dügün nişan iptal eden var mı

Kontrole altına rahat alınır ama bitmesi için ilaç ya da aşı bulunmalı
Ki kontrol altına alınsa bile ufak tedbirler devam eder mesela toplu bir şeyler yapmamak gibi
Çünkü aşı ya da ilaç bulunmadıkça yeni gelen dalgalar olabilir

bir dr eğer bir insan saf degilse temmuz agustosa geçerde tatile giderim diye düşünmesin bu durum 1-2sene sürer dedi bir başka drda bu virüsten sonra insanların yaşam tarzı değişecek konsermiş maçmış kalabalık bir yerde olma durumu kalmıcak dedi bu düşüncelerden yola çıkarsak iki üç yakınla hemen nikah kıyılıp evlenmek şu an mantıklı ama yok illede dügün ben beklerim acelemmi var denilirse ne zaman geçeceği meçhul bir durumda beklemeye devam

Sonbahar mı ilkbahar mı?

Kuzenimin düğünü vardi nisaninin 5 inde ama düğün salonlari iptal oldu diye nikahi kiyilinca evlerine gitmisler dayali doseli ev bosa kira vermeyelim diye bu sekilde yapmislar herkesin kendi bileceği is sonucta ne zman gideceği belli degil virüsün

Aynen bizimkilerde düğünsüz istemez kardesim evlensin bakalim 1 ay daha beklicez ona gore temmuzi iptal edicez bizde ilk haftasi çünkü

Ooo mayıs cok erken ya ben sahsen mayista en yakin arkadssimda dugunu olsa gitmem yani bence yaz arkadasina iptal etsin

Nikâh yapsın yeter . Düğünü bence boşversin.

Kardeşimin düğününü erteledik biz. Önce sağlık

Benim arkadaşım dışarda yaptı düğününü düğün salonları iptal olduğu için ama ben gitmedim virüsten dolayı

Benim düğünüm temmuz da ne yapacağız bilmiyorum. Hiç kimse erteleme mevzusunu açmadı bende tedirginim açıkçası ne olur kestiremiyorum

Temmuz ağustos veya daha ileri bir tarihte olan en yakınımın düğününe bile maske ve tulumla 10 dakikalığına uğrardım. Bence bu hiçbir toplu organizasyon yapılmamalı.

Bence ertelemeli kesinlikle bu yazı geçtim sonbahar bile zor gozukuyor

Salgın bitse de hastalık hep var olacak.
Toplu organizasyonlar ancak seneye olur...

Bence yasak olmalı kişilerin insiyatifine kalmamalı bu. Yapılmamalı yapilsada kimse gitmemeli böyle bi düğünde kimse istmeez bence o kadar mekan tut para ver kimse gelmesin Mayıs'ta akrabanın düğünü var hala yapıp yapmamada kararsızlar kim takar kuralı kaideyi adam hala düğün derdinde bu yaz kimsenin düğününe gitmem yapanda buyursun yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…