- 23 Ağustos 2012
- 49.908
- 1
- 231.618
- 798
- Konu Sahibi cheryblossommm
Ben bu adami hic begenmedim. Uslubu ve dusunceleri cok cirkin bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah tatlımAllah razı olsun canımm.. çok tşk ederim cümlemizin hakkında en hayırlısı en güzelleri olsun inşallah
kimi diyor bişey dememiş ki kimi diyor sen haklısın .zaman göstericek bakalım
amin canım çok sağol güzel dileklerin için.seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.burda ne zaman konu açsam mutlaka 2 kişi sen memursun git memurla evlen diyor.ne sinir bozucu.bana yapılsa ölürdüm kahrımdaniçini ferah tut inşallah gönlüne göre hayırlısı olur.. burda yazılan çizilen değil senin kalbinin mantıgının ne dedği önemli canım.. erkek arkadaşın herşeyi ortak yaparız diyorsa iğneden ipliğe ortak yapın..sen de çeyizle ıvır zıvırla ugraşmamış olursun hem. herşey toplu alınır.. sen bence çalışıyoken paranı biriktirmeye devam et ilerde çok rahatlatacak o para seni... Allah doğru olanı tez zamanda göstersin canım benim.
amin canım çok sağol güzel dileklerin için.seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.burda ne zaman konu açsam mutlaka 2 kişi sen memursun git memurla evlen diyor.ne sinir bozucu.bana yapılsa ölürdüm kahrımdan
amin canım çok sağol güzel dileklerin için.seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.burda ne zaman konu açsam mutlaka 2 kişi sen memursun git memurla evlen diyor.ne sinir bozucu.bana yapılsa ölürdüm kahrımdan
yani düşünsenize bu kadar severken onu onca engeli atlatmışken ben memurum o özelde çalışıyor diye böyle saçma sapan bi karar verip hiç bişey olmamış gibi yoluma devam edemem ki ben.o çocuk ardımdan nasıl bi gurur yıkıntısına uğrar.tabiki dediğiniz gibi denklik önemli ama aldığımız maaş yine aynı olacak.ben de 2000 o da 2000 alacak .ki almasa bile komplex yapmasına sebebiyet verecek bi davranış içinde bulunmam hiç bi zaman.anlaşabilelim huzurumuz olsun kimsenn gözünü para bürümesin de.'' burda ne zaman konu açsam mutlaka 2 kişi sen memursun git memurla evlen diyor.''
sakın bu sözlere itimat etme. nasıl kızıyorum bu sığ düşüncelere.
karşındaki insan profesör olsa, sen onu sevmedikçe çekilmez olur hayat.
evlilikte denklik önemli tabi, ve bunu taşıyabilmek önemli.
bu sözü söyleyene, tahammül edemem doğrusu. mesleğiyle evlenmiyorsun ki eşinin ..
aynen canım herkes üstüne düşeni yapabildiği kadar yapmalıdır.1 yıllık çiçeği burnunda bir gelin olarak sana söylüyorum fazla kibarlık alçak gönüllülük yapma çünkü kıymeti bilinmiyor. Eşin kıymetini bilse ailesi seni enayi yerine koyuyor. Asla sana şöyle mi istersin böyle mi istersin dediklerinde farketmez deme isteklerini say. Bakıldığında kız tarafının masrafı da çok fazla özellikle ev için. Ufak tefek şeyler çok fazla tutuyor toplamda. Yattığın çarşaftan mutfaktaki sahana kadar sen düşünmek zorundasın. Böyle bir adamla da ortak yapalım muhabbetine girme "herkes üzerine düşeni imkanları kadar yapacak" de. Yoksa ben gibi düğün öncesi sinir krizlerine girer girer çıkarsın.
Önemli olan bu çocuk ve ailesi cimri mi değil mi ? Dediğim gibi durumları yoksa ortaklaşa el ele verip halledersiniz herşeyi. Yeterki birbirinize sevginizi ve saygınızı kaybetmeyin. Benim erkek arkadaşım da benim ailemin maddiyatını beklersek 2 sene bekleriz dedi ama hiçbir art niyeti yoktu ve bunu biran önce evlenmek istediği için söyledi. İkimizde yeni mezunuz bu yüzden maddi olarak pek olgunlaşmış değil şartlar. Mayısa kadar çalışıp biriktireceğiz. El ele verip zorlukların üstesinden geleceğiz. Belki seninkide biran önce evlenmek istediği için demiştir. Günahını almamak lazım tatlım niyetini en iyi sen bilirsin, onu en iyi sen tanıyorsun.bizde böyle yapmaya karar verdik ben zaten senin gibi düşünüyorum canım ama bana 2 sene beklersn deyince ben bozuldum üslubu kötüydü yani.ben hiç sorun etmiyorum
bilmiyorum canım belkide bir an önce evlenmek istediği için söyledi.kesinlikle cimri değildir.ailesnn bizimde pek durumu yok beraber biriktirip yapacağız ben de yeni mezunum o çalışıyor açkıköğretim üni okuyacak.içimi rahatlattığın için teşekkr ederim gerçekten ama gerçektenÖnemli olan bu çocuk ve ailesi cimri mi değil mi ? Dediğim gibi durumları yoksa ortaklaşa el ele verip halledersiniz herşeyi. Yeterki birbirinize sevginizi ve saygınızı kaybetmeyin. Benim erkek arkadaşım da benim ailemin maddiyatını beklersek 2 sene bekleriz dedi ama hiçbir art niyeti yoktu ve bunu biran önce evlenmek istediği için söyledi. İkimizde yeni mezunuz bu yüzden maddi olarak pek olgunlaşmış değil şartlar. Mayısa kadar çalışıp biriktireceğiz. El ele verip zorlukların üstesinden geleceğiz. Belki seninkide biran önce evlenmek istediği için demiştir. Günahını almamak lazım tatlım niyetini en iyi sen bilirsin, onu en iyi sen tanıyorsun.
O zaman hiç aklına takman, canını sıkman gereken bir durum yok. Art niyetle yaklaşıp günahını almayalım çocuğun boşuna. Benim erkek arkadaşımda açık öğretimden 4 yıllığa tamamlamaya devam edecek üniversitesini, bir yandanda çalışacak. Bende yeni mezun olduğum için atanana kadar ücretli öğretmenlik yapacağım. Durumlarımız eşit sayılır. Bir şekilde o para biriktirilir yeterki el ele verilsin. Sevgi ve saygı kaybedilmesin. Sıkma hiç canını :)bilmiyorum canım belkide bir an önce evlenmek istediği için söyledi.kesinlikle cimri değildir.ailesnn bizimde pek durumu yok beraber biriktirip yapacağız ben de yeni mezunum o çalışıyor açkıköğretim üni okuyacak.içimi rahatlattığın için teşekkr ederim gerçekten ama gerçekten
canım engelliydim siteye giremedim ancak yazabildim :) çok sağol bu yol gösterici mesajın için.İnşallah hepimiz pişman olmayacağımız yollara adım atarızO zaman hiç aklına takman, canını sıkman gereken bir durum yok. Art niyetle yaklaşıp günahını almayalım çocuğun boşuna. Benim erkek arkadaşımda açık öğretimden 4 yıllığa tamamlamaya devam edecek üniversitesini, bir yandanda çalışacak. Bende yeni mezun olduğum için atanana kadar ücretli öğretmenlik yapacağım. Durumlarımız eşit sayılır. Bir şekilde o para biriktirilir yeterki el ele verilsin. Sevgi ve saygı kaybedilmesin. Sıkma hiç canını :)
bir de fikirlerinizi söylseydiniz :)Bak tüm samimiyetimle söylüyorum.
Böyle adamdan koca olmaz.