kızlar 13 mayısda evleniyorum ama akşam yemek için bi mekan bulamadık isanbul da oturan arkadaşlar bildiğiniz yer varsa merkezi bi yerde fikirlerinizi bekliyorum...
canım ankara eryaman girişinde var biyer kına,düğün,düğün yemegi falan yapılıyor.çok hoş biyer bakmanı tavsiye ederim.kapalı ve açık alanıda mevcut yapay şelale falanda var tam aradığın biyer tahminimce:asigim:mutluluklarArkadaşlar meraba,
Allah izin verirse 20 Temmuz'da düğünüm var. Düğün yerini çoook önceden belirlemiştik zaten, aslında kınayı da orda yaparız diye düşünüyodum ama kapalı mekan olmasın, böyle açık havadar, kır gibi bi yerde olabilir yada kapalı ama otantik bi yerde.... :uhm:
Sorun şu ben böyle bi yer bilmiyorum ki Ankara'da. Belki sizlerin bildiği bi yerler vardır. Klasik bi kına gecesi olacak, müzik de canlı falan gerekmiyo, cd'ler hazırlıcam ben. Yardımcı olur musunuz lütfen
Bi de bazı kişiler düğünden 1 gece önce yap derken (hani havaya girmek açısından), bazısı da çok yorulursun daha önce yap diyo???? Sizce??
Teşekkür ederim. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?