Dügün Hediyesi

ciykinkuybaa

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.551
Puanlar
333
Merhaba Kizlar

24 haziranda (yani bugün) cok sevdigim bir arkadasimin dügünü var,söz vermis ve cok istememe ragmen gidemiyorum. Arkadasimi sevindiricek birsey yapmak istiyorum ama bir türlü birsey bulamadim. Sevgilimden cok orjinal fikir cikti "cicek gönder" dedi ama ben bastan savar gibi cicek yollamak istemiyorum.Sizin orjinal fikirlerinizi bekliyorum Mädels ????

düğüne çiçek gönderilir. gittiğiniz zaman da takı takılır, biz de adet böyledir. ha gidemiyorsanız da düğünden sonra evine hediyelik ev eşyası gönderirsiniz ya da giderken götürürsünüz. benim de bir arkadaşımın düğünü şehir dışında olacak, gidemiyorum, düğünden sonra yaşadığım şehre geri dönecek burda yaşayacak eşiyle yani. ben de düğünden sonra hediyelik ev eşyası alıp evine gitmeyi düşünüyorum. siz de böyle birşey yapabilirsiniz.

çok önemli bir arkadaşınsa
zarfın içine hediyesini koy küçükte güzel bir not yaz giden birine ver versinler takıları çıkarmak için odaya geçtiklerinde okur ve sevinir...
benim düğünümde ingiltereden çok sevdigim bi arkadaşım yapmıştı çok sevinmiştim duygulanmıştım ve o zarfın içine koydugu parayı hala saklarım hatıra diye

Malesef ben yurtdisindayim arkadasimin dügünüde istanbulda ve burdan giden kimsede olmadi

eğer gidecek kmsenz yoksa şimdilik telefnla tebrk edn daha snra yzyüze görüştüğünz de uygn bir hediyeyi yakdm edrsinz bnce

Konu içeriği nedeniyle "Özel günler,haftalar" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…