ağustosta düğünüm var. İptal etmek içinacele etmiyoruz ama olsa bile zaten çok katılım olacağını da düşünmüyoruz. Mayısta düğünü olan arkadaşım var davetiyeleri de hazır, gelişmeleri bekliyorlar ama kolay kolay da geçeceği yok bu durumun. Kontrollü salınım olsa da millet yine tedirgin olacaktır.
Ooo mayıs cok erken ya ben sahsen mayista en yakin arkadssimda dugunu olsa gitmem yani bence yaz arkadasina iptal etsin
Nikâh yapsın yeter . Düğünü bence boşversin.Kuzenimin kizinin Mayıs sonunda düğünü vardı...önden evi de tutup döşemeye de başlamışlardı ...ev kiraları dört binin üstünde..şimdi düğün belirsiz bir tarihe iptal oldu ,eşyaları yerleşmiş dayanmış döşenmiş evin kirasını ödüyorlar
arkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi
bu sene hem kardesimin hemde kuzenlerimizn bu tarihlerde dügünü var iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldık
farzedelim temmuzda bitti millet dügüne bile gelmez diye düsünüyorum sahsen ben cok yakınım olmada gitmem bile
yani aranızda nisanını dügününü iptal eden varmı kardesim cok kararsız oda okucak ona göre yorum yazın lütfen :)))
Benim arkadaşım dışarda yaptı düğününü düğün salonları iptal olduğu için ama ben gitmedim virüsten dolayıarkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi
Bence ertelemeli kesinlikle bu yazı geçtim sonbahar bile zor gozukuyorarkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi