- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
Düğün süreci beni çok yırapttı belki olayları mantıklı düşünemiyorum belki abartıyorum bilemiyorum sizlere sormak istedim düğünüme az bi zaman kaldı evim serildi eşyalarım geldi çok şükür.. Nişanlımın Abisi İstanbuldan gelecek düğün için eltimde öyle görümcem zaten gelmişti önceden.. ne yazıkki( düşman başına öyle görümce) .. Düğün zamanı nişanlımın ailesinden cok yatılı gelen olacakmış.. dolayısı ile o mısafirleri yatıracak yer kalmayabilirmiş eğer kalmassa.. Benim evimde yatarlarmış kaynım eltim görümcem..
bunu duyunca çıldırdım.. Düğün için gelen misafirlerden yatılı gelenlerden banane ki ?? Yer yoksa ben ne yapabilirim.. Daha birkere gidip kalmadığım evimde gelin olarak bile henüz girmediğim evimde düğün zamanı yatacak yer olmadı için benim evimemi gelecek insanları evimde kendim yokum kimse yok ooh evimde kalsınlar Bu benim için ilk gecemde misafir kalması kadar saçma bir durum geliyor
diyeceksiniz ki abisi.. yengesi... öyle ama her ne olursa olsun ben kesinlikle istemiyorum kalacak başka yer mi yok böyle bi saçmalık var mı eve daha gelin girmemiş gelinin evinde kalınacak...
Başka zaman olur biz evleniriz yatılı gelirler misafirliğe o ayrı ama sizce şimdi böyle olması mantıksız değil mi.. evimde ben yokum... birkere bile kalmamışım misafir gelecek evime tepe tepe kullanacaklar en az düğünden önce 2 gün kalırlar kına günü öncesi ve kına günü kalırlar neymişde yatacak yer yokmuş ya banane ki (
Ben mi abartıyorum yoksa haklımıym kızlar yorumlara ihtiyacım var
düğün benim kendi yaşadım şehirde olacak evim kendi yaşadım şehirde serili
nişanlımın bacısı abisi istanbulda.. düğün için gelecekler..
ama düğünde cok misafir olacağı için onlara kalacak yer kalmaya bilirmsş
nişanlımda bana bizim evde kalırlar dedi ve ben çıldırdım.. daha evimde bir kez ben kALMADMM
Bu arada ilk gece kalmayacaklar kızlar kına günümden bir gün evvel ve kına günü kalacaklarmış..
bunu duyunca çıldırdım.. Düğün için gelen misafirlerden yatılı gelenlerden banane ki ?? Yer yoksa ben ne yapabilirim.. Daha birkere gidip kalmadığım evimde gelin olarak bile henüz girmediğim evimde düğün zamanı yatacak yer olmadı için benim evimemi gelecek insanları evimde kendim yokum kimse yok ooh evimde kalsınlar Bu benim için ilk gecemde misafir kalması kadar saçma bir durum geliyor
diyeceksiniz ki abisi.. yengesi... öyle ama her ne olursa olsun ben kesinlikle istemiyorum kalacak başka yer mi yok böyle bi saçmalık var mı eve daha gelin girmemiş gelinin evinde kalınacak...
Başka zaman olur biz evleniriz yatılı gelirler misafirliğe o ayrı ama sizce şimdi böyle olması mantıksız değil mi.. evimde ben yokum... birkere bile kalmamışım misafir gelecek evime tepe tepe kullanacaklar en az düğünden önce 2 gün kalırlar kına günü öncesi ve kına günü kalırlar neymişde yatacak yer yokmuş ya banane ki (
Ben mi abartıyorum yoksa haklımıym kızlar yorumlara ihtiyacım var
düğün benim kendi yaşadım şehirde olacak evim kendi yaşadım şehirde serili
nişanlımın bacısı abisi istanbulda.. düğün için gelecekler..
ama düğünde cok misafir olacağı için onlara kalacak yer kalmaya bilirmsş
nişanlımda bana bizim evde kalırlar dedi ve ben çıldırdım.. daha evimde bir kez ben kALMADMM
Bu arada ilk gece kalmayacaklar kızlar kına günümden bir gün evvel ve kına günü kalacaklarmış..
Son düzenleyen: Moderatör: