dügün nişan iptal eden var mı

Kontrole altına rahat alınır ama bitmesi için ilaç ya da aşı bulunmalı
Ki kontrol altına alınsa bile ufak tedbirler devam eder mesela toplu bir şeyler yapmamak gibi
Çünkü aşı ya da ilaç bulunmadıkça yeni gelen dalgalar olabilir

arkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi
bu sene hem kardesimin hemde kuzenlerimizn bu tarihlerde dügünü var iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldık
bu ille bence bi kac ayda gitmicek gibi
farzedelim temmuzda bitti millet dügüne bile gelmez diye düsünüyorum sahsen ben cok yakınım olmada gitmem bile

yani aranızda nisanını dügününü iptal eden varmı kardesim cok kararsız oda okucak ona göre yorum yazın lütfen :)))
bir dr eğer bir insan saf degilse temmuz agustosa geçerde tatile giderim diye düşünmesin bu durum 1-2sene sürer dedi bir başka drda bu virüsten sonra insanların yaşam tarzı değişecek konsermiş maçmış kalabalık bir yerde olma durumu kalmıcak dedi bu düşüncelerden yola çıkarsak iki üç yakınla hemen nikah kıyılıp evlenmek şu an mantıklı ama yok illede dügün ben beklerim acelemmi var denilirse ne zaman geçeceği meçhul bir durumda beklemeye devam

Hazirandan sonra yavaş yavaş sokağa çıksak da toplu organizasyonların ancak gelecek bahar başlayabileceğini okudum ben güvendiğim bir enfeksiyon profundan. Yani bu yaz düğün nişan muhtemelen yasaklı olacak, yasaklı olmasa dahi aklı başında insanlar katılmayacak. Ben katılmazdım kesinlikle.
Sonbahar mı ilkbahar mı?

Kuzenimin düğünü vardi nisaninin 5 inde ama düğün salonlari iptal oldu diye nikahi kiyilinca evlerine gitmisler dayali doseli ev bosa kira vermeyelim diye bu sekilde yapmislar herkesin kendi bileceği is sonucta ne zman gideceği belli degil virüsün

Kuzenim ve ailesi için kızlarının düğününü görmek önemli, o yüzden bekleyeceklerini düşünüyorum çünkü bu dönem yapılacak nikah da çok sönük ,toplanmasiz olacaktır tabi yine de ilerleyen günlerde daha bir netleşir ne yapacaklari ..su an için belirsiz tarihe ertelendiğini duyurdular
Aynen bizimkilerde düğünsüz istemez kardesim evlensin bakalim 1 ay daha beklicez ona gore temmuzi iptal edicez bizde ilk haftasi çünkü

27 ağustosta düğünüm var. İptal etmek içinacele etmiyoruz ama olsa bile zaten çok katılım olacağını da düşünmüyoruz. Mayısta düğünü olan arkadaşım var davetiyeleri de hazır, gelişmeleri bekliyorlar ama kolay kolay da geçeceği yok bu durumun. Kontrollü salınım olsa da millet yine tedirgin olacaktır.
Ooo mayıs cok erken ya ben sahsen mayista en yakin arkadssimda dugunu olsa gitmem yani bence yaz arkadasina iptal etsin

Kuzenimin kizinin Mayıs sonunda düğünü vardı...önden evi de tutup döşemeye de başlamışlardı ...ev kiraları dört binin üstünde..şimdi düğün belirsiz bir tarihe iptal oldu ,eşyaları yerleşmiş dayanmış döşenmiş evin kirasını ödüyorlar 😔
Nikâh yapsın yeter . Düğünü bence boşversin.

bu sene hem kardesimin hemde kuzenlerimizn bu tarihlerde dügünü var iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldık
farzedelim temmuzda bitti millet dügüne bile gelmez diye düsünüyorum sahsen ben cok yakınım olmada gitmem bile

yani aranızda nisanını dügününü iptal eden varmı kardesim cok kararsız oda okucak ona göre yorum yazın lütfen :)))

Kardeşimin düğününü erteledik biz. Önce sağlık

Benim arkadaşım dışarda yaptı düğününü düğün salonları iptal olduğu için ama ben gitmedim virüsten dolayı

Benim düğünüm temmuz da ne yapacağız bilmiyorum. Hiç kimse erteleme mevzusunu açmadı bende tedirginim açıkçası ne olur kestiremiyorum

Temmuz ağustos veya daha ileri bir tarihte olan en yakınımın düğününe bile maske ve tulumla 10 dakikalığına uğrardım. Bence bu hiçbir toplu organizasyon yapılmamalı.

Bence ertelemeli kesinlikle bu yazı geçtim sonbahar bile zor gozukuyor

Salgın bitse de hastalık hep var olacak.
Toplu organizasyonlar ancak seneye olur...

Bence yasak olmalı kişilerin insiyatifine kalmamalı bu. Yapılmamalı yapilsada kimse gitmemeli böyle bi düğünde kimse istmeez bence o kadar mekan tut para ver kimse gelmesin Mayıs'ta akrabanın düğünü var hala yapıp yapmamada kararsızlar kim takar kuralı kaideyi adam hala düğün derdinde bu yaz kimsenin düğününe gitmem yapanda buyursun yapsın.

X