dügün nişan iptal eden var mı

Bence de ortalık durulsa bile bir süre toplu organizasyonlar iptal edilecek yeni bir düzen geliyor ülkeye

Limoncu nasılsın iş bulabildin mi hayat nasıl çoktandır gelmiyordun buraya hayat nasıl evlilik vs

Temmuzdakiler beklemede şuan. Nisanda düğün vardı iptal oldu. Yaz aylarındaki düğünlere ben gitmeyeceğim. Ailem de gitmeyecek. Çünkü kendimizi tehlikeye atamayız diye düşünüyorum

Benim mayısta düğünüm ağustosa ertelicem . Kimse gelmezse gelmesin en yakınlarımızla kendimiz eğleniriz diye düşünüyoruz .

arkadaslar siz ne düsünüyosunuz temmuz agustoz icin bu korona gecermi
bu sene hem kardesimin hemde kuzenlerimizn bu tarihlerde dügünü var iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldık
bu ille bence bi kac ayda gitmicek gibi
farzedelim temmuzda bitti millet dügüne bile gelmez diye düsünüyorum sahsen ben cok yakınım olmada gitmem bile

yani aranızda nisanını dügününü iptal eden varmı kardesim cok kararsız oda okucak ona göre yorum yazın lütfen :)))
Diyelim Haziran'da bitti toplu alanları hemen acmazlar dügün salonları gibi.kaldı ki insanlar yazın toplu kalabalık yerlere girmez şahsen ben kardesm degilse en yakınım degilse gitmem kalabalık yerlere.bu sebeple bu yaz dügün yapmak mantıksız

ben olsam ertelerdim, sonuçta bu bir süreç. tedavisi bulunsa bile (inşallah) havadan yağmur olup yağmayacakki bıçak gibi kesilsin. o yüzden kimse gelmez , kendi adıma ben gitmem.

27 ağustosta düğünüm var. İptal etmek içinacele etmiyoruz ama olsa bile zaten çok katılım olacağını da düşünmüyoruz. Mayısta düğünü olan arkadaşım var davetiyeleri de hazır, gelişmeleri bekliyorlar ama kolay kolay da geçeceği yok bu durumun. Kontrollü salınım olsa da millet yine tedirgin olacaktır.

Kuzenimin kizinin Mayıs sonunda düğünü vardı...önden evi de tutup döşemeye de başlamışlardı ...ev kiraları dört binin üstünde..şimdi düğün belirsiz bir tarihe iptal oldu ,eşyaları yerleşmiş dayanmış döşenmiş evin kirasını ödüyorlar 😔
Ay nikah yapıp evlenseler ya bunlar ben taa burdan üzüldüm durumlarına 4 bin kira nedir :)

Abimin düğünü iptal ettik biz nisanın 11 12 si idi hatta iki gün falan vardı düğün olsaydı eğer ama önceden nikahları kıyılmıştı evleride hazırdı o yüzden onlar direk evlerine geçti bile evliler sonuçta düğün şart değil şanslarına bu olay çıktı yapacak bir şey yok kuzeniminde Eylül de düğünü yengemler bile düğün olmazsa bile alıp geliriz gelini diyorlar kimse erteleyelim havasında değil yani bu yaz düğünler kolay kolay olmaz saloncular bile tarih vermiyorlar belli değil diyerekten en iyisi nikah kıy geç eve

bu sene hem kardesimin hemde kuzenlerimizn bu tarihlerde dügünü var iptal edip etmemek konusunda kararsız kaldık
farzedelim temmuzda bitti millet dügüne bile gelmez diye düsünüyorum sahsen ben cok yakınım olmada gitmem bile

yani aranızda nisanını dügününü iptal eden varmı kardesim cok kararsız oda okucak ona göre yorum yazın lütfen :)))
Benim 21 haziranda nikahım, 28 haziranda da düğünüm var. Tatilimiz falan her şey aylar öncesinden ayarlanmıştı. Şuan iptal etmedik bir umut bekliyoruz.

Ay nikah yapıp evlenseler ya bunlar ben taa burdan üzüldüm durumlarına 4 bin kira nedir :)
Kuzenim ve ailesi için kızlarının düğününü görmek önemli, o yüzden bekleyeceklerini düşünüyorum çünkü bu dönem yapılacak nikah da çok sönük ,toplanmasiz olacaktır tabi yine de ilerleyen günlerde daha bir netleşir ne yapacaklari ..su an için belirsiz tarihe ertelendiğini duyurdular

Ben ağustos sonu nikahımı iptal ettim. Yurtdışı balayı turum iptal. Düğün zaten yapmayacaktım. Adam akıllı bir nikah olsun bari ne zaman düzelirse artık..

Arkadaşımın eylülde düğünü var salondan aradılar iptal edecek misiniz beklicek misiniz diye şimdilik bekliyo ama iptal olur büyük ihtimal.

X