• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜĞÜN MEKANI - Salon-Kır Düğünü vs

Büyükhanlı park otel çankayada 27 euro biraz pahalı evet ama çok güzel bi yer!sen havaşın karşısındaki Çağdaş gazeteciler derneğine bi bak 1000 kişilik bi bahçesi var hem fiyatı daha uygun yaparlar bence!tpao da bi yakınımız yok hafta içi olmasıda kötü ya senağlama
Napcaz biz:(istanbulda olsak birsürü yer var!
Ali baba saf bahçeye baktın mı

Canım birden aklıma geldi:)
Ben ODTÜ mezunuyum, ben orada okurken (çok eski değil zaten bu yaz mezun oldum) harika kır düğünleri yapılırdı sosyal tesislerin arka bahçesinde, daha kalabalıksan havuz başında..
İster içikili ister içkisisz..
Akraban varsa ODTÜ'lü orayı ayarlayın mükemmel olur..
Yalnız çok nazar değebilir, evlenmek için bekleyen öğrenciler (benim bir zamanki halim gibi mesela) öyle kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan seyrederler..
Ayrıca olur da yağmur, fırtına vs. olursa diye kapalı mekanı da hazır tutuyorlar.
Yemek, masa süsleme,garsonluk hizmeti ve pasta dahil bildiğim kadarıyla.. Müzik işini de orada çok ucuza halledersiniz, harika çalan öğrenci grupları var..
Fotoğrafçıda var orada, kırda bayırda resim de çeker..
e ne bileyim, bak güzel işte :):nazar:

Ucuz düğün salonlarını pek istemiyorum benneyaptımki Düğün yapacaksak iyi bir yer olsun dedim ya da beğendiğim bir yer olmayacaksa hiç düğün yapmayalım dedim.

Bizim düğünümüz Salon Selay' da olacak. İstanbul Bostancı' da. Yemeksiz yapacağız. Çünkü pahalıya geliyor bayaa... Slayt gösterileri, çıkış efektleri, masa süslemeleri, şamdanlar falan hoşuma gitti.

Son düzenleme:
arkadşlar bende başka yere yazmıştım ama asıl konu burdaymış :) ya bursadayım ve nişan için mekan arıyorum sorduğumz bikaç kıytırık yerler çok fazla fiyat söledi o mekana o fiyat çüş dedirtti yani bana bu konuda yardım edebilecek birileri varmı :( şöle uygun hesaplı ve güzel bi yer ???

arkadşlar bende başka yere yazmıştım ama asıl konu burdaymış :) ya bursadayım ve nişan için mekan arıyorum sorduğumz bikaç kıytırık yerler çok fazla fiyat söledi o mekana o fiyat çüş dedirtti yani bana bu konuda yardım edebilecek birileri varmı :( şöle uygun hesaplı ve güzel bi yer ???

yaza evlenicekler başlığında bursalı arkadaşlar var onlara sorabilirsin canım...

Ucuz düğün salonlarını pek istemiyorum benneyaptımki Düğün yapacaksak iyi bir yer olsun dedim ya da beğendiğim bir yer olmayacaksa hiç düğün yapmayalım dedim.

Bizim düğünümüz Salon Selay' da olacak. İstanbul Bostancı' da. Yemeksiz yapacağız. Çünkü pahalıya geliyor bayaa... Slayt gösterileri, çıkış efektleri, masa süslemeleri, şamdanlar falan hoşuma gitti.

bizim de orada ben 20 temmuz, sen ne zaman evleniyorsun???? Biz yemekli yapıyoruz, mekan güzel haklısın, düğün salonlarını aşağılayan ben bile burası için çok farklı düşünüyorum.
fikir alıp veririz düğün ile ilgili..

bizim de orada ben 20 temmuz, sen ne zaman evleniyorsun???? Biz yemekli yapıyoruz, mekan güzel haklısın, düğün salonlarını aşağılayan ben bile burası için çok farklı düşünüyorum.

Mutluluklar... a.s. :nazar:

Benim düğünüm 3 Ağustos / Pazar. Saat:19.00 başlayacak. Yemekli olarak istemedik. Çok pahalıya geliyor. Siz kaç kişi üzerinden ne kadara anlaştınız? (Fiyat)

Arkadaşlar İzmir'de bildiğiniz uygun fiyata kır düğünü yapan yer arıyorum, bilginize. Balçova Narlıdere semtlerinde olursa ii olur.

Kızlar Ankara çok güzel Kır düğünü yapan bir yer buldum!İncekte villanın bahçesinde yapıyorlar çok güzel bahçesi villada güzel!Adı galipbey konağı sahibi çok içten yemeklerinide yedik çok lezzetli ben büyük ihtimalle kınamı orda yapıcam düğün için önceden yer ayarlamıştık bilseydim düğünümüde orda yaptırırdım:( Ama olsun kına orda düğünde Çağdaş Gazeteciler Lokalinde ikiside kırda olcak!Size bu incekteki yeri şiddettle tavsiye ederim.Bir hafta sonu alın nişanlınızı annenizi babanızı gidin hem o lezzetli gözlemeleri yemekleride tatmış olursunuz süper bir yer!Adres ve tel isteyenlere özelden yazarım yeni açıldığı için web sitesi yok!Benki zor beğenen bir insanım oranın bahçesine hayran kaldım bide yemeklerine süper!Bu hafta sonu arkadaşlarla sözleştik köy kahvaltısına gidicez sizide beklerim:)

merhaba arkadaşlar 4 temmuzda 09 da evleniyorum diyeceksiniz daha çok var ama ben şu nerde yapacağımı bi bulsam çünkü biz bayanlar için en önemli kısmı bu çünkü daha çok iş var istanbulda kadıköy pendik arası restorant veya şık bi düğün salonu bilen varsa lütefeeeeeeeeeeennnnn yazsın

bende düğün yapacak bi yer arıyorum ama gerçekten hoşuma gitmeli salon ama maddiyatta belli tabi hepimizin selay nasıl siz gördünüzmü ve fiyatı nedir acaba

şimdi netten salon selayı inceledim gerçekten güzele benziyo ben özel düğün paketi 1 numarayı beğendim en kısa zamanda gidipi görüşeceğim :lepi:

merhaba ben de düğün salonu arıyorum ama bulamıyorumve ya restorant sizin düğün nasıl geçti acaba bende salon selaya bi gidip bakıcam tabi tavsiye ederseniz

merhabalar aranıza yenı katıldım. ablamın dugunu için arastırma yapıyordum burayı buldum.ankarada dugunler için acık hava mekanları yeni bildiginiz yerler var mı onun bu gecesının peri masalı gibi olmasını istiyorum söyle anlatayım ankarada zor ama yeşil bir yer istiyorum ayakta masalar konuklar için yaslılar için sandalyelı maslar gelınle damadın yolu nikah masaına kadar olan yolu iki raraflı beyaz yuksek mumlar olsun istiyorum sonra beyaz bir cardak tulden masalar beyaz yanı o yeşilliğin içinde hersey beyaz olsun istiyorum temizlik saflık gibi..cok kalabalık değiliz heralde 150-200 kişi kadar acık hava olsn istiyorum cok pahalı olmasını ıstemıyorum cunku ablam damat tarafını zorlamak istemıyor ama onunda bu gece için hayalleri var onuda ben bılıorm yanı ne erkek tarafını zorlamasını nede ablamı hayllerınden vazgecmesini istemiyorum.
birde @slı resimler koymussun ama ben goremıyorum.
ablamın hayallerini gercekleştirmek istiyorum yardımcı olursanz cok sevinirim...

merhaba ben de düğün salonu arıyorum ama bulamıyorumve ya restorant sizin düğün nasıl geçti acaba bende salon selaya bi gidip bakıcam tabi tavsiye ederseniz

Allah mutluluğunuzu da tamamına erdirsin ve ömür boyu sürdürsün İnşallah :nazar: Sana ziyaretçi mesajı yazamıyorum. Ziyaretçi mesajı ekin yok:sm_confused: Salon Selay bence mükemmel a.s Harun Bey oranın sahibi ve herşeyle ilgileniyor. Garsonlar kulaklıklı, çok profesyoneller. Slaytlar, dumanlar, lazerle yazılar, balonlar, ateşler, şamdanlar kısacası efektler çok iyi :hooray: Yalnız biz kapıya anı defteri koymayı unutmuşuz. Onu da düğünden 1 ay sonra ben farkettim, hehe. Masaların yuvarlak dizilmesi de çok iyi. Dümdüz, upuzun masalar güzel olmuyor bence. Kesinlikle tavsiye ediyorum a.s Yemekli yapmaya bile gerek yok. Biz kokteyl menüsünü seçtik, yemekli kadar oldu yani. Masalar yiyecek, içecek dolu oluyor cokacimcoook Ama yer ayırtacaksanız erken ayırtmaya bakın derim, yer bulamama riski hep vardır düğün salonlarında yerimseniben

Ben de lisans (İşletme) mezunuyum, senden 1 yaş büyüğüm ve bankacı olmak istiyorum, yeni işten ayrıldım. Hangi bankada çalışıyorsun? Nasıl girdin bankaya :uhm: Ben birçok bankaya başvuru yaptım ama hala cevap gelmedi :1no2:
Tecrübeni paylaşabilir misin, teşekkürler a.s.

Back