hayır gerekmiyor ama polis yakını olursa extra indirim yapıolar kişibaşı 3-4 ytl gibi
kişi başı ücretleri ne kadar
menüleri nasıl ve müzik nasıl
bilgi verirsen sevinirim :icecream:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır gerekmiyor ama polis yakını olursa extra indirim yapıolar kişibaşı 3-4 ytl gibi
Büyükhanlı park otel çankayada 27 euro biraz pahalı evet ama çok güzel bi yer!sen havaşın karşısındaki Çağdaş gazeteciler derneğine bi bak 1000 kişilik bi bahçesi var hem fiyatı daha uygun yaparlar bence!tpao da bi yakınımız yok hafta içi olmasıda kötü ya senağlama
Napcaz bizistanbulda olsak birsürü yer var!
Ali baba saf bahçeye baktın mı
arkadşlar bende başka yere yazmıştım ama asıl konu burdaymış :) ya bursadayım ve nişan için mekan arıyorum sorduğumz bikaç kıytırık yerler çok fazla fiyat söledi o mekana o fiyat çüş dedirtti yani bana bu konuda yardım edebilecek birileri varmı şöle uygun hesaplı ve güzel bi yer ???
Ucuz düğün salonlarını pek istemiyorum benneyaptımki Düğün yapacaksak iyi bir yer olsun dedim ya da beğendiğim bir yer olmayacaksa hiç düğün yapmayalım dedim.
Bizim düğünümüz Salon Selay' da olacak. İstanbul Bostancı' da. Yemeksiz yapacağız. Çünkü pahalıya geliyor bayaa... Slayt gösterileri, çıkış efektleri, masa süslemeleri, şamdanlar falan hoşuma gitti.
bizim de orada ben 20 temmuz, sen ne zaman evleniyorsun???? Biz yemekli yapıyoruz, mekan güzel haklısın, düğün salonlarını aşağılayan ben bile burası için çok farklı düşünüyorum.
fikir alıp veririz düğün ile ilgili..
benimki beylerbeyi polis evinde yemekli gayette uyguna gelio. düşünen arkadaşlar polis evlerinide araştırabilir
Ucuz düğün salonlarını pek istemiyorum benneyaptımki Düğün yapacaksak iyi bir yer olsun dedim ya da beğendiğim bir yer olmayacaksa hiç düğün yapmayalım dedim.
Bizim düğünümüz Salon Selay' da olacak. İstanbul Bostancı' da. Yemeksiz yapacağız. Çünkü pahalıya geliyor bayaa... Slayt gösterileri, çıkış efektleri, masa süslemeleri, şamdanlar falan hoşuma gitti.
bizim de orada ben 20 temmuz, sen ne zaman evleniyorsun???? Biz yemekli yapıyoruz, mekan güzel haklısın, düğün salonlarını aşağılayan ben bile burası için çok farklı düşünüyorum.
fikir alıp veririz düğün ile ilgili..
merhaba ben de düğün salonu arıyorum ama bulamıyorumve ya restorant sizin düğün nasıl geçti acaba bende salon selaya bi gidip bakıcam tabi tavsiye ederseniz