Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DÜĞÜN MEKANI - Salon-Kır Düğünü vs
- Konu Sahibi yaren_76
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhabalar
bu benim ilk mesajım bu forumda. çok güzel şeyler paylaşmışsınız. biz de yazın evlnemeyi düşünüyoruz inşallah. ankarada yaklaşık 200kişilik yemekli düğün nerede yapabiliriz. açık hava ve uygun fiyat olursa daha güsel olur tabii :) allah herkese yardım etsin valla zor bu işler
bu benim ilk mesajım bu forumda. çok güzel şeyler paylaşmışsınız. biz de yazın evlnemeyi düşünüyoruz inşallah. ankarada yaklaşık 200kişilik yemekli düğün nerede yapabiliriz. açık hava ve uygun fiyat olursa daha güsel olur tabii :) allah herkese yardım etsin valla zor bu işler
Benimben bende senin gibi ankarada açıkhava kır düğünü isteyenlerdenim ankarada havaşın tam karşısında Çağdaş Gazeteciler Derneği var!Çok güzel bir yer kır düğünü yapıyorlar diğer yerlere görede fiyatı uygun
TESK otel var otelin bahçesinde yapıyorlar 25 ytl içkili ve yemekli düğünün fiyatı
Sonra Atlıspor kulübü var ama orası biraz pahalı!Ben araştırdıkça sana yazarım sende araştırdıkça bana yaz olur mu çünkü yeri bulmak düğünün %60ını oluşturuo bence ve ben hala karar veremedim:1no2:
TESK otel var otelin bahçesinde yapıyorlar 25 ytl içkili ve yemekli düğünün fiyatı
Sonra Atlıspor kulübü var ama orası biraz pahalı!Ben araştırdıkça sana yazarım sende araştırdıkça bana yaz olur mu çünkü yeri bulmak düğünün %60ını oluşturuo bence ve ben hala karar veremedim:1no2:
evet mamun birbirimize destek olalım :) mta'nın lokalini sordum 25 ytl yemekli içkisiz. tpao'nun lokali var eğer birinci dereceden yakının varsa 14 ytl ve yemekleri cok guzelmiş ancak sadece çarşamba ve perşembe günleri yapılıyor. her ikisi de açık havada. arkadasım best otelle anlastı ancak acık hava değil 35 ytl sınırlı içkili.
benimben tpao'nun lokali nerde ben internetten bakıyım dedim de bulamadım:)
sonra çankayada Park otel var orasıda yanlış hatırlamıyorsam 22 euro içki+yemek+balayı odası+süsleme var pasta ve sanatçı senden!Havuz başında yapıyorlar düğünü çok güzel bi mekan
İçkisiz düşünüyosan Ali Baba Saf Bahçe var Atatürk Orman Çiftliğinin KArşısında Güzel bi yer!Google'a ali baba saf bahçe yazarsan ilk çıkan sitede resimlerini görebilirsin orasıda 17 ytl diyor yemekli!Biz içkili düşündüğümüz için orayı eledik
Ben yaz düğünlerinde Salona tıkılmak istemediğim için açık hava bi yerler arıyorum İstanbul bu konuda çok şanslı!ARtık davetli sayısını azaltıp şık bi düğün yapcam bu gidişle işin içinden çıkamıyoruz
skida tolepeskaniti nerde yapcan düğünü 70 ytl pahalıymış gerçi Bilkent otelde 100ytlden başlatıo fiyatları
sonra çankayada Park otel var orasıda yanlış hatırlamıyorsam 22 euro içki+yemek+balayı odası+süsleme var pasta ve sanatçı senden!Havuz başında yapıyorlar düğünü çok güzel bi mekan
İçkisiz düşünüyosan Ali Baba Saf Bahçe var Atatürk Orman Çiftliğinin KArşısında Güzel bi yer!Google'a ali baba saf bahçe yazarsan ilk çıkan sitede resimlerini görebilirsin orasıda 17 ytl diyor yemekli!Biz içkili düşündüğümüz için orayı eledik
Ben yaz düğünlerinde Salona tıkılmak istemediğim için açık hava bi yerler arıyorum İstanbul bu konuda çok şanslı!ARtık davetli sayısını azaltıp şık bi düğün yapcam bu gidişle işin içinden çıkamıyoruz
skida tolepeskaniti nerde yapcan düğünü 70 ytl pahalıymış gerçi Bilkent otelde 100ytlden başlatıo fiyatları
- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
kızlar 13 mayısda evleniyorum ama akşam yemek için bi mekan bulamadık isanbul da oturan arkadaşlar bildiğiniz yer varsa merkezi bi yerde fikirlerinizi bekliyorum...
miniatürk'e bi baş vur uygun fiyatlar biz araştırdıka.s
yok gızzzzzzlar ikinçi evlilik için değil:roflol::roflol:
erkek kardeşim için di ama :dilcikar:
neyse istersen git mekanıda görmüş olur fiyatlarıda öğrenmiş olursun gülüma.s
kardeşimin düğünü olduğu yer ise sarıyer son bahçe
orası ise bayagı el yakıyor söyleyim yani
istersen netten bi bak derim
web:www.sonbahceistanbul.com
E-mail:info@sonbahceistanbul.com
güzel mekan ama tuzlu
Büyükhanlı park otel çankayada 27 euro biraz pahalı evet ama çok güzel bi yer!sen havaşın karşısındaki Çağdaş gazeteciler derneğine bi bak 1000 kişilik bi bahçesi var hem fiyatı daha uygun yaparlar bence!tpao da bi yakınımız yok hafta içi olmasıda kötü ya senağlama
Napcaz bizistanbulda olsak birsürü yer var!
Ali baba saf bahçeye baktın mı
Napcaz bizistanbulda olsak birsürü yer var!
Ali baba saf bahçeye baktın mı
ya çıkmamış neden bilmiyorum.ama ben bu konuda bi başlık açtım canım istersen ordan bak orda gözüküyorrr.
http://www.kadinlarkulubu.com/ankar...-bayanlarrr-tavsiye-edilir-t151594/index.html
burda canım bakmanı tavsiye ederim
http://www.kadinlarkulubu.com/ankar...-bayanlarrr-tavsiye-edilir-t151594/index.html
burda canım bakmanı tavsiye ederim
canım ankara eryaman girişinde var biyer kına,düğün,düğün yemegi falan yapılıyor.çok hoş biyer bakmanı tavsiye ederim.kapalı ve açık alanıda mevcut yapay şelale falanda var tam aradığın biyer tahminimce:asigim:mutluluklarArkadaşlar meraba,
Allah izin verirse 20 Temmuz'da düğünüm var. Düğün yerini çoook önceden belirlemiştik zaten, aslında kınayı da orda yaparız diye düşünüyodum ama kapalı mekan olmasın, böyle açık havadar, kır gibi bi yerde olabilir yada kapalı ama otantik bi yerde.... :uhm:
Sorun şu ben böyle bi yer bilmiyorum ki Ankara'da. Belki sizlerin bildiği bi yerler vardır. Klasik bi kına gecesi olacak, müzik de canlı falan gerekmiyo, cd'ler hazırlıcam ben. Yardımcı olur musunuz lütfen
Bi de bazı kişiler düğünden 1 gece önce yap derken (hani havaya girmek açısından), bazısı da çok yorulursun daha önce yap diyo???? Sizce??
Teşekkür ederim. Sevgiler...
resimler burda