Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyelim Haziran'da bitti toplu alanları hemen acmazlar dügün salonları gibi.kaldı ki insanlar yazın toplu kalabalık yerlere girmez şahsen ben kardesm degilse en yakınım degilse gitmem kalabalık yerlere.bu sebeple bu yaz dügün yapmak mantıksızarkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi
bu sene hem kardesimin hemde kuzenlerimizn bu tarihlerde dügünü var iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldık
bu ille bence bi kac ayda gitmicek gibi
farzedelim temmuzda bitti millet dügüne bile gelmez diye düsünüyorum sahsen ben cok yakınım olmada gitmem bile
yani aranızda nisanını dügününü iptal eden varmı kardesim cok kararsız oda okucak ona göre yorum yazın lütfen :)))
Ay nikah yapıp evlenseler ya bunlar ben taa burdan üzüldüm durumlarına 4 bin kira nedir :)Kuzenimin kizinin Mayıs sonunda düğünü vardı...önden evi de tutup döşemeye de başlamışlardı ...ev kiraları dört binin üstünde..şimdi düğün belirsiz bir tarihe iptal oldu ,eşyaları yerleşmiş dayanmış döşenmiş evin kirasını ödüyorlar
Benim 21 haziranda nikahım, 28 haziranda da düğünüm var. Tatilimiz falan her şey aylar öncesinden ayarlanmıştı. Şuan iptal etmedik bir umut bekliyoruz.arkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi
bu sene hem kardesimin hemde kuzenlerimizn bu tarihlerde dügünü var iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldık
farzedelim temmuzda bitti millet dügüne bile gelmez diye düsünüyorum sahsen ben cok yakınım olmada gitmem bile
yani aranızda nisanını dügününü iptal eden varmı kardesim cok kararsız oda okucak ona göre yorum yazın lütfen :)))
Kuzenim ve ailesi için kızlarının düğününü görmek önemli, o yüzden bekleyeceklerini düşünüyorum çünkü bu dönem yapılacak nikah da çok sönük ,toplanmasiz olacaktır tabi yine de ilerleyen günlerde daha bir netleşir ne yapacaklari ..su an için belirsiz tarihe ertelendiğini duyurdularAy nikah yapıp evlenseler ya bunlar ben taa burdan üzüldüm durumlarına 4 bin kira nedir :)
Arkadaşımın eylülde düğünü var salondan aradılar iptal edecek misiniz beklicek misiniz diye şimdilik bekliyo ama iptal olur büyük ihtimal.arkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi