- 5 Mart 2020
- 176
- 167
- 30
Keşke olsaa. İnsanlar bu psikolojide çok zor ders çalışıyor. Bi kaç hafta çok az oldu ya KPSS içinBence olmaz o tarihlerde
KPSS ler bile Eylül’e ertelendi ama açıkçası bir erteleme daha olur mu bilmiyorum.
Yani bu yazdan geçti artık.
Temmuzdaki sınav Eylül’e ertelendiKeşke olsaa. İnsanlar bu psikolojide çok zor ders çalışıyor. Bi kaç hafta çok az oldu ya KPSS için
Yasak kalkarsa salgın bitmişse ben giderim.
Yasa
Önlisans için dedim benTemmuzdaki sınav Eylül’e ertelendi
Nerdeymiş o ev anamnezKuzenimin kizinin Mayıs sonunda düğünü vardı...önden evi de tutup döşemeye de başlamışlardı ...ev kiraları dört binin üstünde..şimdi düğün belirsiz bir tarihe iptal oldu ,eşyaları yerleşmiş dayanmış döşenmiş evin kirasını ödüyorlar
İstanbul canımNerdeymiş o ev anamnez
Hic birsey hazır değilse hiç o yola girme ...herşey yoluna girince evlenirsin .Temmuzun sonunda düğünüm vardı ne olacak bilmiyoruz. Bizde ev gelinlik esyalar falan hic bisey hazir değil zaten. Cok zor görünüyor ama 1 yıl daha beklemek istemiyorum. Yazın nikah kıyıp daha sonra düğün yapmayı düşünüyorum ama saçma mı olur bilmiyorum
Nikahla evlenip geçecekseniz amenna. Ama bir sene sonra evlenip düğün yapmak yerine bir sene beklemek çok daha makul.Temmuzun sonunda düğünüm vardı ne olacak bilmiyoruz. Bizde ev gelinlik esyalar falan hic bisey hazir değil zaten. Cok zor görünüyor ama 1 yıl daha beklemek istemiyorum. Yazın nikah kıyıp daha sonra düğün yapmayı düşünüyorum ama saçma mı olur bilmiyorum
Üzüntünüzü yanlis yere yonlendiriyorsunuz diyorum ben de.Koy yanar deli sacini tararmış..italyaya bakin ya da abd new york bizim de kisa sure icin de onlar gibi olmayacagimizi nereden biliyor sunuz? Gerci siz de haklisiniz,ilkokuldan itibaren beyaz gelinlik! hayali kurmussunuz,sizin de isiniz zor
Normal şartlarda saçma algılanabilir. Fakat mevcut (normal olmayan) şartlarda bence makul bir çözüm.Temmuzun sonunda düğünüm vardı ne olacak bilmiyoruz. Bizde ev gelinlik esyalar falan hic bisey hazir değil zaten. Cok zor görünüyor ama 1 yıl daha beklemek istemiyorum. Yazın nikah kıyıp daha sonra düğün yapmayı düşünüyorum ama saçma mı olur bilmiyorum
O nasil evmiş öle rezidans falan heralde..4binlik ev tutan zaten durumu iyidir ödesin dursun kirasını bakalımKuzenimin kizinin Mayıs sonunda düğünü vardı...önden evi de tutup döşemeye de başlamışlardı ...ev kiraları dört binin üstünde..şimdi düğün belirsiz bir tarihe iptal oldu ,eşyaları yerleşmiş dayanmış döşenmiş evin kirasını ödüyorlar