• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugun ıcın frenc yaptıracam ama tırnak yok ortada

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
slm kızlar gene ben ve gene bıtmeyen bır merakım sorum:uhm:

kızlar ben frenc yaptırmak ıstıom dugune ama benım tırnaklar cok ınce uzatmama zaman kalmadan kırılıo neyse sorum su frenc yaptırmak ıcın ılla uzun tırnaklaramı ıhtıyac var kısa tırnak olmaz mı :sm_confused:

tırnağının uzunluğu da önemli. tırnak yapın biraz uzun ise(kesilmiş hali), 1 haftalık tırnağa bile french yaptırabilirsin.
parfümeriden tırnak besleyici alıp kullan yarından itibaren, etki eder.
düğüne kadar, temizlik için suya fazla sokma elini(çamaşır suyu, temizleyicilerle temas etme)

ya da takma tırnak dene (tırnağında bariz etmeyecekse kullan.)

cnm bence kısa tırnagada cok hoş oluyo mesela derya baykalın tırnaklarına bak kısa ama french lı cok hos bence bıde bambusının dedıgı gıbı tırnak besleyıcı kullan sımdıden tebrık ederım senı cnm

tırnağının uzunluğu da önemli. tırnak yapın biraz uzun ise(kesilmiş hali), 1 haftalık tırnağa bile french yaptırabilirsin.
parfümeriden tırnak besleyici alıp kullan yarından itibaren, etki eder.
düğüne kadar, temizlik için suya fazla sokma elini(çamaşır suyu, temizleyicilerle temas etme)

ya da takma tırnak dene (tırnağında bariz etmeyecekse kullan.)

ama takma tırnak cok yapay durmuyormu yanı ne bılıyım bır kere yanı cok oldu aldıgımda baya belırgındı

temızlık ısıne gelınce mecbur ugrasmak zorunda kalıyorum

tırnaklarım cok kısa deıl

askımcımm hiç takma kafana kuaförün bilinçliyse olmayan tırnagı var gösterir sahsen ben ne tırnaklara frenç yapıyorum :)bide düğüne bi hafta kala aksam her gece elini limon sıkıp içine koy bak nasıl semsert ve güzel uzuyo;)bu arada hergün eline oje sür cünkü ojesiz tırnak daha cabuk kırılır

cok uzun olmasına gerek yok tırnaklarının
bu arada ben bugün bir kozmetik mağazasının vitrininde takma french tırnaklar gördüm
onları deneyebilirsin

avuç için sana bakarken tırnağının hafiften gözükmesi bile yeterli frenç için hatta bence çok uzun tırnakta french hoş durmuyo.

şimdi gerçek gibi takma tırnaklar var. benim arkadaşım düğünde takma tırnak kullandı. ama kuaförün iyi takabilmesi gerekiyo.
yine takma tırnak istemiyorum diyosan işin uzmanı konuşmuş izmirhayal arkadaşımızın dediği gibi yapabilirsin.

illa kendi tirnagin olmasi gerekmiyorki..ek de yapiliyor..bende yaptiriyorum öyle..
dügünümdede cok hos olmustu..güllüs falan gördüydü hatta..suan da var..sade ama bakimli duruyor.istedigim zamanda cikarabiliyorum

canım artık çok guzel takma tırnaklar var.sahsen en onlardan takcam dugunde. ama bişii soliiyimn bi kere taktım ordan biliyorum ilk taktığında çok yabancı oluyo eline.sanki kaşık bike tutamayacak gibi hissediyosun.benden soylemesi.. :)

avuç için sana bakarken tırnağının hafiften gözükmesi bile yeterli frenç için hatta bence çok uzun tırnakta french hoş durmuyo.
kesınlıkle katılıyorum ben hep kısa tırnaga yaptırırım daha hoş duruyor
tabı bunda tırnak yapımın uzun olmasının faydaı var:)
uzun tırnaktan nefret ederım bı kac kez porselen yaptırdım onda bıle dogal boyuta kadar torpulettım
ama bende dusunde kırmızı ruj ve kırmızı oje kullan

kızlar tırnagım cok kısa deıl uzatmaya calısyorum cumaya kadar o zaman frenc yaptıram kadına sordum hem manıkur hem frenc 7 ytl

bende aldırcaktım bugun kaslarımı daha 7 gun var dedım ya cıkarsa kadın cıkmaz kasların dedı ama guvenemedım

sekerım ya benım suratımda cok az bıraz tuy var cok yakından bellı olmuo ama rengı sarıd eıl hafıf sıyah ama cok az yanak kısmımda acaba aldırsam mı herkes gerek yok dıo ama

kesınlıkle aldırma farkı gozukmesın dıye tum yuzunu aldırmak zorunda kalırsın cunku
bıde dugun ustu sıvelce falan yapar
hıc girişme bence

ama takma tırnak cok yapay durmuyormu yanı ne bılıyım bır kere yanı cok oldu aldıgımda baya belırgındı

temızlık ısıne gelınce mecbur ugrasmak zorunda kalıyorum

tırnaklarım cok kısa deıl

canım ben düğünümde watsondan hazır frenç yapılmışl takma tırnak kullanmıştım hem boyutu çok uygun hem de hiç yapma durmuyor çok da iyi yapıştı hiç düşmedi. tam markasını hatırlamıyorum ama 20 ytl civarıydı tavsiye ederim.herkes kendi tırnağım zannetti.

Back