dugun mekanı ve sahnesı :/

blackberry__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
674
0
0
Antalya
herkese merhaba cok buyuk bı dert degıl farkındayım ama.
düğün bölümünde hic yorum alamadım..

dugun mekanu secmenın zorlugu gun bulamamak heryerın dolu olması bılıyosunuzdur zaten :)
bızde dun gezmekten bı hal olarak, ıstedıgımız tarıh olmasada zar zor bı hafta sonu yer bulduk.:)
mekanın ulasımı otoparkı yerı konusunda sorun yok:)

Fakat bız 200-250 kişilik bi dugun dusunuyoruz.
baktıgımız yerın, ıkı bahcesi var birisi 800 kişilik digeri 300 kişilik.
Tabi bızım ıcın baktıgımız bahce daha uygun tabıki kişi sayısı olarak
800 kişik yeri 300 kişi fiyatına vermıyor tabıkı.

cumartesı bulamadık zaten pazar baktık.. ertesı gun ıs var ama yapıcak bısey yok :)
mekan genel olarak ıcıme sındı yerı konumu vs. her konuda ıcım rahat tek takıldıgım;

sahnesi cok buyuk degıl hatta kucuk ve masalara yakın,
yakın olması ıyı belkı ama boyut olarak cok kafama taktım bu bızım ıstedıgımız zamana bulabıldıgımız tek yer fıyatıda uygun sızde anlaşalımmı gec olmadan.
fıkırlerınız yazarmısınız sımdıden tesekkurler

sonra bide yer bulamamak var sahnesi çokta dert değil aslında,düğün ne zamanki:44:

aynen dedıgınız gıbı bıde bulamamak var kı burayıda zor bulduk tamamen sans eseri :)
sahnesi dert degıl mı dersınız. aslında 2 ay sonraydı ama yer konusu bazı aksılıklerden bakamamıstık 3 ay sonra nasipse :)

Son düzenleme:
benimde düğünüm 1 ay sonra mutluluklar dilerim keşke cumartesi bulma imkanınız olsaymış aslında ertesi gün açısından
bizim sahnemiz de orta derece büyüklükte tabiki önemli ama dert etmeye gerek yok sonuçta o gün en mutlu günümüz bunlarla sıkma canını

bende ıze mutluluklar dılerım :)zaten bu stresler cok fena ya :)
sorma tatlım ya o kadar cok yer gezdık zaten gec kalmısız. pazarada sukur ettık en azından ınsanlar ısten cıkıp gelmıcekler diye avutuyorum kendımı ya.. cumartesı hazıran temmuz eylul full her yerde..
ya gezdıgımız yerlerın kısı sayısına gore sahnelerı genelde boyleydı.
oyle demı ne yapayım eglenen her turlu eglenır..

Bizim bide 500 kişilik olucak sahnede tıkış tıkış olmasak bari sırayla oynatırız artık
Çok iyi anlıyorum canım çünkü bizde 2 hzirana bulabildik haziran olmasaydı taa ekimde vardı yer.
ee ekimdede napiyim kış düğününü ben
tabiki eğlenen her türlü eğlenir önemli olan sen ve eşinin eğlenmeniz

aslında tam sayıda veremıyosun ki gelcek dedıgın gelemeyebılıo gelmıcek olanlar gelebılıyorlar.
yanı kestıremıyoruz bızde tahmını olarak dusunduk.
sız yemeklı mı dusunuyosunuz?
tıkıs tıkıs olmazda alanın dar olmasıda hos olmuyo sankı ama valla yer bulamamaktan iyidir:)
bızde bulamadık aynen o gun bızım gunumuz eglenen eglensın.:)))

Evet canım yemekli olucak sizin?
nikahınızda düğündemi olucak peki:)

bızımde cnm.
buyuk ıhtımalle dugunde olmayacak.
zaten ertesı gun ıs var vakıt gecmesın :) onceden yapmayı dusunuyoruz sız?
gercı sızın daha az kalmıs. heyecan tavan yapmıstır.

bizim düğünde olucak canım nikah
çok heycanlıyım eveett..
bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…